How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

sezaryenle doğumdan arta kalan kilolarım çok kötüüü

doğum yapalı 48 gün oldu
ben 48 le hamile kaldım
doğuma kaçla gittim bilmiyorum en az 65-66 ama
doğumdan 1 hafta sonra 58 dim
dün 55'i gördüm çok şükür
bundan sonrası da inşallah gider
eski kiloma dönmek kıyafetlerimi tekrar giyebilmek istiyorum
göbeğim nerdeyse kalmadı
selülitler için de krem kullanmaya başladım biraz azaldı ve bacaklarım sıkılaştı
şu kilolar da bi gitse

doğum yapalı 48 gün oldu
ben 48 le hamile kaldım
doğuma kaçla gittim bilmiyorum en az 65-66 ama
doğumdan 1 hafta sonra 58 dim
dün 55'i gördüm çok şükür
bundan sonrası da inşallah gider
eski kiloma dönmek kıyafetlerimi tekrar giyebilmek istiyorum
göbeğim nerdeyse kalmadı
selülitler için de krem kullanmaya başladım biraz azaldı ve bacaklarım sıkılaştı
şu kilolar da bi gitse

ay darısı bana yapıştı kaldı kilolar...Selülit için hangi kremi kullanıyorsun?Bi de göğüsler var tabiii...

ben de sezeryan oldum.doktorum artik her sporu yapabilirsin dedi.yani 6 ay beklemeye gerek yok saniyorum. ama kizimdan spor yapmaya vaktim olmuo..

ben de 11 ay önce doğum yaptım...kilolarım son 2 aya kadar duruyordu....ama şimdi eski halimden de daha zayıfım...bebeğim çok hareketli....yemeğiydi bakımıydı peşinden koşturmaydı ev işleri derken birbakmışım zayıflamışım:1shok: eski kıyafetlerime kavuştumalkisalkisalkis...ha birde kaynanama teşekkür ederim sadece bu konuda kaydirigubbakcemile:mymeka: ...2 aydır bendeydi ...kendimi yedirdi bana delikafadulden...size tavsiyem hoşlanmadığınız birisinin 2- 3 aylığına evinizde kalmasını sağlayın kilo sorunuzu böyle halledin......diğerlerine birşey diyemeyeceğim benim gibi depresyona giren varsa psikiyatrise gitmesini öneririm............-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
Back