Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

cnm bn her sabah akşam havuç suyu içmiştim artmştı suyum ama en az 3-4 ltre de su içiodm . bu arada birincisi sezeryanmydı buna kaç ay snra hamile kaldn hemen kalabldn mi ve sezeryansa şuan dikişlern acıo mu ..
Malesef canım sezeryandı 6 ay sonra faln sanırım hamile kaldım yani oldu hemen korunmayi bıraktıktan 1 ay sonra faln kaldım canım zaten bu da benim xor gecio kasilmalar var malesef şimdi bide yine suyu sınırda ama ben im için bu sefer çok rahat inş Rabbim in iznilee çok güzel olcak ayaklarım usudugu anda ağrım oluyo ona dikkat ediyorum onun haricinde iyiyim çok şükür ama Aspirini bıraktım oda şu azlığı yapabilir mis bilmiyorum yani korku faln heycanl hepsini yaşıyorum inş Rabbim yardim eder hepimize tabi banada bu acının azini fazlasını yasamayiz inş amin

Canım sen hastanede mi çalışıyorsun sanki istanbulda perinatolog sormuştun ben de daha önce istanbulda zeynep kamil hastanesinde çalışmıştım orda arkadaşlarım var genetik için falan lazım olursa haberin olsun özelden yönlendirebilirim evet eşler anlamıyor bazen geliyor ömeri çok özledim diyor ben o zaman daha bi kötü oluyorum bende çalışıyorum ama iznim 1 haziranda bitiyor ya bazen işyerinden arıyorlar iyi iyi sesin iyi geliyor diyorlar yemin ediyorum boğaSIM geliyor sen benim içimde hangi ateşle yanıp kor oluyor biliyormusun ateş düştüğü yeri yakıyor sadece bazen herkese gıcık oluyorum
Yok cnm hastanede çalışmıyorum. Evet bana da müdürüm işe başlayınca demiştin çok iyi görünüyorsun atlatmışdın demişti. Ağlamamak için zor tutup gülmeye çalışmıştım oysaki. Çoksinirler sen ben bizler ne kadariyi olabilirizkii...genetik yaptırdım ben cnm saol zeynepkamile gittim ama gerek yokdemişti doktor teste bende kartaldevlette yaptırdım.

Bende hastaneden çıktığımda görmüştüm bebeğimi karanlıktı dısardaydık annemle Kundak mıydı kefen miydi tam bilmiyorum ama kucağımdaydı bebeğim cok iri bi bebekti yanakları kocamandı öptüm kokladım bebeğimi sımsıkı sarmıştım ama sonra ordan biri onu toprağa gömün toprak istiyor onu dedi ve oraya zorla bıraktım. Aradan iki ay gecti babamın arabaya binmişiz bi yere gidiyoruz biri küçük benim oğlummuş o diğeri ondan daha büyük bi oğlan biniyor babama bu kimin diyorum senin ya diyor cok güzel cok mutlu gördüm rüyamda başkada görmedim
Canım senin bebeğin neden melek oldu doğduktan sonra mı oldu

Merhaba hanımlar bugün bütün testlerim bitti en son rahim filmim de çekildi ve sonuçlarımı gösterdim doktora ,

Öncelikle kendime olan kızgınlığım artsa da şükürler olsun dedim , hamileliğim de ve genel yapı olarak stresli olsamda , aşırı stres ve üzüntü heterozigot gene sahip olmama sebep olmuş 4G/5G folik asit b6 b12 grubunu daha çok kontrol eden gen faktörüymüş ve ben hamileliğim de o kadar çok üzüntü stres yaşadım ki vücut yeter diyip 7. Ayımız da bebeğimi beslememiş . Şimdi doktor bana Zaman kaybetme Dedi folbiol 5 mg verdi , Bebek aspirini hamile kaldıktan sonra kullan Dedi ama gebeliği düşündüğüm Zaman kullanıcam ve hamilelik gerçekleşirse inşallah iğne kullanıcakmışım peki bu iğne normal doğuma izin vermiyor diyorlar dediğim de hayır sen Bi kere doğurmuşsun yine doğurursun çok fazla Bi pıhtılaşma sorunun yok Dedi beni sevindirdi . Rahim filmim çekilirken sorunlar olduğundan biraz kanamam oldu o an azıcık Can'ım acıdı ve geçti zaten aklımda hep dayanıcam bebeklerim için dayanıcam diyip kendimi motive ediyordum kanama olmasa sıfır sıkıntısız olucaktı korkulacak bişey değil şükürler olsun .

