Sezaryen ile ölü doğum sonrası kısa süre sonra hamile kalanlar

Merhaba ben Mart 2023 tarihinde 31 haftalık bebeğimin kalbi durması sonucu sezaryen doğum yaptım . 6 ay sonra hamile kaldım . Şimdi 10 aylık oldu kızım . Çok zor bir durum ancak yaşayan bilir . 6 ay sonra denemeye başlayabilirsiniz . Allah inşallah bekletmeden hamile kalıp sağlıkla yavrunuzu kucağınıza alabilmeyi nasip etsin .
Ömrü hayırlı imanlı ve uzun olsun inşallah 🤲🏻. Darısı da sağlıkla sıhhatle bizlere olsun 🤲🏻.

İnşallah canım ben de burdaki kalbi bedeni yarali tüm annelerimizin kendimde dahil hayırlı haberlerini duymayı çok istiyorum. Ben de tayinimizin çıkmasını bekliyorum sabırla. Ancak öyle hastane bulabilirim. Bekleme sürecinde rahim filmini halledebilirim diye düşünüyorum ama.Dün muayene olduğum devlet hastanesindeki sevkimi yapan doktor bana da 6 ay süre verdi yeni gebelik için. Ancak serklaj önerdi bana tekrar gebe kalırsam.
rahim filmi bnmde aklımda açıkçası ama fiyatlar baya uçmuş istanbul'da herkes çok farklı tutarlar veriyorlar .. Allah yaralı kalbimizi en iyi şekilde onarsın diyorum hepimiz acılar aldık ama inşallah hayırlı güzel bir kapı açar bizim için sizede inşallah gidiceğiniz yerde yeni güzel bir yuva olur Hepimiz mutlu haberleri yeniden paylaşırız inş

Back
X