Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Merhaba hanımlar , ben öncelikle Yasemin hanımı bulmak istiyorum başka Yasemin'e gitmeyeyim , zelal41 zelal41 'e sizlerin önünde de bir kez daha teşekkür ediyorum sürekli benimle konuştu ilgilendi destek oldu kötü günlerim de.

28 haftalık ve 8 haftalık iki bebeğim öldü , trombofili sonucumu dün aldım A1298C homozigot mutant , PAI 1 - 4g/5g heterozigot mutant çıktım , ayın 18 inde Bi de rahim filmim çekilicek , bu durumla karşı karşıya olan var mı aranızda

Merhaba hanımlar , ben öncelikle Yasemin hanımı bulmak istiyorum başka Yasemin'e gitmeyeyim , zelal41 zelal41 'e sizlerin önünde de bir kez daha teşekkür ediyorum sürekli benimle konuştu ilgilendi destek oldu kötü günlerim de.

28 haftalık ve 8 haftalık iki bebeğim öldü , trombofili sonucumu dün aldım A1298C homozigot mutant , PAI 1 - 4g/5g heterozigot mutant çıktım , ayın 18 inde Bi de rahim filmim çekilicek , bu durumla karşı karşıya olan var mı aranızda

Merve'cim hatırlıyorum seni. Bugün Zelal bana sonuçlarını gönderdi. Benim de değerlerimden biri homozigot diğeri heterozigot çıktı. Öncelikle tekrar başın sağ olsun, Rabbim tekrarını göstermesin. Ben gebe kalmadan önce coraspin ve folik asit kullanmaya başladım. Şuan da bunlara devam ediyorum ve bunların yanı sıra hibor 7500 0,3 ml iğne kullanıyorum. Sen de hamile kalınca böyle bir iğneye başlayacaksın.

Coraspin ya da bebe aspirinini tüm hayatımız boyunca kullanmak zorundayız maalesef. Bu arada korunma yöntemi olarak sakın doğum kontrol hapı kullanma. Bizim gibi pıhtılaşma rahatsızlığı olanlara doğum kontrol hapı yasak.

Canım senin de hem başın sağ olsun hem de bebeğin için gözün aydın. İnşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın. Şeker yuklemesine kafam takıldı. Neden yaptırmayı dusunmuyorsun? Kimileri yaptirmiyor.
ben seker yuklemesi yptrdim bebegime bisey oldum yptrmayacgm baska testlerle de bu ogreniliyrmus. Basit bir kan testiyle bence kimsw yptirmasin. Canan karatay bas bas bagiryr yptirmyin diye. Yabanci ulkede yok seker yuklemesi diye bisey. Ben bizim drlara guvenmiyrum bilimiyrum dedigim gibi sadece rabbime dua ediyrum

ben seker yuklemesi yptrdim bebegime bisey oldum yptrmayacgm baska testlerle de bu ogreniliyrmus. Basit bir kan testiyle bence kimsw yptirmasin. Canan karatay bas bas bagiryr yptirmyin diye. Yabanci ulkede yok seker yuklemesi diye bisey. Ben bizim drlara guvenmiyrum bilimiyrum dedigim gibi sadece rabbime dua ediyrum
Basit bir kan testiyle ogreniliymus gizli sekr hamilelikte. Ben yptirmaycgm. Turk drlari isi paraya dokmus ozel hastaneler keZA.

Merve'cim hatırlıyorum seni. Bugün Zelal bana sonuçlarını gönderdi. Benim de değerlerimden biri homozigot diğeri heterozigot çıktı. Öncelikle tekrar başın sağ olsun, Rabbim tekrarını göstermesin. Ben gebe kalmadan önce coraspin ve folik asit kullanmaya başladım. Şuan da bunlara devam ediyorum ve bunların yanı sıra hibor 7500 0,3 ml iğne kullanıyorum. Sen de hamile kalınca böyle bir iğneye başlayacaksın.

Coraspin ya da bebe aspirinini tüm hayatımız boyunca kullanmak zorundayız maalesef. Bu arada korunma yöntemi olarak sakın doğum kontrol hapı kullanma. Bizim gibi pıhtılaşma rahatsızlığı olanlara doğum kontrol hapı yasak.

