Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Şuan 12.haftadayiz canım. Ben de aynı şeyleri kullanıyorum da bazen aklıma takılıyor bebek büyüdüğünde hala karından mı vuracagiz bu iğneyi? Beni korkutuyor bebeğe zarar verirse diye. Şuan çok küçük o nedenle rahatım ama büyüyünce ne yapacağım bilmiyorum. Bacağımdan vururum herhalde...

Senin peki bebeğin suyunun azalmasinin nedeni neydi? Bir de hiç ciğer geliştirici iğne vurmamislarmiydi sana?
cnm kesem delindiği için suyum sızmya başladı nedeni yok nasip.. ciğer gelştrci iğnelerin hepsini yptı dktr çk umutlydu %80 di yaşama şansı ama içecek suyu yokmş ..
bn de iğnelerimi karnm büyüünce bacaktan yapmaya başladm bi daha hamile kalrsam karnmdan hç vurmicam çnkü bacak hç acımıo karın çok acıo

Canim basin sagolsun Allahim bir daha bu aciyi yasatmasin.Benim de senin gibi 30.haftanin icinde kesem delindi ve uc gun icinde butun suyum bosaldi.Benim kuzum iki gun yasayabildi ne yazikki opup koklayamadim kuvezden oyle bakip bakip gittim ve taburcu olacagim sabah olum haberini aldim soguk bedenine sarilmak opmek varmis kaderimde dudagimda kalan tadini hic ama hic unutmadim.Bugun tam yedi ay oldu hala agliyorum hic aklimdan cikmiyor yavrum.Ama Rabbim oyle buyukki mutlaka bir nedeni vardi bu yasadiklarimin buna kalpten inaniyorum sukrediyorum.Suan acin oyle taze ki daha zamanin var canim toparlanabilmen icin hem bedenen hem ruhen.Burda yeşeren tekrar filizlenen melek anneleri sana umut olacak sabret canim zaman herseye ilac Allah hepimize yardim etsin Rabbim acilarimizi dindirsin
inş bu acı günleri sağ sağlm atlatrz Rab bm katlanabileceğmz bi acı olmasydı bize bunları yaşatmazdı çok zor çk acı ama inş mükafatı büyük olr ama biliorm 50 tane de çcğum olsa kayıplarmı unutamm:(.. inş hayrlsyla sağ sağlm sağlklı sıhhatli hayrlı ewlatlarmz olur...

cnm kesem delindiği için suyum sızmya başladı nedeni yok nasip.. ciğer gelştrci iğnelerin hepsini yptı dktr çk umutlydu %80 di yaşama şansı ama içecek suyu yokmş ..
bn de iğnelerimi karnm büyüünce bacaktan yapmaya başladm bi daha hamile kalrsam karnmdan hç vurmicam çnkü bacak hç acımıo karın çok acıo

Minik kuzum benim yaaa :( Dediğin gibi yiyecek ekmeği yokmuş meleklerimiz. Benim kan pıhtılaşmasının yanı sıra bir de preeklampsi ( gebelik zehirlenmesi ) geçirmişim. Gebeliğim boyunca da oysa ki hiç tansiyonum çıkmamıştı. Hayır anlamadığım şey oğlumu kaybettiğim gün idrar tahlili yaptıklarında idrarımda 30 mg protein çıkmış. Ağır preeklampsi sınırı da 5mg protein. Ama ben de hiç bir belirti vermedi işin garip tarafı. Minik kuzum hem pıhtılaşma hem de preeklampsiyle savaşmak zorunda kalmış sessiz sedasız. Dediğin gibi yiyecek ekmekleri yokmuş meleklerimizin. Rabbim onları melek olarak yaratmış, Cennet çocuğu olarak yaratmış ne yapalım. Bol bol dua edeceğiz aynı acılarla bizleri sınamasın Yaradan diye... Elimizden başka bir şey gelmiyor çünkü... :(

Minik kuzum benim yaaa :KK43: Dediğin gibi yiyecek ekmeği yokmuş meleklerimiz. Benim kan pıhtılaşmasının yanı sıra bir de preeklampsi ( gebelik zehirlenmesi ) geçirmişim. Gebeliğim boyunca da oysa ki hiç tansiyonum çıkmamıştı. Hayır anlamadığım şey oğlumu kaybettiğim gün idrar tahlili yaptıklarında idrarımda 30 mg protein çıkmış. Ağır preeklampsi sınırı da 5mg protein. Ama ben de hiç bir belirti vermedi işin garip tarafı. Minik kuzum hem pıhtılaşma hem de preeklampsiyle savaşmak zorunda kalmış sessiz sedasız. Dediğin gibi yiyecek ekmekleri yokmuş meleklerimizin. Rabbim onları melek olarak yaratmış, Cennet çocuğu olarak yaratmış ne yapalım. Bol bol dua edeceğiz aynı acılarla bizleri sınamasın Yaradan diye... Elimizden başka bir şey gelmiyor çünkü... :KK43:
inş bi daha aynı acıları yaşamayız cnm :( Rab bm ewlatlarmzı ahirette şefaatçmz kılsn inş.. sn kaç hftlk doğum yapmştn

