Sezeryan doğumda dikiş sancısı !!!

Ben normal doğumuda sezaryanı yaşadım. O sancı tarif edilemez ölümdem döndüm. 8 saat sancı çektim açılma olmadı.Morarmaya başladım. Acil sezaryana alındım. Sezaryanda sadece ilk kalkarken çok acı oluyor. Vallahi sancı yerine acıya razıyım.Sizi de korkutmak istemem herkesin ki zor olmuyor. 5 dk da normal doğuranları da gördüm.

Sezaryenle doğum yaptım...Öncelikle genel anestezi tavsiye ederim, uyandıktan sonra herşey bitmiş oluyor..Dikiş sancısını maksimum 5 saat çekersin, bu birazda senin bünyene bağlı tabi..Gaz sancın olursa bunu yenmenin en iyi yolu da yürümek, gücünü topladıkça kalk ve yürü...Hastaneden çıktıktan sonra büyük bir ihtimalle fazla bir sıkıntın olmaz zaten...Bakımın iyi olduktan sonra sorun yok...Hayırlı doğumlar diliyorum, inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın..Allah yardımcın olsun...:nazar:

Amin canım çok sağol... Sende bebişini sağlıcakla büyüt inş.

Ben normal doğumuda sezaryanı yaşadım. O sancı tarif edilemez ölümdem döndüm. 8 saat sancı çektim açılma olmadı.Morarmaya başladım. Acil sezaryana alındım. Sezaryanda sadece ilk kalkarken çok acı oluyor. Vallahi sancı yerine acıya razıyım.Sizi de korkutmak istemem herkesin ki zor olmuyor. 5 dk da normal doğuranları da gördüm.

Evet keşke öyle olsa.Her şey 1 saat içinde olup bitse keşke.Sancı açılma doğum bebeği kucağı almak her şey 1 saatte olup bitse.Ne çok isterim hemencecik doğurup hemen ayağa kalkmayı her işimi kendim yapmayı... Ama bu pimpirikliliğimle nerde bende o şans..... senağlama

Bunu ilk defa duydum canım iyice araştırdınmı peki?Bir sakıncası yoktur umarım...

Canım çok yakın bir arkadaşım kullandı. Ve ona da gaz problemi yaşamaması için doktoru önermiş. Arkadaşım kimyonun çok faydasını gördüğünü söylüyor..Siz de araştırın tabii, ama kimyonun bir sakıncası olacağını sanmıyorum. Neticede içtiğimiz çorbaya falan bi miktar konulacak sadece.

cnm bende oğloşomu 2003 de sezeryanla doğurdum ama o kadar rahatıki anlatamam ağrım gözümü açtığım andan itibaren hiç olmadı sadece oturup kalkarken zorlandım oda nasıl bir zorlanma diyim hani belin tutulurda oturup kalkman zor olur ya onun gibi düşün hastanede 3 güz yattım ama paşalar gibi bakıldım bebeği sadece emzirmeye getiriyorlardı buda çok iyi oluyor anne 3 günde kendini toparlamış oluyor eve geldiğimde normal dışardan geliyormuş geçtim oturdum hiçbir sıkıntım olmadı eltim normal doğum yaptı 1 hafta yataktan kalkamadı çektiği sancılarda cabası hala anlatırken içi titrer ben doğumumu anlatırken zevkle anlatıyorum ilerisi için buda çok önemli tercih genede senin ama ben ikinci çocuğumuda kesinlikle sezeryanla yapıcam

Canım çok yakın bir arkadaşım kullandı. Ve ona da gaz problemi yaşamaması için doktoru önermiş. Arkadaşım kimyonun çok faydasını gördüğünü söylüyor..Siz de araştırın tabii, ama kimyonun bir sakıncası olacağını sanmıyorum. Neticede içtiğimiz çorbaya falan bi miktar konulacak sadece.

Doğru canım haklısın denemekte yarar var....

cnm bende oğloşomu 2003 de sezeryanla doğurdum ama o kadar rahatıki anlatamam ağrım gözümü açtığım andan itibaren hiç olmadı sadece oturup kalkarken zorlandım oda nasıl bir zorlanma diyim hani belin tutulurda oturup kalkman zor olur ya onun gibi düşün hastanede 3 güz yattım ama paşalar gibi bakıldım bebeği sadece emzirmeye getiriyorlardı buda çok iyi oluyor anne 3 günde kendini toparlamış oluyor eve geldiğimde normal dışardan geliyormuş geçtim oturdum hiçbir sıkıntım olmadı eltim normal doğum yaptı 1 hafta yataktan kalkamadı çektiği sancılarda cabası hala anlatırken içi titrer ben doğumumu anlatırken zevkle anlatıyorum ilerisi için buda çok önemli tercih genede senin ama ben ikinci çocuğumuda kesinlikle sezeryanla yapıcam

Sağol canım seninki bayağı kolay geçmiş maaşallah.Peki sonrasında sıkıntı oldumu?Çünkü en ufak bir üşütmede hemen dikiş yeri sertleşip sancı yapıyormuş ağır bir şey kaldırınca acıyormuş orası.Ömür boyu çekiyorsun onu diyorlar doğrumu?

Bak bunlar sezeryandan soğutuyor insanı.Ömür boyu çekme düşüncesi... Ağır kaldıramama,azcık üşütmede dikişlerin sertleşmesi ve ağrı olması gibi bir çok olumsuz yanı var.Umarım mecbur kalmayız bizlerde.Kolayca rahatça sancısız bir normal doğumla sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza....

canım ben anlatamadım herhalde tabıkı hayatın boyunca agrın olmuyor en ufak bıdoguk almandada agrımıyor tabıkı mesala ben koltukların altını sılmek için kaldırmak zorunda oldugumda falan agrıyor onun dısında pek problem yok ben epıdural oldum gayet rahattı ama tercıh sansım olsaydı normal yapmayı tercıh ederdım tabıkı

X