• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bişey diyecem şimdi biz diyoruz ya hamile kalsak kimseye dwmiyeceğiz diye buraya da mı yazmayacağız yada anne babaya falan da mı dwmiyeceğiz ne yapacam ya aman bende sanki hamileyim de bi de ne düşünüyorum

Bende hep hamile olduğumu görüyorum âma bakalım son 6 güm sanki adet olacakmış ım gibi belirtiler var öf ya şu kolay hamile kalanlar ne yiyor ne içiyor sunuz yumurtlama günlerini takip ediyormusunuz biraz umutlanıyor dum ama şimdi umudum kalmadı artık en hayırlı zamanda en hayırlısını nasip etsin Rabbim :KK43: yeni bebek fikri bile insana iyi geliyordu
Cnm ben yumurtlama günlerimi takip ediyorum ama hala hamile kalamadim. Hatta iki aydir hormon ilaclari kullaniyorum, yumurtlamayi desteklemek icin ama hala tik yok :-( bende 8ay önce sezeryan oldum. 4aydir deniyoruz

O çayın adı neydi ya benim anormal bi durum yok ama ne hikmetse hemen olmuyor evet allahtan hava güzel yemin ederim pazar pazar geziyorum eve gelince yine ağlama krizi bu acı ne zaman bitecek ya eşimde çok kız istiyordu hatta Dr um erkek deyince tekrar bakın falan demişti hatta doktorum tabanca yı görmüyor musun diye espiri filan yapmıştı :) ay allahım ya ne güzel günlerdi ne güzel anılar oldu ama sonumuzu iyi olmadı yavrumu çok özlüyorum ancak yeni bi bebek bana iyi gelir ben bu kafayı nasıl boşaltacam ya :KK43: haftaya salı işe başlayacam iznim bitiyor bakalım nasıl olacak insan hergün ev süpürür çamaşır yıkar mı ya kafayı yedim galiba allahım sen yardım et
Bende kendimi alışverişe verdim. Kıyafet ev alışverişi mutfak eşyaları vs. Bu işten en karlı çıkan annem ve kayınvalidem oldu. Onlarada para yolladık istediğinizi ALIN diye. Anne Babaların hakkı ödenmezmiş ben yeni anladım. Biz evlat için yanıp tutuşuyoruz onca fedakarlık yapıyoruz. Onlarda bizleri öyle büyütmediler mi

Bende hep kızımı görüyorum sürekli gülüyor ona aldığım hastanede giydireceğim hastane cıkısıyla bi ben ona hoppala yapıyorum bi babası o kıyafetiyle sürekli gülüyordu benımde daha 10 gün var zaman durdu sanki geçmiyor cok sartlandırmak umutlanmak istemiyorum bu ay hamileysem eğer kızıma hamile kaldığım aya denk gelicek iki üc gündür uzun süre ayakta kalıp yürüdüğümde kasıklarıma bi ağrı giriyor acaba diyorum olabilirmi ama yinede hayırlısı Allah bizim icin en uygun zamanı kararlamıstır herşeyin bizamanı var elbet Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah sonucta hepimiz sonu acı olsada hamile kalabildik kendimize dikkat ediyoruz elimizden geleni yapıyoruz gerisi dua etmek Allahtan gelicek olanı beklemek

Cnm ben yumurtlama günlerimi takip ediyorum ama hala hamile kalamadim. Hatta iki aydir hormon ilaclari kullaniyorum, yumurtlamayi desteklemek icin ama hala tik yok :-( bende 8ay önce sezeryan oldum. 4aydir deniyoruz
Yani 6 ay beklemek çok mantıksız bize göre bak hemen olmuyor işte psikoloji miz de bozuk ya hormonları etkiliyor demek ki hayırlısı olsun ne diyeyim Rabbim uzun ömürlü sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Bende hep kızımı görüyorum sürekli gülüyor ona aldığım hastanede giydireceğim hastane cıkısıyla bi ben ona hoppala yapıyorum bi babası o kıyafetiyle sürekli gülüyordu benımde daha 10 gün var zaman durdu sanki geçmiyor cok sartlandırmak umutlanmak istemiyorum bu ay hamileysem eğer kızıma hamile kaldığım aya denk gelicek iki üc gündür uzun süre ayakta kalıp yürüdüğümde kasıklarıma bi ağrı giriyor acaba diyorum olabilirmi ama yinede hayırlısı Allah bizim icin en uygun zamanı kararlamıstır herşeyin bizamanı var elbet Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah sonucta hepimiz sonu acı olsada hamile kalabildik kendimize dikkat ediyoruz elimizden geleni yapıyoruz gerisi dua etmek Allahtan gelicek olanı beklemek
Senin kaç ay oldu sezeryanla mı doğmuştu bebeğin bende çok şükür 2 gün önce yavrumu gördüm rüyamda emziriyorum beyaz bi tulum vardı üzerinde allahım o kadar tatlıydı ki gülüyordu :((

