Of of normal doğum korkusu,sezeryan korkusu .. Allahim bu çocugu nasil doğurucam
çok doğru söylüyosun valla ben ölüm haberi duyunca çıldırıyorum bende kalırsam öyle demeden edemiyo insan hiç olmadığımın 40 katı kadar duygusalım vallaHangi ülkede acaba çok merak ettim bizim terzi dikiş atsa gene patlamaz kolay mı öyle ya, kadının farklı bir deri hastalığı vardır ya da gerçek değildir.
Ayrıca burada bu kadar hamile kadın varken böyle bir haber yapıp dikişlere kadsr göstermek ayrı bir sıkıntı. Haber sitesi değil burası neticesinde...
Ben aylardır haber kanalları ı açmıyorum stres olmayayım öldü öldürüldü haberleriyle diye. Gelip burada okuyoruz...
O zaman sorucaklarımı belki sana sorabilirim ?Bu yazıyı okuyup da korkan arkadaşlarım sakın korkmayın.Geçen sene acil sezeryana alındım ve de bebeğim yatay pozizyonda olduğu için sezeryan kesiğim daha fazla oldu.Nerdeyse bir bacağımdan diğerine kadar hiçbir sıkıntı ya da hiç bir sorun yaşamadım.Dışarıdan büyük bir kesik içeriden ise T şeklinde iki kesiğim olduğunu söyledi doktorum ve ben 20 gün sonrası işbaşı yaptım.Hiç bir sıkıntı yaşamadım ve hayatıma kaldığım yerden devam ettim.Devlet hastahanesinde ameliyatım oldu ve ameliyat sonrası sıkıntım olmadı.
Not:Erken doğum olduğu için yavrumu yitirdiğim için 20 gün sonra işbaşı yaptım.İşime 4 elle sarılmasaydım toparlanmazdım.
Tabii bildiğim kadar yaşadıklarım dan yardımcı olabilirim .O zaman sorucaklarımı belki sana sorabilirim ?
Tabii bildiğim kadar yaşadıklarım dan
genel oldun sanirim o stres epiduralle kaldirilmaz benceTabii bildiğim kadar yaşadıklarım dan yardımcı olabilirim .
Bende kordon sarkması olduğu için apar topar acil sezeryana alındım.Karnım da tok haldeydim ve de tüm risklere rağmen genel anestezi oldum.Ge
genel oldun sanirim o stres epiduralle kaldirilmaz bence
Anesteziden uyaninca bagirmak istermiscesine agir bi agrin oldu mu soylenilen gibiBende kordon sarkması olduğu için apar topar acil sezeryana alındım.Karnım da tok haldeydim ve de tüm risklere rağmen genel anestezi oldum.
Yok hiçbir şey hissetmedim.Birde normal sezeryandan daha ağır bir ameliyat olmama rağmen hiçbir şekilde canım acımadı.Gezdim ,yürüdüm,ayaklarımı çeke çeke yürüdüm ve de merdiven çıktım.Bunları yaptım ki narkozu atmam gerekiyordu.Narkoz atmayınca yemek yiyemiyorsun.Bir tüyo çörek otu narkoz atmaya birebir onun sayesinde attım.15 saat açlık sonrasında şimdide nerdeyse 1 yıla yaklaştı sıkıntım yok.Anesteziden uyaninca bagirmak istermiscesine agir bi agrin oldu mu soylenilen gibi