Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

. Canımmm çok teşekkürler hadi insallah en en en kısa zamanda seninde güzel haberini bekliyoruz :) arayı açmayalım

. Canım benm çok teşekkür ederim.aminn insallah tüm güzel dikeklerin senin içinde geçerli olsun.

. Evet canım kopmasın iletişimimiz Dediğin gibi yaşadıklarımızda aynı acı zaten aynı hepimizde.kasım 15te doğum yapmıştım ben.4bucuk ay sonra korunmayı bıraktık.2.ayda da oldu şükür.ben o tarz hacı hoca işlerinden çok korkarım canım. Belki doğrudur ama pek bana göre değil.sadece dua ediyorum ve Rabb'ime beni ve karnımdaki bebeğimi görünen Görünmeyen bilinen bilinmeyen yarattığın herseyin şerrinden Koru senden başka medet umacak hiç birsey hiçkimsem yok diyorum. Rabbim sana da en kısa zamanda yeniden nasip etsin insallah. Ayrıca ben şuna inanıyorum nasibi varsa bi şekilde dünyaya gelir yaşar o Yüzden Sn kendini hazır hissediyorsan hiç Düşünme dikişler yada rahim ne olur diye.eskiler ard Arda doğum yapıyormuş ve birsürü Örneği var Kırk çıkar çıkmaz hamile kalan

. Canım benim çok teşekkür ederim.amin insallah hepimiz sağlık sıhatle uzun Ömürlü evlatlar alalım kucaklarımıza.
Bu ay korunmadım bakalım Rabbim nasip edecek mi ben zor hamile kalmıştım zaten bide iki sezeryan arası çok yakın olan varmı tanıdığın doktorum bişey olmaz dedi ama ne bileyim aklıma takılıyor yine Rabbim ne verirse en hayırlı zamanda en hayırlı ve ömürlüSünü versin içindeki acıları alsın götürsün kucağımızı boş bırakması işten gelince anne diye boynuma sarılan yavrularımız olsun Rabbim aratmasın boynumuzu bükük bırakmasın inşallah bende en hayırlı zamanda cennet kuşumun kardeşlerini gönderir bana inşallah sende yavrumu sağlıkla kucağına alıp doya doya büyütürsün inşallah bana da dua et canım

Kızlar iyiki tanıdım sizleri. Amin insallah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı uzun Ömürlü ,büyütebileceğimiz evlatlar nasip etsin.tüm dualarımız hayırlısıyla kabul olsun .
Cay ise yaradi sanirim gerci her sey Allahtan umarim sorunsuz sıkıntisiz bi hamilelik sureci olur. Allah isteyen herkese nasip etsin

Evet canim ilk bebegimdi o benim. Gec dollenme dedi doktor adet tarihimle uymuyordu haftaligi. Sonra da gelisimi durdu dedi. 7 haftalik olmasi gerekirken 6+4 te kalmis yavrum. 6 gun gecmisti ama o 2 gunluk buyuyebilmis sadece. Ben de cok istiyorum yeniden hamile kalmayi cok korkuyorum ama. Cuma gunu randevum var doktorla konusup gerekli testleri yapmasinu isteuecegim. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Canm Allah sabır versin.ins baska sagilki hayırlı evlatlarn olur.

Evet canim ilk bebegimdi o benim. Gec dollenme dedi doktor adet tarihimle uymuyordu haftaligi. Sonra da gelisimi durdu dedi. 7 haftalik olmasi gerekirken 6+4 te kalmis yavrum. 6 gun gecmisti ama o 2 gunluk buyuyebilmis sadece. Ben de cok istiyorum yeniden hamile kalmayi cok korkuyorum ama. Cuma gunu randevum var doktorla konusup gerekli testleri yapmasinu isteuecegim. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Aslinda 4 gun 1 hafta normal benimde ilk dr gunumde dedi sonra 1 hafta geriydi en son muaynemde 1 hafta ondeydi. Yani degisiyor bu surec gec dollenme olabiliyor cok mu erkem davranmislar almak icin anlamadim. Ama sen yine arastir testlerini yaptir canim

