sezeryan olanlar yaklaşık ne kadar sonra kalkabiliyolar, kendilerini toparlayabiliyolar..mutlaka değişiyodur ama sizlerde nasıl oldu mesela..
ben 2.gün ayaktaydım canım ama ağrım vardı ,3.günden beri her işimi yapıorum temizlik,ütü falan da dahil..o kadar çok korkuodum ki sezeryandan ama şimdi çok sevdim sonuçta normal doğumda da dikişin olacak ve yer olarak daha rahatsız eden bi yerde??
Allah bi avazda kurtarsın...
benimde iç dikiş yapıldı ve üstü 1 hafta bantlı kaldı sonra doktor çıkardı bandı.hiç bişey kullanmadım kızarıklıkta yoktu
benimde estetik dikiş oldu alınmasına gerek kalmadı, sadece ikinciye kesildiği için sağ tarafa bir dikiş atılmış onuda kontrole gidince aldı doktor ve üstüne sprey sıktı ,su sprey oje gibidir korur yıkanabilirsin dedi doktor,ayrıca havlu koy karnına darbelere karşı korumuş olursun dedi,başkada bişey kullanmadım ben..
ayçatekin canım ben doğumun ertesigünü oturarak emzirmeye başlamıştım, 3.günden sonra çok rahat herşeyimi kendim yaptım, hiç zorlanmadım..allah yardımcın olsun hayırlı doğumlar sanada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?