Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

aynen ole Rab bim e hamd olsun bu acı günleri bize cennette ödül olarak karşmza çıkarsn inş.. ama anne olmak çk zormş :KK43: kalbim acıo yüreğm yanıo bn bebğmn kokusunu bile alamdm bi kere kuvezde gördm sonra ölüsüne sarılabldm ölüsnü öpüp kokladm :,(
Canm Allah sabır versin.gercekten cok zor bi durum ama dayanmamz lazım.ins baska sağlıklı evlatlarmz olur.ben de dogumu beklerkene 39.haftamda kaybettim bebegimi.ben hic göremedim kızımı.o kadar cok merak ediyordum ki görmek bile nasip olmadı.sadece fotografi var.

Evet aynı seyleri yasamışıZ seninle arkadasım. Ben gebelik sürecimde gittiğim iki Dr la da görüştüm biri kadın doğumcu diğeri perinatolog.hatta bu süreçte bir Dr la daha görüştüm ve ekstra iki çocuk Dr.u ile görüştüm hepsinin de söylediği aynı Kapıya çıkıyordu. Çok normal ve problemsiz bir gebelik geçirdin,sağlıklı bir bebek dünyaya getirdin.ne senin ne de Bebeğin anormal hiç bir bulgusu yoktu önlem alabileceğimiz hiç bir durum maalesef ki yok... Bu insanın yolda Yürürken basına kiremit düşüp ölmesi gibi bir olay.olmazmı olur ama çok nadir dedi.. Hiç bir önlem alamıyorum dua etmekten başka. Tamamen Tevekkül ediyorum
Ya bizim durum da bi ayrı zor hem kucağımıza aldık sevdik öptük kokladık sonra da bi şok ne olduğunu anlamadan kaybettik ama Ceylansever diye arkadaş var yeni yazdı o şey yazmış ya allah kimseye yavrusunun kokusunu toprağında aratmasın diye öyle etkilendim ki geceden beri aklımda ne olursa olsun hepimizin acısı aynı yavrularımızı kaybettik hayallerimi zi kaybettik umutlarımızı kaybettik Rabbim tekrarından korusun bizi doktora
ben dedim ki ya aynı şeyleri yaşarsam dedim korkuyorum oda arabaya biniyorsun trafik kazası geçiriyorSun bidaha arabaya binmeyecekmisin dedi dünyaya dön önüne bak diyor ne bileyim işte herkes test falan bişeyler yapıyor biz ne yapacağımızı da bilmiyoruz

Canm Allah sabır versin.gercekten cok zor bi durum ama dayanmamz lazım.ins baska sağlıklı evlatlarmz olur.ben de dogumu beklerkene 39.haftamda kaybettim bebegimi.ben hic göremedim kızımı.o kadar cok merak ediyordum ki görmek bile nasip olmadı.sadece fotografi var.
:( Rab bim sabrımzı artırsn inş hayırlısyla sağlckla güzel güzel bebişlermz olur ..

:KK43: Rab bim sabrımzı artırsn inş hayırlısyla sağlckla güzel güzel bebişlermz olur ..
Canm bi de sezaryan olduysan acele etme gebelik icin.her doktor en az 6 ay bekleyin diyor.dısardan dikisler iyilesiyo ama iceriden rahim dikisleri iyilesmiyo bi de vucut bebek taşıdığı ivin deparmizin dolmasi gerekiyor.vücudumuz ne kadar saglikli olursa o kadar rahat hamilelik geciririz ve daha saglikli bebeklerimiz olur.benim doktorum 6 ay bekle dedi ama yengem ameliyathana hemsiresi ve hep doktorlarla da yan yana o da en az 8 ya da 9 ay bekle dedi.ben 6 ay beklemeyi düşünüyorum.ki ilk bebegimde 2 yıl sonra hamile kalmama ragmen