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah razı olsun ilginden dolayı , ben dünden beri sürekli araştırıyorum bu 4G/ 5G folik asidi yok ediyormuş , normal hamilelerden ziyade daha fazla kullanmanı söyledi mi doktorun hiç , bulunduğum şehirde perinatolog yok ayın 18 inde sonuçlarımı göstericem doktora da biraz hüzünlüyüm halimize bin şükür olsa da , 4 çocuk sahibi olmak istiyordum sanırım bizler normal doğum yapmıyormuşuz önerilmiyormuş doktorun bu konuda birşey söylediği hiç

Basit bir kan testiyle ogreniliymus gizli sekr hamilelikte. Ben yptirmaycgm. Turk drlari isi paraya dokmus ozel hastaneler keZA.
Canım benim doktorum yaptırmadı şeker yüklemesi bunun yerine düzenli açlık ve tokluk şeker baktı hatta ben sorduğumda neden yapmıyoruz diye ya sende şeker varsa bukadar şekeri yükleyince komaya girsen demişti zaten takip ediyoruz demişti ya aslında herşey bahaneymiş bak ben doğum yaptım bebeğimi sarılıktan yatırdık taburcu olacağı gün bizi bıraktı gitti yavrum üstelik bilinen hiçbişey de yoktu sağlıklı canlı topaç gibi yavrumu kaybettim ve ben ne yapacağımı bile bilmiyorum heryerde gözümün önünde acım hiç geçmeyecekmiş gibi öyle bi özlüyorum ki yemin ederim taa sırtımdaki kemikler sızlıyor yani demem o ki herşeyin bi bahanesi var canım ben şeker yüklemesi yaptırmadım yine öldü olacak olan oluyor bizim dünyada çekecek acımız varmış allah tekrarından korusun yatıyorum kalkıyorum dua ediyorum elimden başka bişey gelmiyor ne yapayım bebeğimi annem babam alınca dikkatli tutun diyordum bak ne oldu kendi ellerimle toprağın altına koydum sırtımı dönüp geldim bişeyin üstüne çok düşmeyecekmişsin öyle bi pinpirikliyim dim ki aman allahım al işte bana ders olsun ne diyeyim çok konuştum allah hepimizin yardımcısı olsun

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah razı olsun ilginden dolayı , ben dünden beri sürekli araştırıyorum bu 4G/ 5G folik asidi yok ediyormuş , normal hamilelerden ziyade daha fazla kullanmanı söyledi mi doktorun hiç , bulunduğum şehirde perinatolog yok ayın 18 inde sonuçlarımı göstericem doktora da biraz hüzünlüyüm halimize bin şükür olsa da , 4 çocuk sahibi olmak istiyordum sanırım bizler normal doğum yapmıyormuşuz önerilmiyormuş doktorun bu konuda birşey söylediği hiç

Amin canım inşallah. Rabbim hepimizden razı olsun. Tabii ki de birbirimize yardım edeceğiz, yol göstereceğiz. Bizi bizden başka anlayan yok ki... Ne yaşadığımızı, ne hissettiğimizi sadece bizim gibi melek anneleri biliyor. O nedenle birbirimize hem destek olmalı hem de yol göstermeliyiz. Rabbim hiç birimize aynı acıları yaşatmasın...

Hayır, normalden daha fazla folik asit kullanmamı önermedi. Zaten kan değerlerime sürekli bakılıyor, folik asit seviyesi hep yüksek çok şükür. Ben de dr.uma sordum normal doğum yapmak istiyorum, yapabilir miyim diye maalesef hayır cevabını aldım. Biz hamileyken kan sulandırıcı kullanacağımız için çok riskliymiş normal doğum. Kanamayı durduramayıp seni kaybedebiliriz o nedenle normal doğum kesinlikle yapmam dedi. Dr. bey ben 3 çocuk istiyorum ama sezaryen için max 3 diyorlar dedim. O da onu şimdiden söylemek çok zor. Tamamen hastanın durumuna bağlı dedi. Bazılarına 3, bazılarına 4 hatta 5 bile yapılabilir diyoruz dedi. O doğumdan sonra belli oluyormuş. Rahmin durumuna göre karar veriliyormuş. Benim bu gebeliğimde 2. sezaryenim olacak mecburen. Rabbim neyi takdir ettiyse o hakkımızda...

Canim mahcup ettin beni inan icimden gelerek ilgilendim istiyorum ki hic bur annenin yuregi yanmasin hele bizim gibi yavrusunu kaybedenler bir daha hic yasamasin bu aciyi ama ne ilkiz ne son olucagiz. Insallah ignelerle saglikli omurlu yavrularini alicaksin kucagina ben is yerinde telefonu elime alamiyorum. Biliyorum ki pihtilasmasi olan bi cok arkadas tedavuyle igneyle saglucakla kavustu yavrularina insallah inumuzdeku ay sende hamile kalirsin ve saglicakla alirsin kucagina

2.5 ay oldu benim bende 20 kilo verdim 2 ayda doğum öncesi kiloya döndüm biz otopsi yaptırdık çünkü hastanede melek oldu oğlum sarılık için yatırmıştık hiç bi sağlık problemi yoktu acaba mama verince boğuldu mu diye düşündük benim güzel oğlum kara saçlı yavrum annesini öylece bırakıp gitti işte ne diyeyim :KK43: çok zormuş çok inan ağlamadan bi günüm geçmiyor çok özlüyorum çok
Cok zor ben gormeden bole oldum. Allh sabir versin. Ben kiximi kaybettigimde dedim ki cektigim acilar aci degilmis. Gercek aci buymus

canım cok sevindim hayırlı olsun :) insallah sağ sağlim kucağına alırsın miniğini. Aynı dönemin bebekleri olucak insallah hepsi :) baya çoğaldı gebemiz maşallah. Bakalım olucakmı bu ay bende. Bekliyoruz hayırlısıyla :)
Insallh olur canim bnim saglicakla