Bu ay korunmadım bakalım Rabbim nasip edecek mi ben zor hamile kalmıştım zaten bide iki sezeryan arası çok yakın olan varmı tanıdığın doktorum bişey olmaz dedi ama ne bileyim aklıma takılıyor yine Rabbim ne verirse en hayırlı zamanda en hayırlı ve ömürlüSünü versin içindeki acıları alsın götürsün kucağımızı boş bırakması işten gelince anne diye boynuma sarılan yavrularımız olsun Rabbim aratmasın boynumuzu bükük bırakmasın inşallah bende en hayırlı zamanda cennet kuşumun kardeşlerini gönderir bana inşallah sende yavrumu sağlıkla kucağına alıp doya doya büyütürsün inşallah bana da dua et canım
️Inşallah en kısa zamanda olur canım. Doğum yaptıktan sonra hamile kalkmak daha çabuk oluyormus duyduğuma göre.hatta eskiler kanallar Açılıyor çabuk kalırsın diyordu.. Tüm güzel dileklerin hepimiz için olsun insallah. Bu arada en yakınımdan örnek vereyim.kuzenimin eşi sezryan doğum yaptı kazara yeniden hamile kaldı doğumdan 4ay sonra ve 2. Doğumunu normal yaptı.yurtdışında yaşıyor tabi.o Yüzden seZeryan sonrası kısa bir süre OLmasına ramen normal doğum oldu. Ve maşallah iki evladı da sağlıklı hiç bir problemde Yaşamadı. Bir arkadaşımda 40ı çıkar çıkmaz hamile kaldı Dr çok tehlikeli bu bebeği dünyaya getiremezsin ölürsün dedi.preeklempsi vardı onda birde. Ona ramen hiç sorunsuz kucağına Aldı.2 seZeryan arası 13ay onunda.. Tüm dualarımdasınız canım bu arada

️Inşallah en kısa zamanda olur canım. Doğum yaptıktan sonra hamile kalkmak daha çabuk oluyormus duyduğuma göre.hatta eskiler kanallar Açılıyor çabuk kalırsın diyordu.. Tüm güzel dileklerin hepimiz için olsun insallah. Bu arada en yakınımdan örnek vereyim.kuzenimin eşi sezryan doğum yaptı kazara yeniden hamile kaldı doğumdan 4ay sonra ve 2. Doğumunu normal yaptı.yurtdışında yaşıyor tabi.o Yüzden seZeryan sonrası kısa bir süre OLmasına ramen normal doğum oldu. Ve maşallah iki evladı da sağlıklı hiç bir problemde Yaşamadı. Bir arkadaşımda 40ı çıkar çıkmaz hamile kaldı Dr çok tehlikeli bu bebeği dünyaya getiremezsin ölürsün dedi.preeklempsi vardı onda birde. Ona ramen hiç sorunsuz kucağına Aldı.2 seZeryan arası 13ay onunda.. Tüm dualarımdasınız canım bu arada
İnsan bunları duyunca umutlanıyor teşekkür ederim bakalım bat 1 haziran eğer hamile isem sevinirim değilsem haziranda istemem çünkü ömerim e de haziranda hamile kalmıştım sat 1 haziran dı o yüzden temmuzda denerim hem 6 ayda dolmuş oluyor senin içtiğin çay neydi bide hamilelik için yumurtlama hesapladın mı

Cay ise yaradi sanirim gerci her sey Allahtan umarim sorunsuz sıkıntisiz bi hamilelik sureci olur. Allah isteyen herkese nasip etsin
Allah seni ve tüm melek annelerini Çoook mutlu etsin canım.çok teşekkür ederim Çay için :) tabiki Rabbimden hersey ama Çayıda içtiğim fena olmadı ;)
Canım cok şevindim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olur inş
amin arkadaşım insallah . Hepimiz için öyle olsun insallah.

Aa canm.hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.i s acılarını unutturur bu bebis
amin canım bende öyle umut ediyorum insallah acılarımız azalsın .hepimize dua ediyorum.

Canım hayırlı olsun .ne güzel bebek haberleri gelmeye başladı yine Allah sağ salim kucağına almayı koklayarak büyütmeyi nasip etsin inşallah
amin canım insallah. Hepimize nasip etsin Rabbim evlatlarımıza kavuşup büyütmeyi.

Insallah canim. Cok korkuyorum yine ayni seyleri yasamaktan. Rabbim kimseye yasatmasin boyle aci
Canım Rabbim SAbırlar versin. Insallah en kısa zamanda nasip eder kucağına Alıp büyüteceğin evlatların olur. Dua et Allah'tan iste. O duayı en iyi duyan en iyi cevap verendir.onun hazinesi çok geniş.

Canım Rabbim SAbırlar versin. Insallah en kısa zamanda nasip eder kucağına Alıp büyüteceğin evlatların olur. Dua et Allah'tan iste. O duayı en iyi duyan en iyi cevap verendir.onun hazinesi çok geniş.