Canım başın sağolsun zor çok zor yaşadıklarımız. Allah hepimize sabır versin. Evet canim 2 faktörde heterozigot mutasyon çıktı yani orta düzeyde pihtilasmaya yatkınlık var. Canim birbirimize destek olucaz. Yardimci olucam elbette. Bildiklerimi paylasicam. Antakya araştırma hastanesinde yaptım pihtilasma testini. 1 ay sonra sonuçları aldım. Bebegimi kaybedeli 5.5 ay oldu. Adana'da prof dr Cüneyt Evruke. Bu isim verildi bana. En yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum.
çok sağol canım.cüneyt beyi tanıyorum.iyi bir doktor.pıhtılaşma bozukluğu çıkarsa belki bende ona giderim.bende balcalıda bi şansımı deneyim testler için .acaba yaptırabilirmiyim.pek ilgilenmiyorlar çünkü

slm bn de daha 15 gün önce kızımı kaybettim :KK43: ilk bebğimn 8 hftlkken kalbi durmştu homozigot pıhtılşma çıktı iki yıl hamile kalamadm kürtjdan sonra iki yıl sonra kaldm tekrar bundada ilk aylar kanamalı gcti tam kanamam gçti bulantılar başladı yaklaşk 10 kilo verdm tam bulantm geçti oh dedm 19 haftlkken suyum glmye başldı kese delnmş. almak istedler izin vermdm 28+2 ye kadar dayandı yaşaması imkansz dedikleri yawrm 28+2 de sezeryan oldm 1040grlk kızım ciğerleri gelşmemş sadce 21 saat yaşaybldi yawrm .. bn çk zorlanyrm yokluğuna biran önce hamile kalmk istyrm hiç korunmasam olur mu dikşlerde problem olur mu çok erken gebe kalan var mı arnzda.. :KK43: bu da kızm meleğm bnm

Canım başın sağ olsun. Rabbim tekrarından korusun. Çok zor dayanması biliyorum ama kendin ve yeni sahip olacağın bebeğin için bedeninin toparlanmasını beklemelisin. Çok güzelmiş kızın, 28.haftada bile bir sürü saçı varmış kuzunun. Zaten melek olacak olan bebeklerin hepsi farklı bir güzellikte doğuyor. Rabbim onları özenerek yaratıyor melek olacakları için.

Ben de oğlumu ilk kaybettiğimde bir an önce gebe kalmak istiyordum. Ama zaman geçtikçe doğru olanın beklemen gerektiğini anlıyorsun. Sakın bu buhranlı zamanlarında yanlış bir karar verme. Vitamin ve mineral depolarının dolmasına izin ver. Sağlıklı bir gebelik geçirmek istiyorsan en az 4 ay bekle bence. Benim dr.um 4.ayda izin verdi oğlumu kaybettikten 5.5 ay sonra da gebe kaldım. Şuan bile acaba çok mu acele ettim diye düşünüyorum. Sürekli uyuyorum mesela ve acayip halsizim. Tansiyonum yükseliyor özellikle yemekten sonra ki normalde tansiyonum 10/6'dır. 14/9'a falan çıkıyor :(

Kan ve idrar testi yapılıyor sık sık, her şey normal görünüyor ama ruhumuz iyi değil ki... Biz artık normal anneler gibi değiliz ki... Ruhen çok yıprandık. O nedenle vücut da ister istemez buna tepki veriyor.

Pıhtılaşma çıktığını söylemişsin canım. Gebeliğin boyunca iğne kullandın mı peki? Bende de pıhtılaşma çıktı ve şuan coraspin+iğne kullanıyorum.

Rabbim en hayırlı ve kısa zamanda sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü evlatlarla doldursun kucaklarımızı inşallah...

Canm üzülme.ben de görümcemin hamile oldugunu ögrendim.ben de bi tuhaf oldum ama sonucta bizim kaderimiz onlari etkileyecek degil ya.biz de cennette severiz meleklerimizi.o zaman da onlar bizi kızkanır.hem cok şükür gebe kaldk RAbbim bi daha nasip eder ins.diger yaza biz de bebek sahibi olabiriz.bu arada yakn tarihte kaybetmisiz bebegimizi.
Resmen benim canımı acıtmak için hamile kaldı. Insanları anlamıyorum ya böylesine önemli bi karar çocuk sahibi olmak yani sırf Başkasına inat nasıl verilebiliyor. Kıskanıldığımı biliyordum ama bukadar olabileceğini tahmin etmemiştim hiç. Bi taraftanda Hoşuma gitti. Gülsem mi ağlasam mi bilemedim:)))

Pıhtılaşma ve kromozom analizi için şehir dışındaydım. Yorucu iki Gündü. Yol yorgunluğu ve hastane koşuşturmacası yordu. Neyseki hallettik . 20 gün sonra çıkacakmış test sonuçları.protein C ve protein active değerlerim yüksek çıktı