Şimdi artık iş bende vermek istediğim 10 kilo var biraz evimi severek düzenlemek kendimi rahatlatmak istiyorum inşallah biraz daha vücudum toparlanınca hayırlısı ile olur inşallah
Canim gecmis gitmis olsun artik guzel gunler insallah seni ve tum melek annelerini bekluyodur. Kendini toparla drlarin onerisiyle ilac ve ignelerle Allah saglikli hayirli omurlu evlatlarla doldursun kucagini sezertan olman gerekursede ol son haftalara birakip riske atma

Bende dogumdan bir hafta önce kizimi rüyamda gördüm. Herkes kucagina aliyordu bir ben alamiyordum. Halsiz yorgundum. Rüyamda esime git bana elifi getir dedim. Oda gitti kizimin basindan bana tacini getirdi. O an kizimla göz göze geldik, cok üzgün bakiyordu tacini aldik diye. Dedim aglama annecim ben senin tacini almicam dedim, tekrar kafasina taktim. Bir türlü kucagima alamadim uyandim.
Kizimin vefatindan sonra bana dedilerki, cennete girenleron baslarinda tac olurmus. Sen kizina tacini geri vermissin oda cennetlik olmus dediler...
Ahhhh cok özlüyorum onu... Minik kusum bir aylik bebek gibidi. Saclari simsiyah uzun ve gürdü.. Herseyi mükemmeldi. Meleklerimiz cennet icin yaratilmis..

Merhaba melek anneleri bende sizin gibi melek annesiyim hepinizin başı sağolsun Rabbim sabrımızı artırsın aynı acıyı bir daha yaşatmasın...bende 30. Haftamda doğum yaptım ve oğlumu doğduktan sonra hemen kaybettim oysa ki ben çok umutluydum çok inandım onu kucağıma alacağıma beni bırakıp gitmeyecegine ama olmadı ne hayallerimiz umutlarimiz vardı hepsi yarım kaldı yavrumu 7buçuk ay zorluklarla bekledim hep dua ettim kucağıma alamadım öpüp koklayamadım sadece fotoğrafını gördüm Allahım yardim et bize ne büyük acıymış ne büyük imtihanmis yürek yanması dedikleri şeyi simdi yaşıyorum hemde çok yanıyor yüreğim cennet kuşumu çok özlüyorum:cry:

Bende dogumdan bir hafta önce kizimi rüyamda gördüm. Herkes kucagina aliyordu bir ben alamiyordum. Halsiz yorgundum. Rüyamda esime git bana elifi getir dedim. Oda gitti kizimin basindan bana tacini getirdi. O an kizimla göz göze geldik, cok üzgün bakiyordu tacini aldik diye. Dedim aglama annecim ben senin tacini almicam dedim, tekrar kafasina taktim. Bir türlü kucagima alamadim uyandim.
Kizimin vefatindan sonra bana dedilerki, cennete girenleron baslarinda tac olurmus. Sen kizina tacini geri vermissin oda cennetlik olmus dediler...
Ahhhh cok özlüyorum onu... Minik kusum bir aylik bebek gibidi. Saclari simsiyah uzun ve gürdü.. Herseyi mükemmeldi. Meleklerimiz cennet icin yaratilmis..
Benim oğlumu nda simsiyah saçları vardı aynen bi aylık gibiydi 4 kilo 10 gr doğdu zaten şimdi herkes diyor ki toprağına büyümüş yavrum ahh ahh öyle özlüyorum ki

Merhaba melek anneleri bende sizin gibi melek annesiyim hepinizin başı sağolsun Rabbim sabrımızı artırsın aynı acıyı bir daha yaşatmasın...bende 30. Haftamda doğum yaptım ve oğlumu doğduktan sonra hemen kaybettim oysa ki ben çok umutluydum çok inandım onu kucağıma alacağıma beni bırakıp gitmeyecegine ama olmadı ne hayallerimiz umutlarimiz vardı hepsi yarım kaldı yavrumu 7buçuk ay zorluklarla bekledim hep dua ettim kucağıma alamadım öpüp koklayamadım sadece fotoğrafını gördüm Allahım yardim et bize ne büyük acıymış ne büyük imtihanmis yürek yanması dedikleri şeyi simdi yaşıyorum hemde çok yanıyor yüreğim cennet kuşumu çok özlüyorum:cry:
Başın sağolsun canım benim gerçekten çook zormuş şimdi evladını kaybeden leri daha iyi anlıyorum sanki bu acı hiç geçmeyecek 3 ay oldu kocaman 3 ay oğlumla hayal ettiğim ama oğlum suz 3 ay hayatımın en kötü zamanı Rabbim bugünü müzü aratmasın

