Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bende çok düşündüm dikişlerime bişey olurmu diye seni o kadar iyi anlıyorum ki bence 40 ın çıksın bi doktoruna kontrole git bakalım ne diyecek bana doktorum hemen hamile kal dediği halde hala çok korkuyorum hemde çok istiyorum ama şimdi başladım inşallah sorun olmaz
Ben kokusunu aldım da ne oldu iki kat yüreğim yanıyor emzirdim hiç bişeyi yoktu şok olduk resmen hala inanamıyorum inanırmısın karnımda ki çatlaklar ve dikiş izi olmasa kabus gördüğüme inancağım

Ben kokusunu aldım da ne oldu iki kat yüreğim yanıyor emzirdim hiç bişeyi yoktu şok olduk resmen hala inanamıyorum inanırmısın karnımda ki çatlaklar ve dikiş izi olmasa kabus gördüğüme inancağım
Doktorunla görüş canım bakalım ne diyecek ben 30 .günde kontrole gitmiştim

olsun en azndan kokusunu biliosn az da olsa anın var bn sdce küvezde canlı gördm emziremedm göğslerm taş oldu sütlerm çeşme gbi aktı boşa yawrumun buz gbi bedenne sarldm koklmya çalştm öptm :( iknci görüşe gttğmde öldğnü soledler morgdan kefenli buz gbi olmş bedenni verdiler :( ufacık kafasnı bağlamşlardı :( Rab bim kimseye bolesi acı wermesn Rab bim hepmze dayanma gücü versn :( Rab bm kmseye ewladnın kokusunu mezarınn toprağnda aratmasn :( :KK14:

slm bn de daha 15 gün önce kızımı kaybettim :KK43: ilk bebğimn 8 hftlkken kalbi durmştu homozigot pıhtılşma çıktı iki yıl hamile kalamadm kürtjdan sonra iki yıl sonra kaldm tekrar bundada ilk aylar kanamalı gcti tam kanamam gçti bulantılar başladı yaklaşk 10 kilo verdm tam bulantm geçti oh dedm 19 haftlkken suyum glmye başldı kese delnmş. almak istedler izin vermdm 28+2 ye kadar dayandı yaşaması imkansz dedikleri yawrm 28+2 de sezeryan oldm 1040grlk kızım ciğerleri gelşmemş sadce 21 saat yaşaybldi yawrm .. bn çk zorlanyrm yokluğuna biran önce hamile kalmk istyrm hiç korunmasam olur mu dikşlerde problem olur mu çok erken gebe kalan var mı arnzda.. :KK43: bu da kızm meleğm bnm
Canim Allah sabir versin. Ne desek bos su an hemen hamile kalmak istiyosun belki ama once dikisleri iylesin bi toparlansin vucudun. Sezeryqn mi oldun en az 6 ay gecsi ki yeniden hamile kalirsan tekrar kayip yasama vucudun kaybetiklerini kazansin. Kendine iyi bak ki saglikli bebeklerin olsuun. Lutfen acele etme pihtilasmanda varmis zaten biraz topqrlan once bak ben 7 ay sonra hamile kaldim 7. Ayimda biraktim benim oglum 39. Haftada dogdu dogum eanasinda su yutmus cigerdeki suyu atamayinca enfeksiyona neden olmus. 5 gun sonra kaybettim kuzumu evet elimiz bos kaldi ve hemen hamile kalmak istedim bende ilk zamanlar. Zaman gectikce mantikli dusunuyosun ben iyi olmazsam dogacak yavrum iyi olur mu diyosun. Benim canimdan can alicak kan degerim vucudum toparlanmazsa belki hami kalsam tutunamayaxak dusuncediyle bekledim. Cok sukur Allah aratmadan yeniden nasip etti biraz bekle Allah sabrini vericektir inan yeter ki dayan ve Allaha teslim ol verende alanda o kader iste :( insallah bundan sonra hayirli omurlu saglikli evlatlarimiz olur

olsun en azndan kokusunu biliosn az da olsa anın var bn sdce küvezde canlı gördm emziremedm göğslerm taş oldu sütlerm çeşme gbi aktı boşa yawrumun buz gbi bedenne sarldm koklmya çalştm öptm :KK43: iknci görüşe gttğmde öldğnü soledler morgdan kefenli buz gbi olmş bedenni verdiler :KK43: ufacık kafasnı bağlamşlardı :KK43: Rab bim kimseye bolesi acı wermesn Rab bim hepmze dayanma gücü versn :KK43: Rab bm kmseye ewladnın kokusunu mezarınn toprağnda aratmasn :KK43: :KK14:
:(( beni tekrar 5 Mart gününe götürdün allahım Yarabbim ne diyeyim benimde sütüm aktı her gören göğüslerime baktı ağladı biliyormusun sütüm 3 gün sonra gelmişti 7.günde bebeğim gitti doyamadım yavruma bende soğuk bedenine sarılıp ağlamıştım belki uyanır diye heryerini öpmüştüm olmadı işte :(

