canım eger doktorum sezeryan onerdıyse mutlaka doktorunu dınlemelısın..ama ben normal dogum yaptım...sancılar evet agrılı olur...ama anne olurken bu normal...
dıger yandan sezeryan olan arkadaslarımdan kımısı çok rahat ayaga kalkarken .kimisi biraz sancılı kalktı...her ıkı sekıldede kalkılıyor canım...kalmassak melek yüzlü bebişlerimizi nasıl gorcez ama demi...
onlar ıçın sezeryan de olsan ayaga kalkıyorsun...kollarında bakmak beslemek sevmek için...hangısı aklına yatıyorsa onu yap canım...
canim ya okadar sezeryandan kokma valla artik sezeryan olanlar okadar rahat kalikiyorlarki... ertesi gün ayaktalar! hem normal dogumda alttan dikisin oldugu icin günlerce sanci cekiyorsun oturup kalktiginda , hele tuvalette enfeksiyon kaparsan cok kötü! ha tabi sezeryandada karninda oluyor ama karnimda olmasini tercih ederim! tabi normal dogum dagha iyi ama sezerynda okadar korkutucu degil!1 hem artik sadece alt tarafini uyusturuyorlar sen esinle konusa konusa ameliyattasin 5 dk sonra bebisin kucagindaCanım sağol ama sezeryanda da normal doğumdada dikiş sancısı oluyor sanırım.Ben eğer sezeryan olursam gözümü çok feci bir acıyla açmaktan ve 2-3 gün boyunca dikiş sancısı çekmekten korkuyorum.Uyuyamayacağım ağrıdan sancıdan diye düşünüp duruyorum.Acaba ağrı kesiciyi kaç saat sonra veriyorlar?Ve faydası oluyormu bu ağrı kesicilerin?
ikiz gebelik yaşadığım için benim mecburi sezeryan olacak.açıkçası bende korkuyorum.üstüne üstlük birde panik atağım var.herşey gözümde daha da büyüyor.ama anladığım kadarıyla ameliyattan sonra herkesin ağrısı farklı olmuş.çünkü hepimizin ağrı eşiği çok farklı.yani herşey bünyemize bağlı.rabbim cümlemize hayırlı doğumlar nasip eder inşallah.
Canım sağol ama sezeryanda da normal doğumdada dikiş sancısı oluyor sanırım.Ben eğer sezeryan olursam gözümü çok feci bir acıyla açmaktan ve 2-3 gün boyunca dikiş sancısı çekmekten korkuyorum.Uyuyamayacağım ağrıdan sancıdan diye düşünüp duruyorum.Acaba ağrı kesiciyi kaç saat sonra veriyorlar?Ve faydası oluyormu bu ağrı kesicilerin?
Epiduralde sakinleştirici gibi bir şey yapıyorlarmı benim sakinleşmem ve yanımda benimle surekli konusup cesaret verecek biri olması gerekiyor.Düşündükçe gece uykularım kacıyor.
canım ben normal dogumdan sonra dıkıslerımde agrı olmadı bıldıgım kadarıyla dıkısler oyle agrımıyor normal dogumda...gerçı benım dogumda sancım çok oldu..ama sonrasında hıç bırsey kalmadı.yanı dogum olayı gerçeklesınce...dıkıslerımdekı hafıf agrıyada agrı kesıcı verdıler..hamılelıktede kullanılabılen bır agrı kesıcıydı..ben 4 saatte bı ıçtım ılk basta...sonra zaten agrı kalmadı..ama korkulacak hıç bırsdsey yok..normalde yapsan sezeryande olsan korkulcak bır sey yok...agrılar az olup geçecek...önemlı olan bebişine yogunlas...onu kollarına alacaksın daha ne olsun...gerısı hıkaye.. kaydirigubbakcemile3