OFF ya eltim hamile. Onu biraz olsun tanıyorsam sırf benim canımı yakmak için bebek düşünmüştür. Ben kaybımı yaşadıktan sonra face de başladı kadın doğumcular beğenmeye, hamilelikle ilgili gruplar filan. Off neyse ya içim bi tuhaf oldu. Kıskandım mi özendim mi bilemiyorum. Tarif edemediğim bi duygu.
Canm üzülme.ben de görümcemin hamile oldugunu ögrendim.ben de bi tuhaf oldum ama sonucta bizim kaderimiz onlari etkileyecek degil ya.biz de cennette severiz meleklerimizi.o zaman da onlar bizi kızkanır.hem cok şükür gebe kaldk RAbbim bi daha nasip eder ins.diger yaza biz de bebek sahibi olabiriz.bu arada yakn tarihte kaybetmisiz bebegimizi.

slm bn de daha 15 gün önce kızımı kaybettim :( ilk bebğimn 8 hftlkken kalbi durmştu homozigot pıhtılşma çıktı iki yıl hamile kalamadm kürtjdan sonra iki yıl sonra kaldm tekrar bundada ilk aylar kanamalı gcti tam kanamam gçti bulantılar başladı yaklaşk 10 kilo verdm tam bulantm geçti oh dedm 19 haftlkken suyum glmye başldı kese delnmş. almak istedler izin vermdm 28+2 ye kadar dayandı yaşaması imkansz dedikleri yawrm 28+2 de sezeryan oldm 1040grlk kızım ciğerleri gelşmemş sadce 21 saat yaşaybldi yawrm .. bn çk zorlanyrm yokluğuna biran önce hamile kalmk istyrm hiç korunmasam olur mu dikşlerde problem olur mu çok erken gebe kalan var mı arnzda.. :( bu da kızm meleğm bnm

incim

Eklentiler

• IMG_7391.webp
    IMG_7391.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 74
Merhaba arkadaşlar malesef aramıza yeni katılanlar olmuş allah sabır versin rabbim birdaha yaşatmasın. En kısa ve hayırlı zamanda hauıtlı sağlıklı evlatlar versin.
Bir bitkisel karışımdan bahsedilmişti daha önce burda. Neler vardı içinde. Ne içindi. Nasıl kullanılıyordu.
Geçmiş sayfalara baktım ama bulamadım arkadaşlar zahmet olmazsa bilip kullananlar birdaha yazabilir mi acaba.

eet bak bu da bnm meleğm incim yawrmu çok özlyrum kafam dğlsn die hemen hamile klmk istiorm ama dikişlerm sorun yapar mı ki gebelkte:KK43:

Eklentiler

• IMG_7390.webp
    IMG_7390.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 76
Ay canım ya bebeğin mi bu çok etkilendim başın sağolsun çok zor değilmi benim 2.5 ay oldu ikinci edetim i oldum bu ay başladım bebek için hayırlısı ne ise o olsun doktorum kırkım çıkar çıkmaz hamile kalabilirsin dedi ama ben biraz bekledim bakalım hayırlısı
ya bebeğini görünce çok etkilendim inanan ağlama tuttu ah yavrum kuzum Kıyamam allahım ya sen bize sabır ver güç ver hayat ne zormuş

ya bebeğini görünce çok etkilendim inanan ağlama tuttu ah yavrum kuzum Kıyamam allahım ya sen bize sabır ver güç ver hayat ne zormuş
aynen ole Rab bim e hamd olsun bu acı günleri bize cennette ödül olarak karşmza çıkarsn inş.. ama anne olmak çk zormş :( kalbim acıo yüreğm yanıo bn bebğmn kokusunu bile alamdm bi kere kuvezde gördm sonra ölüsüne sarılabldm ölüsnü öpüp kokladm :,(

Bende çok düşündüm dikişlerime bişey olurmu diye seni o kadar iyi anlıyorum ki bence 40 ın çıksın bi doktoruna kontrole git bakalım ne diyecek bana doktorum hemen hamile kal dediği halde hala çok korkuyorum hemde çok istiyorum ama şimdi başladım inşallah sorun olmaz

bn kndmi ii hissediorm zaten hç ytmdm cenaze flan derken hç ameytlı gbi dinlenemdm 15 gün oldu artk ew işlermi bile yapıorm çk şkür kafam daglsn die işe wurdum kndmi ewi birbrne kattm :(

Back
X