Canım başın sağ olsun. Rabbim tekrarından korusun. Çok zor dayanması biliyorum ama kendin ve yeni sahip olacağın bebeğin için bedeninin toparlanmasını beklemelisin. Çok güzelmiş kızın, 28.haftada bile bir sürü saçı varmış kuzunun. Zaten melek olacak olan bebeklerin hepsi farklı bir güzellikte doğuyor. Rabbim onları özenerek yaratıyor melek olacakları için.
Ben de oğlumu ilk kaybettiğimde bir an önce gebe kalmak istiyordum. Ama zaman geçtikçe doğru olanın beklemen gerektiğini anlıyorsun. Sakın bu buhranlı zamanlarında yanlış bir karar verme. Vitamin ve mineral depolarının dolmasına izin ver. Sağlıklı bir gebelik geçirmek istiyorsan en az 4 ay bekle bence. Benim dr.um 4.ayda izin verdi oğlumu kaybettikten 5.5 ay sonra da gebe kaldım. Şuan bile acaba çok mu acele ettim diye düşünüyorum. Sürekli uyuyorum mesela ve acayip halsizim. Tansiyonum yükseliyor özellikle yemekten sonra ki normalde tansiyonum 10/6'dır. 14/9'a falan çıkıyor
Kan ve idrar testi yapılıyor sık sık, her şey normal görünüyor ama ruhumuz iyi değil ki... Biz artık normal anneler gibi değiliz ki... Ruhen çok yıprandık. O nedenle vücut da ister istemez buna tepki veriyor.
Pıhtılaşma çıktığını söylemişsin canım. Gebeliğin boyunca iğne kullandın mı peki? Bende de pıhtılaşma çıktı ve şuan coraspin+iğne kullanıyorum.
Rabbim en hayırlı ve kısa zamanda sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü evlatlarla doldursun kucaklarımızı inşallah...