İnsallah canim. Bazen isyan edesim geliyor ama topluyorum kendimi sonra. Rabbim kimseye yasatmasin insallah boyle aci

Kızlar ikı sezeryan arası kısa olup dogum yapan ve sıkıntı yaşamayan var mı ? Kesi yerınde

merhaba arkadaşlar:)
toprakim- toprakim- çok sevindim ya:) hayırlı olsun... Allah uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inş:)
hamilelik haberleri gelince beni mutlu ediyor:)
hayır olsun inşallah.. bu sabah hamile olduğumu öğrendiğimi görmüşüm rüyamda... inşallah gerçek olsun dua edin kızlar:) hayırlısı olsunn... allaha banada nasip et.. isteyenlere herkesede nasip eyle Amin.....:dua::dua:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende hep hamile olduğumu görüyorum âma bakalım son 6 güm sanki adet olacakmış ım gibi belirtiler var öf ya şu kolay hamile kalanlar ne yiyor ne içiyor sunuz yumurtlama günlerini takip ediyormusunuz biraz umutlanıyor dum ama şimdi umudum kalmadı artık en hayırlı zamanda en hayırlısını nasip etsin Rabbim :( yeni bebek fikri bile insana iyi geliyordu

Bende hep hamile olduğumu görüyorum âma bakalım son 6 güm sanki adet olacakmış ım gibi belirtiler var öf ya şu kolay hamile kalanlar ne yiyor ne içiyor sunuz yumurtlama günlerini takip ediyormusunuz biraz umutlanıyor dum ama şimdi umudum kalmadı artık en hayırlı zamanda en hayırlısını nasip etsin Rabbim :KK43: yeni bebek fikri bile insana iyi geliyordu
Dur canım hemen moral bozma . Daha 6 gün varmış. Valla ben hiç sat bat Hesabı filan yapmadım. Allah'ta yaptırmasın zaten:)) ama eşim okadar çok kızımız olsun istiyor ki anlatamam. Kaybettiğimiz bebeğimiz erkekti. Ultrasonda bi kere farklı bi doktor kız Demişti de öyle çok sevinmişti. Kız bebek için hamile kalma yöntemleri var. Onları denicem . Salı günü için randevu aldım gidip muayene olayım korunmayı bırakcam hayırlısıyla

ALlah a şükür havalar Güneşli. Bu zor günlerimde evde kapanıp kalmak çok daha kötü olacaktı benim için . Şimdi Kafamı camdan bile uzatsam Güneş'in börtü böceğin kuş seslerinin tekrar yeşeren ağaçların verdiği enerji bile bi başka oluyor

Bende hep hamile olduğumu görüyorum âma bakalım son 6 güm sanki adet olacakmış ım gibi belirtiler var öf ya şu kolay hamile kalanlar ne yiyor ne içiyor sunuz yumurtlama günlerini takip ediyormusunuz biraz umutlanıyor dum ama şimdi umudum kalmadı artık en hayırlı zamanda en hayırlısını nasip etsin Rabbim :KK43: yeni bebek fikri bile insana iyi geliyordu
ben görmedim... bu sabah ilk defa gördüm..
3-4 aylık renkli utrason resimleri veriyo doktor.. bende bu nedir dedim.. hamilesin dedi.. sasirmişim.. gerçekten mi dedim sonra kayboldu.. rüyayı baya etkilendim.. Hayırlısı olsun en kısa zamanda...
ben artık stresi biraktim etmiyorum düşünmüyorum zaman akışına biraktim..
soğan kürü duymuşum denemedim. buda zelalın verdiği çay vardi. deneyemedim işde. bilmiyorum.

O çayın adı neydi ya benim anormal bi durum yok ama ne hikmetse hemen olmuyor evet allahtan hava güzel yemin ederim pazar pazar geziyorum eve gelince yine ağlama krizi bu acı ne zaman bitecek ya eşimde çok kız istiyordu hatta Dr um erkek deyince tekrar bakın falan demişti hatta doktorum tabanca yı görmüyor musun diye espiri filan yapmıştı :) ay allahım ya ne güzel günlerdi ne güzel anılar oldu ama sonumuzu iyi olmadı yavrumu çok özlüyorum ancak yeni bi bebek bana iyi gelir ben bu kafayı nasıl boşaltacam ya :( haftaya salı işe başlayacam iznim bitiyor bakalım nasıl olacak insan hergün ev süpürür çamaşır yıkar mı ya kafayı yedim galiba allahım sen yardım et

Back
X