Amin canım benim sağol Allah razı olsun senin mesajlarını okuduğumda çok etkilendim senin durumun çok daha zor Allah yardımcın olsun kokusunu alıp evine getirip te kaybetmek daha da zor Allah sabrımızı artırsın bende kaybedeli 2 aya yakın oldu ama acım çok taze yüreğimin yangını geçmiyor bi tarafim hep eksik hep yarım nasıl atlatacam bilmiyorum

başın sağolsun, Allah hayırlı zamanda kucağına yeniisi nasip etin, sorun neydi , beklenmedik bir sıkıntı mıydı
Sagol canm.hic bir sorun sıkıntı yoktu.kontrol icin 39.haftamda doktora gittim ve hastanedeyken kanamam başladı.bebegim esinden ayrılmış.acilen sezaryana alindm ama kurtulamadı.hersey yarm saat icinde oldu bitti.kanamam baslamadan 1dk önce bile gayet iyiydim ve yarm saat öncesinde bile bebek hareketliydi.doktorum bile cok saşrdı bu kaybı hic beklemezdim dedi

Amin canım benim sağol Allah razı olsun senin mesajlarını okuduğumda çok etkilendim senin durumun çok daha zor Allah yardımcın olsun kokusunu alıp evine getirip te kaybetmek daha da zor Allah sabrımızı artırsın bende kaybedeli 2 aya yakın oldu ama acım çok taze yüreğimin yangını geçmiyor bi tarafim hep eksik hep yarım nasıl atlatacam bilmiyorum
Anlatmana gerek yok emin ol hepimiz öyleyiz insanda yaşama sevinci bile kalmıyor inan ölümü bile düşündüm sonra oğlumu hiç göremem diye korktum

Bend
bende son zamanlarımda sürekli çok kolay doğum yaptığımı görüyordum. Öyle kolaykii hiç bi acı doğum sancısı çekmeden. Ama nekolay doğum yaptım diyordumda bebeğim hiç yoktu yanımda. Demek bundanmışş o zamanlar tabi ona yoramıyordum ama öylrymiş demek

Benim oğlumu nda simsiyah saçları vardı aynen bi aylık gibiydi 4 kilo 10 gr doğdu zaten şimdi herkes diyor ki toprağına büyümüş yavrum ahh ahh öyle özlüyorum ki
Aynen benim kizimda 4085 kilo dogdu. simdi cennet daglarinda hepberaberler bizi bekliyorlar. Bunu bilmek bile rahatlatiyor insani. Ya Allah bizi böyle müjdelemeseydi?! Ölen cocukla birdaha asla görüsmiceksiniz dememis, sizi o büyük gün cocuklariniz karsilicak demis hamdolsun..
O günü dört gözle bekliyorum...

Aynen benim kizimda 4085 kilo dogdu. simdi cennet daglarinda hepberaberler bizi bekliyorlar. Bunu bilmek bile rahatlatiyor insani. Ya Allah bizi böyle müjdelemeseydi?! Ölen cocukla birdaha asla görüsmiceksiniz dememis, sizi o büyük gün cocuklariniz karsilicak demis hamdolsun..
O günü dört gözle bekliyorum...
Senin kuzum niye vefat etti canım sebebi varmıydı kilosu da iyiymiş kaç haftalık tı benim 39 hafta 2 günde doğdu tavrum

Senin kuzum niye vefat etti canım sebebi varmıydı kilosu da iyiymiş kaç haftalık tı benim 39 hafta 2 günde doğdu tavrum[/QUOTE
Ben 40 haftalik dogumda kaybettim cnm. Hic birseyi yoktu kizimin, tam dogum anindaydim. Sancilarim baya vardi, bir an kanamam oldu. Doktorlar kanamanin nerden geldigini bilemedi, yavrumun kalbi hala normal atiyor diye ve rahim agzi baya acildigi icin doguma devam etmek istediler. Sonra suyum birden gelince yavrumun kalbi durmaya basladi. Acil ameliyata alindim. 20dk kalp masaji yapmislar ama kurtaramadilar bebegimi.
Narkozdan sonra daha gözlerimi bile acamazken kizimi aradim, kimse bana ne oldugunu söyleyemedi.. Yanina götürdüler beni, gözlerimi ellerimle acmaya calistim, hala narkozun etkisindeydim. 15saat kablolara bagli yasadi kizim. Sonra kablolar cekildi ve kizini sonsuzluga ugradim.
Yikadim onun heryerini, altini degistirdim kokusunu icime cektim.
Cooool aci bisey hala atlatamadim 8ay oldu

