- 25 Nisan 2016
- 543
- 457
- 53
- 41
Bu ay korunmadım bakalım Rabbim nasip edecek mi ben zor hamile kalmıştım zaten bide iki sezeryan arası çok yakın olan varmı tanıdığın doktorum bişey olmaz dedi ama ne bileyim aklıma takılıyor yine Rabbim ne verirse en hayırlı zamanda en hayırlı ve ömürlüSünü versin içindeki acıları alsın götürsün kucağımızı boş bırakması işten gelince anne diye boynuma sarılan yavrularımız olsun Rabbim aratmasın boynumuzu bükük bırakmasın inşallah bende en hayırlı zamanda cennet kuşumun kardeşlerini gönderir bana inşallah sende yavrumu sağlıkla kucağına alıp doya doya büyütürsün inşallah bana da dua et canım. Canımmm çok teşekkürler hadi insallah en en en kısa zamanda seninde güzel haberini bekliyoruz :) arayı açmayalım
. Canım benm çok teşekkür ederim.aminn insallah tüm güzel dikeklerin senin içinde geçerli olsun.
. Evet canım kopmasın iletişimimiz Dediğin gibi yaşadıklarımızda aynı acı zaten aynı hepimizde.kasım 15te doğum yapmıştım ben.4bucuk ay sonra korunmayı bıraktık.2.ayda da oldu şükür.ben o tarz hacı hoca işlerinden çok korkarım canım. Belki doğrudur ama pek bana göre değil.sadece dua ediyorum ve Rabb'ime beni ve karnımdaki bebeğimi görünen Görünmeyen bilinen bilinmeyen yarattığın herseyin şerrinden Koru senden başka medet umacak hiç birsey hiçkimsem yok diyorum. Rabbim sana da en kısa zamanda yeniden nasip etsin insallah. Ayrıca ben şuna inanıyorum nasibi varsa bi şekilde dünyaya gelir yaşar o Yüzden Sn kendini hazır hissediyorsan hiç Düşünme dikişler yada rahim ne olur diye.eskiler ard Arda doğum yapıyormuş ve birsürü Örneği var Kırk çıkar çıkmaz hamile kalan
. Canım benim çok teşekkür ederim.amin insallah hepimiz sağlık sıhatle uzun Ömürlü evlatlar alalım kucaklarımıza.