Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

B

Bende çok zor hamile kalmıştım zaten temmuzda 7 yıl olacak evleneli zor güç olmuştu şimdi düşünüyorum zaten dikişler falan umrumda değil insanın başına gelecek olan geliyor zaten inşallah çok bekletmez bizi 3 oldu bile daha kırkı çıkmadan hamile olan bile varmış doktorum hemen dedi ama ben daha yeni hazır hissediyorum ne kadar hazırSak işte psikoloji falan Düşünüyorum da benim psikolojim hiç düzelmez zaten iyisimi yeni bebeğim olsun ömürlü sağlıklı belli ikiz olur :) buda küçük bi hayal
Bu kadarini hayal edebilmek bile büyük bir basari bizim icim. Rabbim insallah daha fazla bekletmez, tez zamanda nasip ederi insallah. Banada ilk 2 sene bekle dedi ameliyati yapan doktor. Sonra ben dayanamam diyince 1 sene dedi. Ama kendi doktorum 3 ay bekle hemen basla dedi. Bende öyle yaptim.
Bir kac kisi taniyorum, sezeryandan hemen sonra hamile kalan. Cok sükür rahat bir hamilelik gecirdiler. Doktorum anlatmisti, kimisi 5-6 sene bekler, dikisleri acilir. Kimisi 1 sene bekler hic bisey olmaz dedi. Yani vücütdan vücüda degisiyor. Veren Allah her sekil veriyor

Bu kadarini hayal edebilmek bile büyük bir basari bizim icim. Rabbim insallah daha fazla bekletmez, tez zamanda nasip ederi insallah. Banada ilk 2 sene bekle dedi ameliyati yapan doktor. Sonra ben dayanamam diyince 1 sene dedi. Ama kendi doktorum 3 ay bekle hemen basla dedi. Bende öyle yaptim.
Bir kac kisi taniyorum, sezeryandan hemen sonra hamile kalan. Cok sükür rahat bir hamilelik gecirdiler. Doktorum anlatmisti, kimisi 5-6 sene bekler, dikisleri acilir. Kimisi 1 sene bekler hic bisey olmaz dedi. Yani vücütdan vücüda degisiyor. Veren Allah her sekil veriyor
Benim normal doğum ilk adetten sonra doktora gittim kontrol amaçlı 3 ay bekle vücut toparlansin dedi. 2. adetten sonra bırakırım korunmayı hayırlısıyla. Zaten iki buçuk bitmiş olacak

Benim normal doğum ilk adetten sonra doktora gittim kontrol amaçlı 3 ay bekle vücut toparlansin dedi. 2. adetten sonra bırakırım korunmayı hayırlısıyla. Zaten iki buçuk bitmiş olacak
Insallah cok beklemeden hamile kalirsin cnm.
Keske bende normal dogum yapabilseydim ama olmadi

Bend

bende son zamanlarımda sürekli çok kolay doğum yaptığımı görüyordum. Öyle kolaykii hiç bi acı doğum sancısı çekmeden. Ama nekolay doğum yaptım diyordumda bebeğim hiç yoktu yanımda. Demek bundanmışş o zamanlar tabi ona yoramıyordum ama öylrymiş demek

Ben de hep çok kolay doğum yaptığımı görüyordum ve genelde bebek görmüyordum senin gibi canım. Sadece bir keresinde yine çok kolay doğum yapmışım, kan bile yoktu doğumda. Oğlum parıl parıl parlıyordu, resmen nur gibi parlıyordu. Kucağıma aldım oğlumu, emzirdim. Sütleri ağzından taşıyordu. O kadar güzel bir rüyaydı ki anlatamam. Meğer sadece rüyamda emzirebilecekmişim oğlumu. Belki de o rüya oğlumun benimle vedalaşmasıydı... :(

Arkadaşlar sezeryandan 5 ay sonra hamile kalsam acaba zararı olur mu dikişlerime 1 yıl beklemek çok zor dayanamıyorum ve sezeryan yapan arkadaşlar ne gibi testleri yaptırdınız

