Bu kadarini hayal edebilmek bile büyük bir basari bizim icim. Rabbim insallah daha fazla bekletmez, tez zamanda nasip ederi insallah. Banada ilk 2 sene bekle dedi ameliyati yapan doktor. Sonra ben dayanamam diyince 1 sene dedi. Ama kendi doktorum 3 ay bekle hemen basla dedi. Bende öyle yaptim.B
Bende çok zor hamile kalmıştım zaten temmuzda 7 yıl olacak evleneli zor güç olmuştu şimdi düşünüyorum zaten dikişler falan umrumda değil insanın başına gelecek olan geliyor zaten inşallah çok bekletmez bizi 3 oldu bile daha kırkı çıkmadan hamile olan bile varmış doktorum hemen dedi ama ben daha yeni hazır hissediyorum ne kadar hazırSak işte psikoloji falan Düşünüyorum da benim psikolojim hiç düzelmez zaten iyisimi yeni bebeğim olsun ömürlü sağlıklı belli ikiz olur :) buda küçük bi hayal
Bir kac kisi taniyorum, sezeryandan hemen sonra hamile kalan. Cok sükür rahat bir hamilelik gecirdiler. Doktorum anlatmisti, kimisi 5-6 sene bekler, dikisleri acilir. Kimisi 1 sene bekler hic bisey olmaz dedi. Yani vücütdan vücüda degisiyor. Veren Allah her sekil veriyor