Bu arada aile hekimime pihtilasma genetik test sonuçlarını aile hekimime teslim ettim ve bir riskli gebelik uzmanı gozetimi altinda olmamın daha iyi olacağını soylediler. Adana' da görevini yürüten işinde çok iyi olan bir prof doktor ismi verildi. Henüz gitmedim ama en kısa zamanda düşünüyorum. Doktorla irtibata geçtik, gebeligi beklemememi, öncesinde gitmemin daha iyi olacağını, pihtilasmayla ilgili diyet verebileceğini söyledi. Elimizden geleni imkanlarımız dahilinde yapacağız.
Sizi mutlu edecek tüm dileklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle tüm melek anneleri!!!
canım merhaba bende adanada yaşıyorum.bi kaç zamandır giremedim buraya.2 ay önce 37 haftalıkken bebeğimi kaybettim.görünürde hiç bir problem yok.bende pıhtılaşma bozukluğundan şüpheleneiyorum.ama daha test yaptırmadım.sen testleri nerede yaptırdın ve doktor ismini verebilirmisin rica edersem bende iyi bir doktor araştırıyorum.ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olursan sevinirim

canım merhaba bende adanada yaşıyorum.bi kaç zamandır giremedim buraya.2 ay önce 37 haftalıkken bebeğimi kaybettim.görünürde hiç bir problem yok.bende pıhtılaşma bozukluğundan şüpheleneiyorum.ama daha test yaptırmadım.sen testleri nerede yaptırdın ve doktor ismini verebilirmisin rica edersem bende iyi bir doktor araştırıyorum.ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olursan sevinirim
bn kocaelide üni. arştrma hastnsnde yaptrdm özeldki dktrm yollmştı trambofli paneli testi yaptr demşti kadın doğma çktm soledm onlarda genetik bölümüne yolladı kan aldlr

Canim Allah sabir versin. Ne desek bos su an hemen hamile kalmak istiyosun belki ama once dikisleri iylesin bi toparlansin vucudun. Sezeryqn mi oldun en az 6 ay gecsi ki yeniden hamile kalirsan tekrar kayip yasama vucudun kaybetiklerini kazansin. Kendine iyi bak ki saglikli bebeklerin olsuun. Lutfen acele etme pihtilasmanda varmis zaten biraz topqrlan once bak ben 7 ay sonra hamile kaldim 7. Ayimda biraktim benim oglum 39. Haftada dogdu dogum eanasinda su yutmus cigerdeki suyu atamayinca enfeksiyona neden olmus. 5 gun sonra kaybettim kuzumu evet elimiz bos kaldi ve hemen hamile kalmak istedim bende ilk zamanlar. Zaman gectikce mantikli dusunuyosun ben iyi olmazsam dogacak yavrum iyi olur mu diyosun. Benim canimdan can alicak kan degerim vucudum toparlanmazsa belki hami kalsam tutunamayaxak dusuncediyle bekledim. Cok sukur Allah aratmadan yeniden nasip etti biraz bekle Allah sabrini vericektir inan yeter ki dayan ve Allaha teslim ol verende alanda o kader iste :KK43: insallah bundan sonra hayirli omurlu saglikli evlatlarimiz olur
açıkçası bnde bilmiorm piskoljk olarak hazrmym kafam bi gidio bi gelio karnma bakamıorm çk üzülyrm :( ewden çıkmak istemiorm arkdşlrm yanma glmye çekinio çocklrnı görp üzülrm die hasta gbi dawranıolar bna kafam daglsn istiorm tekrr bi ewlat sewgsne çk ihtycm var :(

açıkçası bnde bilmiorm piskoljk olarak hazrmym kafam bi gidio bi gelio karnma bakamıorm çk üzülyrm :KK43: ewden çıkmak istemiorm arkdşlrm yanma glmye çekinio çocklrnı görp üzülrm die hasta gbi dawranıolar bna kafam daglsn istiorm tekrr bi ewlat sewgsne çk ihtycm var :KK43:
Ben hala belli başlı bir iki kişiyle görüşüyorum kimseyle konuşmuyorum psikoloğa bile gittim boş çıktı sadece bol bol dua ediyorum inanan ağla Madı ğım bir gün bile yok Rabbim sabrımızı çok versin

bn kocaelide üni. arştrma hastnsnde yaptrdm özeldki dktrm yollmştı trambofli paneli testi yaptr demşti kadın doğma çktm soledm onlarda genetik bölümüne yolladı kan aldlr
canim sağol yardımci old.için. hastanenin genetik bölümümü yoksa hematoloji bölümümü.bir an önce bende test yaptırayim