Arkadaşlar sezeryandan 5 ay sonra hamile kalsam acaba zararı olur mu dikişlerime 1 yıl beklemek çok zor dayanamıyorum ve sezeryan yapan arkadaşlar ne gibi testleri yaptırdınız

Canım başın sağ olsun senin de. Rabbim sabırlar versin. Ben bebeğimi kaybettikten 5,5 ay sonra hamile kaldım. Şuan daha çok yeni ama herhangi bir rahatsızlık duymuyorum. Ama buna karar verecek olan bizler değil, Dr.larımız. Bir perinatologa git ve muayene ol. Dikişlerine baktır canım. Eğer her şey normalse zaten izin veriyorlar. Bana 3,5 aydan sonra izin vermişti Dr. Ama beslenmeme çok dikkat etmiştim. Vücudumun toparlanması için kalsiyum ve protein ağırlıklı beslendim. Özellikle dikişlerin iyileşmesi için kuzu kemiği alıp kaynat ve suyunu tüm yemeklerine koymaya çalış. Dr.umun önerisiydi bunlar.

Bir de bebeğini kaybetme nedenin neydi canım? Sebebe göre yapılması gereken testler farklılaşıyor çünkü... Rabbim dayanma gücü versin sana ve hiç birimize tekrarını yaşatmasın inşallah...

Malesef canım sezeryandı 6 ay sonra faln sanırım hamile kaldım yani oldu hemen korunmayi bıraktıktan 1 ay sonra faln kaldım canım zaten bu da benim xor gecio kasilmalar var malesef şimdi bide yine suyu sınırda ama ben im için bu sefer çok rahat inş Rabbim in iznilee çok güzel olcak ayaklarım usudugu anda ağrım oluyo ona dikkat ediyorum onun haricinde iyiyim çok şükür ama Aspirini bıraktım oda şu azlığı yapabilir mis bilmiyorum yani korku faln heycanl hepsini yaşıyorum inş Rabbim yardim eder hepimize tabi banada bu acının azini fazlasını yasamayiz inş amin
amin inş cnm .. :(cnm sende mi erkn doğm yapmştn sebep neydi

amin inş cnm .. :KK43:cnm sende mi erkn doğm yapmştn sebep neydi
Sizinde mi meleğinizin adı alyaydı Basınız sağolsun sizinde benımde kızımın adı alya olucaktı birden görünce yine dağıldım etrafımdaki bi cok insan kızına alya ismi koymus her defasında yıkılıyorum sürekli rüyamda görüyorum hep gülerken görüyorum doğudunda giydirceğim hastane cıkısı kıyafetiyle hoppala yapıyorum gülücükler sacıyordu sonrasında ölü doğduğunu ama emzirdiğimde yasadığını herkese ben size demiştim ölmedi bak emzirdim yasado diyorum sonra yine ölüyordu ben simdi hergün yeniden ölüyorum gözlerimi kapadığında sürekli ondan kalan tek fotograf geliyo gözümün önüne gecen sene bu ay hamile kalmıstım kızıma kimbilir belki rabbim tekrar bu ay nasip eder kışımı bahara cevirir inşallah bu ay isteyen bekleyen bizim gibi olan melek annelerine yeniden hamileliği sonrasındada hayırlısıyla sağlıklı doğurmayı nasipmeder

Sizinde mi meleğinizin adı alyaydı Basınız sağolsun sizinde benımde kızımın adı alya olucaktı birden görünce yine dağıldım etrafımdaki bi cok insan kızına alya ismi koymus her defasında yıkılıyorum sürekli rüyamda görüyorum hep gülerken görüyorum doğudunda giydirceğim hastane cıkısı kıyafetiyle hoppala yapıyorum gülücükler sacıyordu sonrasında ölü doğduğunu ama emzirdiğimde yasadığını herkese ben size demiştim ölmedi bak emzirdim yasado diyorum sonra yine ölüyordu ben simdi hergün yeniden ölüyorum gözlerimi kapadığında sürekli ondan kalan tek fotograf geliyo gözümün önüne gecen sene bu ay hamile kalmıstım kızıma kimbilir belki rabbim tekrar bu ay nasip eder kışımı bahara cevirir inşallah bu ay isteyen bekleyen bizim gibi olan melek annelerine yeniden hamileliği sonrasındada hayırlısıyla sağlıklı doğurmayı nasipmeder

