Maşşallah canım 6 değerinin 4ünde mutasyon var. Kesinlikle ve kesinlikle kan sulandırıcı hap ve iğne kullanman şart. Ben sana demiştim hatırlarsan sende kesin pıhtılaşma çıkacak diye. Yani anlamıyorum gerçekten, ben oğlumu kaybettikten sonra yaptığım araştırmalara göre bu yorumu yapabiliyorken doktorlar nasıl bu kadar kör olabiliyorlar. Bu kadar kesin bir şeyi nasıl göremiyorlar. Kesinlikle bebeklerimizi kaybetmemiz kader, o ayrı mesela ama ne olursa olsun Dr. hatası olmamalı bence. Ben şahsen senin Dr.un olsaydım o bebeği o kadar bekletmez alırdım sezaryenle. Benim kardeşlerim 23 sene önce biri 2100, diğeri 2200 gr doğdu ve hiç küveze girmeden eve gelmişlerdi 35.haftada doğmalarına rağmen ( tek yumurta ikiziydiler ). Şuan ki Dr.um bebek 1 kg olsun, ondan sonra korkma diyor bana. Düşün 1 kg. 1kg olana kadar bir problem yaşamayız inşallah, 1kg olduktan sonra problem çıksa da bir şekilde Allah'ın izniyle yaşatırız diyor. 2kg olan bebek nasıl yaşamaz yaaa!!! Bunları duyunca kan beynime sıçrıyor.

Nasıl diploma veriyorlar böylelerine anlamıyorum!!!