Ben hala belli başlı bir iki kişiyle görüşüyorum kimseyle konuşmuyorum psikoloğa bile gittim boş çıktı sadece bol bol dua ediyorum inanan ağla Madı ğım bir gün bile yok Rabbim sabrımızı çok versin
duadan başka sığınacak kapımz yk zaten kızımı rüyamda görmeyi çk istyorm ama göremiorm çk üzülürm ağlama gelmz rüyana diolar kendi kendime söz veriorm gülerken bi bakıorm başlamışım tekrar ağlmya :( sn görüomsn rüynda

duadan başka sığınacak kapımz yk zaten kızımı rüyamda görmeyi çk istyorm ama göremiorm çk üzülürm ağlama gelmz rüyana diolar kendi kendime söz veriorm gülerken bi bakıorm başlamışım tekrar ağlmya :KK43: sn görüomsn rüynda
Bende hiç görmüyorum ama hergece farklı bebekler görüyorum bende çok istiyorum göreyim diye ama gelmiyor :( kuzum çok aglıyoruz ya ondan mış

Canım başın sağolsun zor çok zor yaşadıklarımız. Allah hepimize sabır versin. Evet canim 2 faktörde heterozigot mutasyon çıktı yani orta düzeyde pihtilasmaya yatkınlık var. Canim birbirimize destek olucaz. Yardimci olucam elbette. Bildiklerimi paylasicam. Antakya araştırma hastanesinde yaptım pihtilasma testini. 1 ay sonra sonuçları aldım. Bebegimi kaybedeli 5.5 ay oldu. Adana'da prof dr Cüneyt Evruke. Bu isim verildi bana. En yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum.

Canım senin bebeğin de benimbebeğim gibi melek olmuşu sen hangi testleri yaptırdın
Evet aynı seyleri yasamışıZ seninle arkadasım. Ben gebelik sürecimde gittiğim iki Dr la da görüştüm biri kadın doğumcu diğeri perinatolog.hatta bu süreçte bir Dr la daha görüştüm ve ekstra iki çocuk Dr.u ile görüştüm hepsinin de söylediği aynı Kapıya çıkıyordu. Çok normal ve problemsiz bir gebelik geçirdin,sağlıklı bir bebek dünyaya getirdin.ne senin ne de Bebeğin anormal hiç bir bulgusu yoktu önlem alabileceğimiz hiç bir durum maalesef ki yok... Bu insanın yolda Yürürken basına kiremit düşüp ölmesi gibi bir olay.olmazmı olur ama çok nadir dedi.. Hiç bir önlem alamıyorum dua etmekten başka. Tamamen Tevekkül ediyorum

Guzel haberleri sen ve nehirimden bekliyorum bu ay insallah :KK66:kac gun var bat a
Insallah canım. Benim düzenim hala oturmadığı için bir önceki aya göre bakarsak 13gün var bat a. Insallah en doğru zamanda hayırlı,Ömürlü evlatlar nasip eder Rabbim

slm bn de daha 15 gün önce kızımı kaybettim :KK43: ilk bebğimn 8 hftlkken kalbi durmştu homozigot pıhtılşma çıktı iki yıl hamile kalamadm kürtjdan sonra iki yıl sonra kaldm tekrar bundada ilk aylar kanamalı gcti tam kanamam gçti bulantılar başladı yaklaşk 10 kilo verdm tam bulantm geçti oh dedm 19 haftlkken suyum glmye başldı kese delnmş. almak istedler izin vermdm 28+2 ye kadar dayandı yaşaması imkansz dedikleri yawrm 28+2 de sezeryan oldm 1040grlk kızım ciğerleri gelşmemş sadce 21 saat yaşaybldi yawrm .. bn çk zorlanyrm yokluğuna biran önce hamile kalmk istyrm hiç korunmasam olur mu dikşlerde problem olur mu çok erken gebe kalan var mı arnzda.. :KK43: bu da kızm meleğm bnm
Yine yeni bir Acılı anne ve yine canımın acıması. Çok üzgünüm ,insallah şefaatçin olsun evladın canım.rabbim sabır versin. Yeniden bu acıyla sınamasın hiç birimizi

Back
X