Hep benzer rüyalar görüyoruz. Ben de oğlumu kaybettikten sonra seninkine benzer bir rüya görmüştüm. Yine oğlum ölü doğuyor, onu almaya morga gidiyoruz. Ben kucağıma alıyorum gözlerini açıp, bana gülümsüyor. "Abla bak ölmemiş, yaşıyor oğlum" diyorum ablama. Ablam yanıma geldiğinde yine gözlerini yumuyor ve cansızlaşıyor bedeni :( Hayır oğlum ölmedi, yaşıyor diye feryat ediyorum ama nafile. Alıp götürüyor oğlumu defnetmek için... :(

Sanırım zihnimiz kabullenemiyor bebeklerimizi kaybettiğimizi ve bu yüzden böyle rüyalar görüyoruz... Rabbim dayanma gücü versin hepimize ve en tez ve hayırlı zamanda hayırlı, sağlıklı ve uzun ömürlü bebeklerle doldursun hepimizin kucaklarını...

Ben hiç doğum yaptığımı falan görmedim ruyamda şimdi de hiç göremiyorum yavrumu keşke bi kere gelse o kara saçlarını bir öpsem sanki bu yaşadıklarım bi ruya ve hiç uyanımıyorum :(

Kızlar bugün farklı bi doktorla konustum.ben 39.haftamda dekolman pleasantadan kaybettim bebegimi.yani bebek esinden ayrildi.doktor sana zarar vermedigine şükret dedi.bu durumda anne kaybı da oluyo ve rahme zarar da verebiliyormus bu durum.hani rahminde sıkıntı olmaması da bi avantaj dedi.ve bunu hicbir doktor önceden öngöremezdi dedi.bizim gebelerde en cok korktugumuz 3 sey var dedi.1.tansiyon yükselmesi(annede beyin kanamasina sebep olabilir)2.gebelik zehirlenmesi ve 3.dekolman pleasanta.
Şimdi bu korkuyla 2.gebeligi nasl düşünecem bilmiyorum.bu durumu tekrar yasama riski artıyor.ve bu durum yaşannca acilen hastaneye yetismek gerekiyo yoksa kan kaybı anne hayatını etkiliyo.yani artk bebekten geçtim kendimden korkmaya başladm.

Kızlar bugün farklı bi doktorla konustum.ben 39.haftamda dekolman pleasantadan kaybettim bebegimi.yani bebek esinden ayrildi.doktor sana zarar vermedigine şükret dedi.bu durumda anne kaybı da oluyo ve rahme zarar da verebiliyormus bu durum.hani rahminde sıkıntı olmaması da bi avantaj dedi.ve bunu hicbir doktor önceden öngöremezdi dedi.bizim gebelerde en cok korktugumuz 3 sey var dedi.1.tansiyon yükselmesi(annede beyin kanamasina sebep olabilir)2.gebelik zehirlenmesi ve 3.dekolman pleasanta.
Şimdi bu korkuyla 2.gebeligi nasl düşünecem bilmiyorum.bu durumu tekrar yasama riski artıyor.ve bu durum yaşannca acilen hastaneye yetismek gerekiyo yoksa kan kaybı anne hayatını etkiliyo.yani artk bebekten geçtim kendimden korkmaya başladm.
Canım burada bir arkadaş vardı dekolmandan kaybetmişti o da bebeğini. Onun dekolman sebebi pıhtılaşma çıkmıştı. Tekrar hamile kaldı ve iğne kullanarak bebeğini kucağına aldı. Bence pıhtılaşma testlerini sen de yaptır ve umutsuz olma sakın. Umut bizi ayakta tutan...