Seninki de çok acı olmuş yavrum benim Kıyamam babaannem derdi ki insanın başında bi ot bitmezmiş o da ölünce biter derdi hakkaten hiç aklıma gelmeyecek şey başıma geldi ben hep sordum kendime niye ben hala eşime diyorum ki bizim bebeğimiz gerçekten öldü aaaaa diyorum hala şok halim geçmemiş düşünesne sağsalim doğuyor herşey normal tek derdim sürümün biran önce gelmesiydi anne sütüyle besliyeyim diyordum sarılıktan yatır öldü desinler al götür cenaze yap gelen giden o 15 günü hiç unutamıyorum sanki film izliyorum ama benim filmim çok acı bir film şimdi hergün dua ediyorum Rabbim tekrarından korusun hepimizi :(

Baya olmuş senin bebek düşünüyormusun belki yeni bi bebek acını hafifletir yavrularımızı tabi unutmayacağız ama acımız anca diner ben yeni bebeğim olsa acaba severmiyim diyorum karnımda hayal bile edemiyorum oğlumu öyle çoook seviyordum ki bazen karnıma iki elim le sarılır dım yavrum paşacığım kuzum derdim ninni bile ezberlemiş tim ninni lerle büyütecektim yavrumu en kısa zamanda hamile kalmak için uğraşacam yoksa ben bu acıyla iflah olmam allah yardım etsin hepimize hergün dua ediyorum bebeğini kaybeden annelere ve hiç bebek sahibi olamamış anne adaylarına

Canım senin bebeğin neden melek oldu doğduktan sonra mı oldu
Benimde 34 haftalıktı canım hiç bi sıkıntım yoktu bi kere bile kanamam olmadı kontrole gittim kalbi Durmuş dediler o hastaneye inanmadım başka yere gittim dünya başıma yıkıldı sanki ben altında kaldım

Baya olmuş senin bebek düşünüyormusun belki yeni bi bebek acını hafifletir yavrularımızı tabi unutmayacağız ama acımız anca diner ben yeni bebeğim olsa acaba severmiyim diyorum karnımda hayal bile edemiyorum oğlumu öyle çoook seviyordum ki bazen karnıma iki elim le sarılır dım yavrum paşacığım kuzum derdim ninni bile ezberlemiş tim ninni lerle büyütecektim yavrumu en kısa zamanda hamile kalmak için uğraşacam yoksa ben bu acıyla iflah olmam allah yardım etsin hepimize hergün dua ediyorum bebeğini kaybeden annelere ve hiç bebek sahibi olamamış anne adaylarına
Allah hepimize sabir versin, birdaha bizi evlatlarimizla sinamasin insallah!
Ilk baslardan bende birdaha bir bebek istemiorum diyordum, sevemem diyordum ama artik istiyorum canim. 5aydir deniyoruz ama olmuyor. Kizimafa anca 2 senede hamile kalabilmistim.. Bu sefer dayanamam okadar, her gece dua ediyorum ne olur Allahim bana tekrar bir evlat ver diye ama hala yok...
Sende bekleme, bir an önce düsün. Karninda ilk tekmeleri hissettigin zaman oglun aklina gelir evet ama tekrar bir bag olusur aranizda yine seversin. Birini kalbinde birini kucaginda tasirsin

B
Allah hepimize sabir versin, birdaha bizi evlatlarimizla sinamasin insallah!
Ilk baslardan bende birdaha bir bebek istemiorum diyordum, sevemem diyordum ama artik istiyorum canim. 5aydir deniyoruz ama olmuyor. Kizimafa anca 2 senede hamile kalabilmistim.. Bu sefer dayanamam okadar, her gece dua ediyorum ne olur Allahim bana tekrar bir evlat ver diye ama hala yok...
Sende bekleme, bir an önce düsün. Karninda ilk tekmeleri hissettigin zaman oglun aklina gelir evet ama tekrar bir bag olusur aranizda yine seversin. Birini kalbinde birini kucaginda tasirsin
Bende çok zor hamile kalmıştım zaten temmuzda 7 yıl olacak evleneli zor güç olmuştu şimdi düşünüyorum zaten dikişler falan umrumda değil insanın başına gelecek olan geliyor zaten inşallah çok bekletmez bizi 3 oldu bile daha kırkı çıkmadan hamile olan bile varmış doktorum hemen dedi ama ben daha yeni hazır hissediyorum ne kadar hazırSak işte psikoloji falan Düşünüyorum da benim psikolojim hiç düzelmez zaten iyisimi yeni bebeğim olsun ömürlü sağlıklı belli ikiz olur :) buda küçük bi hayal

Back
X