Pıhtılaşma ve kromozom analizi için şehir dışındaydım. Yorucu iki Gündü. Yol yorgunluğu ve hastane koşuşturmacası yordu. Neyseki hallettik . 20 gün sonra çıkacakmış test sonuçları.protein C ve protein active değerlerim yüksek çıktı
Gitmişken tip fakültesi aletleri daha iyidir düşüncesi ile muayene olayım dedim. Parça kaldığını söylediler. Daha önce muayene olmuştum bişey yoktu güya. Metiler ve tetradox verdi doktor. Kullanıp muhakkak tekrar muayene olmalıymışım. Bide bu çıktı Başıma . Inşallah ilaç tedavisi işe yarar da kürtaja gerek kalmaz. Parça kalınca kanama filan oluyormuş bende hiç öyle bi belirtide vermedi. 23 gün lohusa kanamam sürdü. 46 . Gün adetimi oldum. Ikincisini bekleyip korunmayı bırakacaktım. Nasip işte . Birşeyi nekadar çok istersen bi aksilik mi çıkıyor ne. Düşünmemeye karar verdim . Acele de etmiycem. Allahtan Hayırlısını diliyorum sadece. Onun için dua ediyorum

Ya bizim durum da bi ayrı zor hem kucağımıza aldık sevdik öptük kokladık sonra da bi şok ne olduğunu anlamadan kaybettik ama Ceylansever diye arkadaş var yeni yazdı o şey yazmış ya allah kimseye yavrusunun kokusunu toprağında aratmasın diye öyle etkilendim ki geceden beri aklımda ne olursa olsun hepimizin acısı aynı yavrularımızı kaybettik hayallerimi zi kaybettik umutlarımızı kaybettik Rabbim tekrarından korusun bizi doktora
ben dedim ki ya aynı şeyleri yaşarsam dedim korkuyorum oda arabaya biniyorsun trafik kazası geçiriyorSun bidaha arabaya binmeyecekmisin dedi dünyaya dön önüne bak diyor ne bileyim işte herkes test falan bişeyler yapıyor biz ne yapacağımızı da bilmiyoruz
Âmin Rabbim tekrarından korusun.aynen öyle canım.öyle zor bir durum ki ne önlem alabiliyoruz nede bi test yaptırabiliyoruz. Dua et bol bol .yapabilecegimiz tek sey dua etmek çünkü.aynı şeyi ya yine yaşarsam diyo insan ama bu düşünceyle kendimize zarar vermekten başka birsey yapmıyoruz .

Âmin Rabbim tekrarından korusun.aynen öyle canım.öyle zor bir durum ki ne önlem alabiliyoruz nede bi test yaptırabiliyoruz. Dua et bol bol .yapabilecegimiz tek sey dua etmek çünkü.aynı şeyi ya yine yaşarsam diyo insan ama bu düşünceyle kendimize zarar vermekten başka birsey yapmıyoruz .
Dua ediyorum inşallah başka acı yaşamayız senin bat ne zaman inşallah bu ay hayırlı haberlerini alırız bide bu sitede yakı falan yapıştırıyorlarmış yumurtlama gününde onu ni dene istersen bide Hayıt tohumu varmış içiyor larmış aklında olsun en hayırlı zamanda olur inşallah dua edelim birbirimize

Canım başın sağ olsun. Rabbim tekrarından korusun. Çok zor dayanması biliyorum ama kendin ve yeni sahip olacağın bebeğin için bedeninin toparlanmasını beklemelisin. Çok güzelmiş kızın, 28.haftada bile bir sürü saçı varmış kuzunun. Zaten melek olacak olan bebeklerin hepsi farklı bir güzellikte doğuyor. Rabbim onları özenerek yaratıyor melek olacakları için.

Ben de oğlumu ilk kaybettiğimde bir an önce gebe kalmak istiyordum. Ama zaman geçtikçe doğru olanın beklemen gerektiğini anlıyorsun. Sakın bu buhranlı zamanlarında yanlış bir karar verme. Vitamin ve mineral depolarının dolmasına izin ver. Sağlıklı bir gebelik geçirmek istiyorsan en az 4 ay bekle bence. Benim dr.um 4.ayda izin verdi oğlumu kaybettikten 5.5 ay sonra da gebe kaldım. Şuan bile acaba çok mu acele ettim diye düşünüyorum. Sürekli uyuyorum mesela ve acayip halsizim. Tansiyonum yükseliyor özellikle yemekten sonra ki normalde tansiyonum 10/6'dır. 14/9'a falan çıkıyor :KK43:

Kan ve idrar testi yapılıyor sık sık, her şey normal görünüyor ama ruhumuz iyi değil ki... Biz artık normal anneler gibi değiliz ki... Ruhen çok yıprandık. O nedenle vücut da ister istemez buna tepki veriyor.