Aklına kötü şeyler getirme dua et herşey iyi olur inşallah bu durumu yaşayan tek sen değilsindir korkutma kendini valla bende korkuyorum aynı şeyleri yaşarmıyım diye ama sonra düşüncelerimi değiştiriyorum insanın korktuğu hep başına geliyor allah korusun birbirimize dua edelim allah yardımcın olsun

Kızlar ben geçen 1 temmuzda ölü doğum Yaptım .şimdi üç buçuk aylık hamileyim bugün bi kızımız olacağını öğrendik .benim kaybettiğim kuzum erkekti ve sanki karnımdaki oymuş gibi hissediyordum ama abisi değilmiş karnımdaki.benim canımın içi cennet kokulu oğlum minik bi prenses yollamış cennetten.bu gün bi kez daha anladım ki oğlum geri gelmeyecek ama özlemi de bitmeyecek..Allah meleklerimizin yaralarını saracak mucizelerimizi tez zamanda bizlere nasip etsin inşallah. Bu arada herkese hayırlı kandiller ...

Kızlar ben geçen 1 temmuzda ölü doğum Yaptım .şimdi üç buçuk aylık hamileyim bugün bi kızımız olacağını öğrendik .benim kaybettiğim kuzum erkekti ve sanki karnımdaki oymuş gibi hissediyordum ama abisi değilmiş karnımdaki.benim canımın içi cennet kokulu oğlum minik bi prenses yollamış cennetten.bu gün bi kez daha anladım ki oğlum geri gelmeyecek ama özlemi de bitmeyecek..Allah meleklerimizin yaralarını saracak mucizelerimizi tez zamanda bizlere nasip etsin inşallah. Bu arada herkese hayırlı kandiller ...
Rabbim doğacak yavrularımıza uzun ömürler versin inşallah.Allah onları cenneti için yaratmış. Ne mutlu bizlere inşallah sefaatcilerimiz olacak yavrularimiz

Arkadaşlar hepinizin kandilini kutluyorum.bu gece bütün ölecek ve doğacak olanların ismi deftere yazılırmış Rabbim sevdiklerimizi korusun ve bize sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar göndersin AMİİİİİİN
Amin kandiliniz mubarek olsun dualarin kabul edildigi bu gece Rabbim bizlere de saglikli uzun omurlu hayirli evlatlar nasip etsin insallah.Gecen sene Berat kandilinde yavrumun adi daha dogmadan ölecekler defterine yazilmis meger.Ya Rab bu sene de dogacaklar defterine hasretle bekledigimiz saglikli uzun omurlu evlatlarimizin adlarini yaz ne olur

eet cnm meleğimn adı alyainci resmdeki de doğum fotosu .. sizin ölü doğum sebenz neydi kaç aylıkken doğrdnz?..

eet cnm meleğimn adı alyainci resmdeki de doğum fotosu .. sizin ölü doğum sebenz neydi kaç aylıkken doğrdnz?..
Bi sebep bulunamadı ama önlem amaclı kan sulandırıcı iğne kullanmamı söyledi bi doktor kan uyusmazlığı bi doktor cift rahim dedi 32. Haftada ölü doğum oldu kendi kendime tesellim böyle olması gerekti Allah böyle uygun gördü Allah herkese anneliği nasip ediyor ama bize yüceliği nasip etti omzumuzda yıldız tasıyoruz o yıldız bizim ebedi hayatımız inşallah rabbim bidaha bizi böyle bi acıyla sınamaz bizlerde sağlıkla kucağımıza alırız

Arkadaşlar nasılsınız. Hamileler hamilelik nasıl geçiyor.beklemede olan arkadaşlar varmı yeni gelişmeler.eskisi gibi yazmıyor kimse :(

Back
X