Senin kaç ay oldu sezeryanla mı doğmuştu bebeğin bende çok şükür 2 gün önce yavrumu gördüm rüyamda emziriyorum beyaz bi tulum vardı üzerinde allahım o kadar tatlıydı ki gülüyordu :KK43:(
5 ay oldu benım normal doğumla oldu bende bi kez emzirdiğimi görmüştüm bi nebzede olsa rüyada görmek bambaska ogüne ayrı bi uyanıyosun bi farklı oluyosun senin sezaryanmıydı

5 ay oldu benım normal doğumla oldu bende bi kez emzirdiğimi görmüştüm bi nebzede olsa rüyada görmek bambaska ogüne ayrı bi uyanıyosun bi farklı oluyosun senin sezaryanmıydı
Evet ne yazıkki sezeryan oldum keşke tercih etmeseydim doğumdan çok korkuyordum aptallık işte

arkadaşlar bugün hala oldum hayırlısı olsun rabbim anali babali büyütsün inş... ama gidemiyorum maalesef... gitseydim yegenimi doya doya koklamak istiyorum :(

arkadaşlar bugün hala oldum hayırlısı olsun rabbim anali babali büyütsün inş... ama gidemiyorum maalesef... gitseydim yegenimi doya doya koklamak istiyorum :KK43:
Allah analı babalı büyütsün inşallah hala olmak çok güzel bi duydu 3 minik de bende var bir halacığım der ölesim gelir diğerleri ufak daha yeni konuşuyorlar sende ne olursa olsun git canım o senin yiğenin çok güzel bi duygu

Allah analı babalı büyütsün inşallah hala olmak çok güzel bi duydu 3 minik de bende var bir halacığım der ölesim gelir diğerleri ufak daha yeni konuşuyorlar sende ne olursa olsun git canım o senin yiğenin çok güzel bi duygu
evet içi buruk... yengemle görüşmüyorum.. :(
yegenime giderdim işte. gidemiyorum.:(
hala olmak çok güzel duygu.

Arkadaşlar bi cay muhabbeti Dönüyor . Ben anlamadım ne işe yarıyor ki

Evet ne yazıkki sezeryan oldum keşke tercih etmeseydim doğumdan çok korkuyordum aptallık işte
Olsun öyle demeyin o an o psikolojiyle insan karar veremiyor bazı seylerin önüne gecemediğimiz anlar oluyor oda oanlardan biriydi önemli olan sizin hayatta olmanız size birşey olmaması

Benim de Bat 4 haziran belim karnim agiriyor ama psikolojik de olabilir dusundugumuzden beri ben hep bu belirtileri yasiyorum zaten.Artik cok kafama takamamaya calisiyorum sonucta daha once cocuk sahibi olabildik simdi de olacaksa hayirli zamanda hayirlisiyla olsun diye dua ediyorum demekki var bir zamani diyorum.Bakalim bu ay kimler mujdeli haberler verecek.Isteyen dileyen herkese nasip etsin Rabbim

Benimde gecen ayın 30 unda hasta oldum 25 güne bi hasta oluyorum 25 inde olmam lazımdı olmadım bekliyorum bakalım koyu sarı bi akıntım var olacak gibiyim ama bilmiyorum ayın 24 ünde test yaptım negatifti ama hayırlısı artık bekliyorum

Hadi hayırlısı inşallah güzel haberleriniz olur tabi benimde ben istiyorum ama sezeryan olduğum için biraz da korkuyorum allah büyük nasipte ne varsa o

Arkadaşlar bi cay muhabbeti Dönüyor . Ben anlamadım ne işe yarıyor ki
Civan percemi coban cantasi aslan pencesi hayit tohumu ve adacayini karistirip bir cay kasigi sicak suda demleyip iciyorsunuz.Tam ayrintisini zelal daha iyi bilir tabi okuyunca anlatir yanlis bir tarif vermis olamayayim.kadin hastaliklarindan hamilelige kadar bir cok seye faydaliymis

Back
X