Pıhtılaşma çıktığını söylemişsin canım. Gebeliğin boyunca iğne kullandın mı peki? Bende de pıhtılaşma çıktı ve şuan coraspin+iğne kullanıyorum.

Rabbim en hayırlı ve kısa zamanda sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü evlatlarla doldursun kucaklarımızı inşallah...
öncelkle tşk ederm .. eet biliorm mantklı düşünemiorm inş bu sıkıntılı vaktleri hayrlsyla bian önce atlatrz.. eet hamilelğm boyunca corasprn artı iğne kullandm bu arada hayrlı olsn bebişn kaç haftlksn şuan

öncelkle tşk ederm .. eet biliorm mantklı düşünemiorm inş bu sıkıntılı vaktleri hayrlsyla bian önce atlatrz.. eet hamilelğm boyunca corasprn artı iğne kullandm bu arada hayrlı olsn bebişn kaç haftlksn şuan

Şuan 12.haftadayiz canım. Ben de aynı şeyleri kullanıyorum da bazen aklıma takılıyor bebek büyüdüğünde hala karından mı vuracagiz bu iğneyi? Beni korkutuyor bebeğe zarar verirse diye. Şuan çok küçük o nedenle rahatım ama büyüyünce ne yapacağım bilmiyorum. Bacağımdan vururum herhalde...

Senin peki bebeğin suyunun azalmasinin nedeni neydi? Bir de hiç ciğer geliştirici iğne vurmamislarmiydi sana?

Kızlar bugün deniz kenarına gittik eşimle gerçeklerle yüzleşmek için hayat akıp gidiyor birsürü bebek vardı kimi arab ada kimi kucakta kimi yürüyor kimi koşuyor oğlum geldi hep gözümün önüne şimdi 3 aylık olacaktı şimdi gülümserdi belki nasıl tatlı olurdu kuzum üzülmeyeyim diyorum yine olur diyorum ama nasıl bi acıysa hiç içimden çıkmıyor iyi gelir belki diye alış veriş yaptım uzun zamandır ilk defa ama hiç mutlu olmadım normalde bir toka bile alsam havam değişir hiçbişey zevk vermiyor galiba yeni bi bebeğim olana kadar biz iflah olmayız yeni bebekte korkutuyor aynı şeyleri yaşamıyım diye ne bileyim bazılarınız pıhtılaşma testi filan yapıyor benim yapacak bişeyim de yok tek yaptığım yatıyorum kalkıyorum dua ediyorum oğlumu çooook özlüyorum hep diyorum olsaydı şunu yapardım bunu yapardım ellerini ayaklarını öperdim ah yavrum benim nasıl hasret kaldım ne zormuş boynu bükük kalmak Rabbim kimseyi evlat acısı ve evlat Hasretiyle yakmasın

Kızlar bugün deniz kenarına gittik eşimle gerçeklerle yüzleşmek için hayat akıp gidiyor birsürü bebek vardı kimi arab ada kimi kucakta kimi yürüyor kimi koşuyor oğlum geldi hep gözümün önüne şimdi 3 aylık olacaktı şimdi gülümserdi belki nasıl tatlı olurdu kuzum üzülmeyeyim diyorum yine olur diyorum ama nasıl bi acıysa hiç içimden çıkmıyor iyi gelir belki diye alış veriş yaptım uzun zamandır ilk defa ama hiç mutlu olmadım normalde bir toka bile alsam havam değişir hiçbişey zevk vermiyor galiba yeni bi bebeğim olana kadar biz iflah olmayız yeni bebekte korkutuyor aynı şeyleri yaşamıyım diye ne bileyim bazılarınız pıhtılaşma testi filan yapıyor benim yapacak bişeyim de yok tek yaptığım yatıyorum kalkıyorum dua ediyorum oğlumu çooook özlüyorum hep diyorum olsaydı şunu yapardım bunu yapardım ellerini ayaklarını öperdim ah yavrum benim nasıl hasret kaldım ne zormuş boynu bükük kalmak Rabbim kimseyi evlat acısı ve evlat Hasretiyle yakmasın
Âmin canım inşallah benim ayın yirmi dördünde 6 ayım bitecek ben bile hala kalabalığa çıkamıyorum havam değişsin diye eşimle çıkıyoruz ama daha kötü olup ağlaya ağlaya eve dönüyorum Rabbim tez zamanda hayırlısıyla göndersin emanetlerini bu acıya dayanmak dediğin gibi yeni bir bebekle son bulur sanırım

