Ben herseyden korkan biriyim golgemden bile korkuyorum diyebilirim ve hic dikis bile atilmadi vucuduma o yuzden nasil bi duygu bilmiyorum merak ediyorum ameliyat diyolar cok aciyomus uyanirken olusan o agri beyninden vurulmuscasina bi agriymis ve bu insani urkutuyo Agri kesiciyi hemen mi yaptilar sana yoksa agri kesici olmadin miYok hiçbir şey hissetmedim.Birde normal sezeryandan daha ağır bir ameliyat olmama rağmen hiçbir şekilde canım acımadı.Gezdim ,yürüdüm,ayaklarımı çeke çeke yürüdüm ve de merdiven çıktım.Bunları yaptım ki narkozu atmam gerekiyordu.Narkoz atmayınca yemek yiyemiyorsun.Bir tüyo çörek otu narkoz atmaya birebir onun sayesinde attım.15 saat açlık sonrasında şimdide nerdeyse 1 yıla yaklaştı sıkıntım yok.
Aynen ben iyice tuhaf oldum simdi.Of of normal doğum korkusu,sezeryan korkusu .. Allahim bu çocugu nasil doğurucam
Sezeryan oldum gayet rahatti vallaAynen ben iyice tuhaf oldum simdi.
Sağol bitanem şimdide o sonda takılıyormuş ondan korkuyorum ama bu konu hic hoş olmamış.Sezeryan oldum gayet rahatti valla
Sondayı seni uyuttuktan sonra takıyolar diye biliyorum tabi ben genel anestezi olcagım için ama epiduralde nasıldır bilmiyorumSağol bitanem şimdide o sonda takılıyormuş ondan korkuyorum ama bu konu hic hoş olmamış.
Yok kuzu bende genel olucam da çıkartırken uyanık olucaz :/Sondayı seni uyuttuktan sonra takıyolar diye biliyorum tabi ben genel anestezi olcagım için ama epiduralde nasıldır bilmiyorum
Ben miyom ameliyatı oldum sezaryen gibi oldu. Uyandığımda sonda takılıydı bir kaç saat sonra çılardılar. Çekince çıkıveriyor acımıyor, korkulacak bir şey değil endişelenmeyinYok kuzu bende genel olucam da çıkartırken uyanık olucaz :/
Allah razi olsun, korkulu rüyam valla o ve iğne .Ben miyom ameliyatı oldum sezaryen gibi oldu. Uyandığımda sonda takılıydı bir kaç saat sonra çılardılar. Çekince çıkıveriyor acımıyor, korkulacak bir şey değil endişelenmeyin
serumlar çıkarkende uyanık olcaz kaçışımız yok malesef doğurcaz bi şekilde ben kararımı verdim çok korkak olduğum için genel olucam ve ağrı pompası takmalarını isticem böylelikle ağrı hissetmezsem sondanın çıkışınada fazla takılmam benceYok kuzu bende genel olucam da çıkartırken uyanık olucaz :/
bu olay ingiltere'de olmuş.Tuhaf midemin bulanması gerekiyo ama gülüyorum nasıl bi doktor bağırsakları farketmez son 10 yıldır turkıyede estetik dikiş var biliyorum tabi bu olay kıbrısta olmuş sma gerçekten nasıl bi sorumsuzluk bende 27. Haftama girdim daha doktorum bile belli değil çok karışık bi dönem yaşıyorum ve her konuda yalnız olduğum için sezaryen düşünüyorum o sancılara bu zatıflıkla katlanamam çıkartamadığım gibi sezaryene alınırım çünkü bünyem hiç olmadığı kadar zayıf ve hayatım hiç olmadığı kadar altüst zaten hepimiz bu dönemde çok hassasız yani bu bize yapılır mı ?
Ben haber okurken gördüm diye hatırlıyodum ama bilgilendirdiğin için teşekkür ederim sezaryen tam bi ameliyat değil bağırsaklarının şişmesi lazım ki o dikişleri zorlar sadece bu patlatmaz ondan baya şaşırdımbu olay ingiltere'de olmuş.
estetik dikiş diye bir şey yoktur, dikiş stilleri değişebilir.
muhtemelen bu konudaki foto da bağırsak ameliyatı sonrasındaki hali, sezaryende tel kullanmıyorlar iple dikiyorlar.
ya sezaryen nasıl tam ameliyat değil, bildiğiniz ameliyat yahu.Ben haber okurken gördüm diye hatırlıyodum ama bilgilendirdiğin için teşekkür ederim sezaryen tam bi ameliyat değil bağırsaklarının şişmesi lazım ki o dikişleri zorlar sadece bu patlatmaz ondan baya şaşırdım
Ağrı pompası ne canım.Zat
serumlar çıkarkende uyanık olcaz kaçışımız yok malesef doğurcaz bi şekilde ben kararımı verdim çok korkak olduğum için genel olucam ve ağrı pompası takmalarını isticem böylelikle ağrı hissetmezsem sondanın çıkışınada fazla takılmam bence
Damar yolu açılarak takılıyo elinde bi düğme oluyomuş o düğmeye bastıkça anestezistin ayarladığı kadar ağrı kesici uygulanıyomuş hiç hemşire bulamazsam derdine girmiyosun yani ben de burda birinden duydum genel olmuş ağrı pompası taktırmış o çok iyi gelmişAğrı pompası ne canım.