Arkadaslar cay filan bahane aslinda Allah ol derse oluyor ben ilk bebegr hamile kalmadan sancili adet oluyordum tesadufen aktara ugradim baska seyler alicaktim bayana sordum o da sana bi karisim vericem hem adet duzenliyor hem agrita iyi geliyor demisti ben cay a basladim obur ay kirunmayi biraktim adet duzrnliydi kirunmayi birakinca cayida kestim tabi. Ve o ay hemen hamile kaldim. Oglumun kaybindan sonra adet periyodum 35 -33 gune cikti omceden 28 gunde olurdum. Cay aklima geldi aldim adetimle baslafim yumurtla gunune yakin biraktim icmeyi bi iki gun oncesi den sonra korunmayi biraktve sukur yeniden hsmile kaldim. 5 adet cay hepsinden ayni oranda alin benimkiler paketeydi bazilari cali gibi ben tonottan gecirip hepsini hsrmanladim sktsr her birinden bir tutam al demle demisti ben bir yemek kasigi karistirdigim cay demleme duzgeclerine alip bir fincan kaynamis suyla sabah aksam ac karinla ictim. Acimsi hi tafi var. Ama kesinlikle yumurtlama zamani icmeyin ve adeti brkleyin eger gebelik olursa icmeniz dusuge neden olmasin. Ya da korunuyorsaniz tam ay icin periyodunuz duzenlenir. Umarim ise yarar. Isimleri ada cayi , coban cantasi,aslan pencesi , hayit tohumu ve civan percemi resimde yukledim