inş bi daha aynı acıları yaşamayız cnm :KK43: Rab bm ewlatlarmzı ahirette şefaatçmz kılsn inş.. sn kaç hftlk doğum yapmştn
36.haftada kalbi durdu oğlumun :( 12 saat suni sancı yedim ama açılma olmadı. Sonra sezaryene aldılar. 8.5 ay oldu oğlumu kaybedeli ama acısı hala aynı. Sadece bu acıyla yaşamayı ogreniyorsun zaman geçtikçe o kadar. Umarım meleklerimizin kardeşleri sarar yaralarimizi...

36.haftada kalbi durdu oğlumun :KK43: 12 saat suni sancı yedim ama açılma olmadı. Sonra sezaryene aldılar. 8.5 ay oldu oğlumu kaybedeli ama acısı hala aynı. Sadece bu acıyla yaşamayı ogreniyorsun zaman geçtikçe o kadar. Umarım meleklerimizin kardeşleri sarar yaralarimizi...
İnşallah öyle olur bu özlemle yaşamak çok zormuş oğlumun aklımda olmadığı 1 saniye bile yok kuzumun Rabbim dayanma gücü versin aynı acılarla tekrar tekrar imtahınımız etmesin

36.haftada kalbi durdu oğlumun :KK43: 12 saat suni sancı yedim ama açılma olmadı. Sonra sezaryene aldılar. 8.5 ay oldu oğlumu kaybedeli ama acısı hala aynı. Sadece bu acıyla yaşamayı ogreniyorsun zaman geçtikçe o kadar. Umarım meleklerimizin kardeşleri sarar yaralarimizi...
amin inş... :(

İnşallah öyle olur bu özlemle yaşamak çok zormuş oğlumun aklımda olmadığı 1 saniye bile yok kuzumun Rabbim dayanma gücü versin aynı acılarla tekrar tekrar imtahınımız etmesin

Amin, inşallah... Benim 8.5 ay oldu oğlumu anmadığım, düşünmediğim tek bir günüm yok. Rabbim sabır versin hepimize, sınavımız çok büyük... İnşallah bu sınavı hakkıyla geçeriz de meleklerimize kavuşuruz ahirette...

Amin, inşallah... Benim 8.5 ay oldu oğlumu anmadığım, düşünmediğim tek bir günüm yok. Rabbim sabır versin hepimize, sınavımız çok büyük... İnşallah bu sınavı hakkıyla geçeriz de meleklerimize kavuşuruz ahirette...
Amin inşallah canım hiç ruyamda görmüyorum bu normal mi acaba sen görüyormusun

Bende hamileyken hiç görmedim gideceğin den mi nedir hiç girmemiş kuzum ne acı bişey zaten hiç bizim değillermiş sadece emanet taşımışız bunda da vardır bır hikmet
Rabbim cenneti için yaratmis.ne mutlu bizlere.inşallah sefaatcimiz onlar bizim.

Bende hamileyken hiç görmedim gideceğin den mi nedir hiç girmemiş kuzum ne acı bişey zaten hiç bizim değillermiş sadece emanet taşımışız bunda da vardır bır hikmet
Bu arada nasılsın canım.korunmayı bıraktın sanırım. Hayırlı haberlerle insallah

Bende hiç rüyamda görmüyorum. Hamile iken de hiç görmedim.
ben oğlumun vefat etmeden bi kaç gün önce rüyamda görmüşüm.. tombul kırmızı tenli bir bebek... çok kolay doğum yapmışım.. etrafinda insan yüzlü melekler vardi doğurdum diye seviniyordum.. insanlarda gülümsüyordu. bebek hiç ağlamadi.. bana bakti gülümsemişti sonra uyandim.. o rüyayı unutamiyorum. sonra bi kaç gün sonra vefat etti karnimda..:KK43:
hala aklima geliyor..:KK43:
sonra ağlayamadim.. rüyama girdi o oğlum mu bilmiyorum. 1,5 yaşinda çocuktu.
aynı babama benziyordu sarişin haliydi...eşime dedim o oğlum mu bilmiyorum dedim eşim evet o oğlumuz dedi ama inanamiyorum hala.. yüzü soluktu gülmedi hiç.. o günden sonra içim rahat etmedi. çok düşündüm ahirette oğlum nabiyo ne ediyor diye. 9 ay oldu.. unutur muyum o benim canparçam melegim herşeyimdir.:KK43:

Amin inşallah canım hiç ruyamda görmüyorum bu normal mi acaba sen görüyormusun

Ben ilk zamanlarda sadece iki defa gördüm ikisi de kötüydü. Yine kaybediyordum bebeğimi. Bir kere de emzirdiğimi gördüm rüyamda oğlummuş ama emzirdiğim bebek oğlumun siluetinde değildi. Başka da hiç görmedim :( Ablam görüyormuş sürekli, öpüp kokluyormuş, seviyormuş. Ama benim rüyalarıma gelmiyor oğlum, olmuyor :(

ben oğlumun vefat etmeden bi kaç gün önce rüyamda görmüşüm.. tombul kırmızı tenli bir bebek... çok kolay doğum yapmışım.. etrafinda insan yüzlü melekler vardi doğurdum diye seviniyordum.. insanlarda gülümsüyordu. bebek hiç ağlamadi.. bana bakti gülümsemişti sonra uyandim.. o rüyayı unutamiyorum. sonra bi kaç gün sonra vefat etti karnimda..:KK43:
hala aklima geliyor..:KK43:
sonra ağlayamadim.. rüyama girdi o oğlum mu bilmiyorum. 1,5 yaşinda çocuktu.
aynı babama benziyordu sarişin haliydi...eşime dedim o oğlum mu bilmiyorum dedim eşim evet o oğlumuz dedi ama inanamiyorum hala.. yüzü soluktu gülmedi hiç.. o günden sonra içim rahat etmedi. çok düşündüm ahirette oğlum nabiyo ne ediyor diye. 9 ay oldu.. unutur muyum o benim canparçam melegim herşeyimdir.:KK43:
Unutulmuyormus ki.bu acı bende hergecen gün büyüyor. Kaderde yaşamak varmış.inşallah bizde hayırlı sağlıklı bebeklerimize kavuşacağız.rüyan çook etkileyici canım.

Ben ilk zamanlarda sadece iki defa gördüm ikisi de kötüydü. Yine kaybediyordum bebeğimi. Bir kere de emzirdiğimi gördüm rüyamda oğlummuş ama emzirdiğim bebek oğlumun siluetinde değildi. Başka da hiç görmedim :KK43: Ablam görüyormuş sürekli, öpüp kokluyormuş, seviyormuş. Ama benim rüyalarıma gelmiyor oğlum, olmuyor :KK43:
çok ağladik biz çok düşündük o yüzden gelmiyor.:KK43:;benim de gelmiyor gelsin diye bakiyorum..
kayınvalidem görmüş hep görüyorum diyo. oğlumun kıyafetleri vermediğimiz için çiplak geziyormuş.kucaginiza gelmiş babaanne susadim ben su ver demiş.. kayınvalidem de vermiş sonra uyanmiş.. işte bizde sonra kıyafetleri dagittik. verdik hepsini

Unutulmuyormus ki.bu acı bende hergecen gün büyüyor. Kaderde yaşamak varmış.inşallah bizde hayırlı sağlıklı bebeklerimize kavuşacağız.rüyan çook etkileyici canım.
evet çok etkilendim bende unutamiyorum o rüyayı..
amin inşallahh. en kısa zamanda..

çok ağladik biz çok düşündük o yüzden gelmiyor.:KK43:;benim de gelmiyor gelsin diye bakiyorum..
kayınvalidem görmüş hep görüyorum diyo. oğlumun kıyafetleri vermediğimiz için çiplak geziyormuş.kucaginiza gelmiş babaanne susadim ben su ver demiş.. kayınvalidem de vermiş sonra uyanmiş.. işte bizde sonra kıyafetleri dagittik. verdik hepsini
Çok Etkileyici ruyan ben sadece oğlum doğduktan sonra 3.günde emzirdim beşiğe koydum öyle uzandım bİran içim geçmiş yarı uykulu bi bakıyorum kucağımda mavi kundak içinden ömeri alıyorlar bi hopluyorum hemen beşiğe baktım bebeğim orda uyuyor Ohh çok şükür dedim ama hiç bişeye yormamıştım meğer yavrumu alacaklar mış benden ay yazarken bile kötü oldum acımız çok büyük Rabbim sen bize yardım et güç ver kuvvet ver :(

Back
X