• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezaryen

inaysa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2008
3.769
2
116
46
Kocaeli
sezeryan doğum yapan arkadaşlar dikişleiniz alındımı alındıktan sonra dikiş yerine bişey sürüyormusunuz enim dikişlerim kendi çıktı ebeye sordum gerek yok hastaneye gitmene dedi bişeyde sürme dedi ama bugün baktım dikiş yerinde hafif kızarıklık var vede sivilce çıkmış sizce napmalıyım

merhaba bende yeni dogum yaptim. pazartesi gunu. benimki gizli dikis alinmasimi gerekiyormus? bilmiyordum ben kendiliginden eriyor sandim. benimde kafama takildi simdi. kizariklik bendede var bide hissizlik.insallah duzelir.

Benim de dikiş yok ama bana kesilen yer çok geniş gibi geldi korkumdan çokta elliyemiorum ii olayımda onu bile umursamıorum..

ben aldırdım dikişlerimi kızlar 1 hafta soona doğumdan şişlik oluo bazen ,normalmiş.hissislik 6 ay 1 sene arası olurmuş ama dikişlerden soona bi kaç gün daha batikon sürdüm ben şimdik gayet ii

hepinize geçmiş olsun kızlar, bebişlerinizi sağlıkla büyütün inşallah...Allah nasip ederse ben de 17 ocakta sezeryan olucam. yapıştırma tekniği varmış, ondan yapılcak sanırım..artık çoğu dr ya bunu kullanıyo ya da vücutla uyum sağlayabilen, kendiliğinden eriyen iple dikiş yapıyo..bu durumda dikişlerin alınması sözkonusu değil tabi..hangisini kullandıgını doktorunuza sormakta fayda var.

bende normal dikişle doğum yaptım .dikişlerim alındı doktorum batikonla pansuman yapmaya devam et dedi. dikişlerim iyi durumda ama hala ellediğim zaman karnımın içi hala acıyor

canım benimde yapıştırma ile oldu dikişim yok,bir jel verdi onu kullanıorum

benimde yapıstırma oldu ama hissizlik var ameliyat yerimde...ööööööööfffffff yatarken kalkarken zorlanıyorum ....iyileşmek istiyorum artık yaaaa.....

kızlar benim ilk doğumum sezeryanla oldu dikişlerim alınmadı kendiliğinden eridi doktorum kızarıklık olursa üzerine sürmem için batikon tarzı bir ilaç yazmıştı kızarıklığın gitmesi ameliyat yerinin düzelmesi beş yılı buluyor şimdi ikinciye hamileyim kısmetse mayıs annesi olacağım hepinize hayırlı doğumlar Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

benimde iç dikiş yapıldı ve üstü 1 hafta bantlı kaldı sonra doktor çıkardı bandı.hiç bişey kullanmadım kızarıklıkta yoktu

benimde kendinden eriyen dikiş yapıldı, sadece sağ tarafta bir tek dikiş vardı onuda doğumdan 5 gün sonra aldılar, şu ana dek bir problemim olmadı allahtan

benim dikislerde alinmadi kendi ericekmis. bende sislik var ve his kaybida var yaa mecbur kalmasaydim ben kesinlikle normal dogumdan yanayim hala karnimda agrilar var ve öksürürken canim cokk fena yaniyor.

canım benim dr'2um alınacak dikişin yoktur dedi
yara yeri için iz kalmaması için bi ilaç yazdı henüz almadık daha

sezeryan olanlar yaklaşık ne kadar sonra kalkabiliyolar, kendilerini toparlayabiliyolar..mutlaka değişiyodur ama sizlerde nasıl oldu mesela..

sezeryan olanlar yaklaşık ne kadar sonra kalkabiliyolar, kendilerini toparlayabiliyolar..mutlaka değişiyodur ama sizlerde nasıl oldu mesela..

ben 2.gün ayaktaydım canım ama ağrım vardı ,3.günden beri her işimi yapıorum temizlik,ütü falan da dahil..o kadar çok korkuodum ki sezeryandan ama şimdi çok sevdim sonuçta normal doğumda da dikişin olacak ve yer olarak daha rahatsız eden bi yerde??
Allah bi avazda kurtarsın...

ben 2.gün ayaktaydım canım ama ağrım vardı ,3.günden beri her işimi yapıorum temizlik,ütü falan da dahil..o kadar çok korkuodum ki sezeryandan ama şimdi çok sevdim sonuçta normal doğumda da dikişin olacak ve yer olarak daha rahatsız eden bi yerde??
Allah bi avazda kurtarsın...

amin canım,inşallah..

sana da maşallah bu arada, umarım ben de bu kadar güçlü olup kalkabilirim biran evvel yerimseniben

benimde estetik dikiş oldu alınmasına gerek kalmadı, sadece ikinciye kesildiği için sağ tarafa bir dikiş atılmış onuda kontrole gidince aldı doktor ve üstüne sprey sıktı ,su sprey oje gibidir korur yıkanabilirsin dedi doktor,ayrıca havlu koy karnına darbelere karşı korumuş olursun dedi,başkada bişey kullanmadım ben..

ayçatekin canım ben doğumun ertesigünü oturarak emzirmeye başlamıştım, 3.günden sonra çok rahat herşeyimi kendim yaptım, hiç zorlanmadım..allah yardımcın olsun hayırlı doğumlar sanada..

benimde estetik dikiş oldu alınmasına gerek kalmadı, sadece ikinciye kesildiği için sağ tarafa bir dikiş atılmış onuda kontrole gidince aldı doktor ve üstüne sprey sıktı ,su sprey oje gibidir korur yıkanabilirsin dedi doktor,ayrıca havlu koy karnına darbelere karşı korumuş olursun dedi,başkada bişey kullanmadım ben..

ayçatekin canım ben doğumun ertesigünü oturarak emzirmeye başlamıştım, 3.günden sonra çok rahat herşeyimi kendim yaptım, hiç zorlanmadım..allah yardımcın olsun hayırlı doğumlar sanada..

teşekkür ederim. teknoloji her geçen gün ilerliyor, her şey daha konforlu bir yaşam için..benim konforum da fazla kaymaz inşallah :1rolleyes:

sana ve bebişine :nazar:

Back