Âmin canım inşallah benim ayın yirmi dördünde 6 ayım bitecek ben bile hala kalabalığa çıkamıyorum havam değişsin diye eşimle çıkıyoruz ama daha kötü olup ağlaya ağlaya eve dönüyorum Rabbim tez zamanda hayırlısıyla göndersin emanetlerini bu acıya dayanmak dediğin gibi yeni bir bebekle son bulur sanırım
İnşallah seninde en
İnşallah senin de benimde ve bizim gibi kucağı boş kalan ve bebek istryen bütün herkesin en kısa zamanda Kucağı dolar Rabbim aratmasın bizi de boynu bükük Kucağı boş bırakmasın

slm bn de daha 15 gün önce kızımı kaybettim :KK43: ilk bebğimn 8 hftlkken kalbi durmştu homozigot pıhtılşma çıktı iki yıl hamile kalamadm kürtjdan sonra iki yıl sonra kaldm tekrar bundada ilk aylar kanamalı gcti tam kanamam gçti bulantılar başladı yaklaşk 10 kilo verdm tam bulantm geçti oh dedm 19 haftlkken suyum glmye başldı kese delnmş. almak istedler izin vermdm 28+2 ye kadar dayandı yaşaması imkansz dedikleri yawrm 28+2 de sezeryan oldm 1040grlk kızım ciğerleri gelşmemş sadce 21 saat yaşaybldi yawrm .. bn çk zorlanyrm yokluğuna biran önce hamile kalmk istyrm hiç korunmasam olur mu dikşlerde problem olur mu çok erken gebe kalan var mı arnzda.. :KK43: bu da kızm meleğm bnm
Canim basin sagolsun Allahim bir daha bu aciyi yasatmasin.Benim de senin gibi 30.haftanin icinde kesem delindi ve uc gun icinde butun suyum bosaldi.Benim kuzum iki gun yasayabildi ne yazikki opup koklayamadim kuvezden oyle bakip bakip gittim ve taburcu olacagim sabah olum haberini aldim soguk bedenine sarilmak opmek varmis kaderimde dudagimda kalan tadini hic ama hic unutmadim.Bugun tam yedi ay oldu hala agliyorum hic aklimdan cikmiyor yavrum.Ama Rabbim oyle buyukki mutlaka bir nedeni vardi bu yasadiklarimin buna kalpten inaniyorum sukrediyorum.Suan acin oyle taze ki daha zamanin var canim toparlanabilmen icin hem bedenen hem ruhen.Burda yeşeren tekrar filizlenen melek anneleri sana umut olacak sabret canim zaman herseye ilac Allah hepimize yardim etsin Rabbim acilarimizi dindirsin

çok sağol canım.cüneyt beyi tanıyorum.iyi bir doktor.pıhtılaşma bozukluğu çıkarsa belki bende ona giderim.bende balcalıda bi şansımı deneyim testler için .acaba yaptırabilirmiyim.pek ilgilenmiyorlar çünkü
Canım 40 tan sonra doktorum araştırma hastanesine sevk etti. En az iki düşük olması gerekiyor yapmaları için. Doktorum 5 haftalık bir kayıp daha yazdı. Öyle yaptılar. En baştan böyle tetkikler yapılsa önlemler alinabilecekti belki de diyorsun. Ama işte sebep...

Pu
Canım 40 tan sonra doktorum araştırma hastanesine sevk etti. En az iki düşük olması gerekiyor yapmaları için. Doktorum 5 haftalık bir kayıp daha yazdı. Öyle yaptılar. En baştan böyle tetkikler yapılsa önlemler alinabilecekti belki de diyorsun. Ama işte sebep...
Bu testleri perşembe günü eşim ve bende verdik 20 gün sonra cikicakmis bakalım. Hakkımızda hayirlisi

Back
X