Sezaryen ile ölü doğum sonrası kısa süre sonra hamile kalanlar

Benim 30 dan sonra kanamam durdu 25 gün sonra adet kanamam geldi bana adet değildir kırkın daha çıkmadı dediler ama ben kendi vücudumu biliyorum adet olduğunu düşünüyorum daha 2. Adet tarihim gelmedi ama yaşadığınız durumda normal bir arkadaşım da 6 ay boyunca regl olmamıştı
evet ama bnmki biraz tuhaf olunca bir kahverengi lekelenme birde bu durum insan korkuyor yani ama süt gelmesin dşye hemen doğumdan sonra ilaç aldım bnde düzene hemen girer diye düşündüm emzirme durumu olsa düzensizlik normal kızım de 1 yaşına kadar regl olmamıştım bunda olmaması tuhaf ve açık pembe damla damla geldi sabah ama devamı yok işte

Sağolun sizin de başınız sağolsun 🙏 Allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın. Hayat devam ediyor iyi olmaya çalışacağız
Sizler sağolun Evet maalesef çok zor ama alışarak buna kabullenerek devam etmek zorundayız hayatımıza mümkünse kendinizi siz eve kapatmayın dışarı çıkın nefes alın ağlayın ağladıkça rahatlarsınız ama daha sonra toparlanmak içinde sağlam adımlar atıcaksınız

Sizler sağolun Evet maalesef çok zor ama alışarak buna kabullenerek devam etmek zorundayız hayatımıza mümkünse kendinizi siz eve kapatmayın dışarı çıkın nefes alın ağlayın ağladıkça rahatlarsınız ama daha sonra toparlanmak içinde sağlam adımlar atıcaksınız
Evet kendimi eve kapatıyorum konuşmuyorum bile kimsenin beni anlayacağını düşünmüyorum kendimi telkin etmeye çalışıyorum bu günler de geçecek ama her yerime bıçak saplanmış gibi ağrılarım var nefes alamayacak gibi hissediyorum dayanma gücü ve sabır diliyorum

Evet kendimi eve kapatıyorum konuşmuyorum bile kimsenin beni anlayacağını düşünmüyorum kendimi telkin etmeye çalışıyorum bu günler de geçecek ama her yerime bıçak saplanmış gibi ağrılarım var nefes alamayacak gibi hissediyorum dayanma gücü ve sabır diliyorum
ilk başlar öyle geçiyor bnde kendimi kapattım bir ay ama 3 yaşında kızım var ve sürekli kendini suçlar gibiydi bni ağlarken gördükçe onun psikolojisi bozuldu kendi sağlığınız dikişlerinizin ağrısı geçtiyse akşamları eşinizle dışarı çıkın konuşmaya ikiniz arasında aşmaya başlayın inanın zamanla siz kendinizi toparladıkça bir zaman sonra yeniden başlama gücünü bulacaksınız geçmiyor evet ama bununla yaşamayı çalışmalıyız ...

Başınız sağolsun sizin bebeğiniz niye vefat etti benim de ocakta vefat etti 7 aylıkken
Ben 14 şubatta kontrole gittim ve 21 şubat için doğuma karar verdik herşey normaldi ama nst ye bağlamadı doktor ama neyse 21 şubat oldu gittim doğumdan önce bi bakalım dedi doktor ve bebeğin öldüğünü söyledi apar topar sezeryana alındım ama otopsi yaptırmadım doktorumun görüşüne göre bebeğim kakasını yemiş zehirlenmiş kordon sıkışmış olabilir dedi sizin de başınız sağolsun ne desem boş biliyorum koskoca keşkeler ve yıkılan hayaller kaldı kucağımız da

Ben de dekolman sebebiyle ölü doğum yaptım. 16 gün oldu sezeryan olalı:( bana da doktor 6 ay korunmamı söyledi. İnsan bir an önce tekrar olsun istiyor ama sabredeceğiz inşallah biz de sağlıklı bebişler alacağız kucağımıza bizim de sınavımız buymuş
Dekolman nedir?başınız sağ olsun,ne kadardı bebeğiniz?

ilk başlar öyle geçiyor bnde kendimi kapattım bir ay ama 3 yaşında kızım var ve sürekli kendini suçlar gibiydi bni ağlarken gördükçe onun psikolojisi bozuldu kendi sağlığınız dikişlerinizin ağrısı geçtiyse akşamları eşinizle dışarı çıkın konuşmaya ikiniz arasında aşmaya başlayın inanın zamanla siz kendinizi toparladıkça bir zaman sonra yeniden başlama gücünü bulacaksınız geçmiyor evet ama bununla yaşamayı çalışmalıyız ...
Maşallah Allah bağışlasın kızınızı 🙏 doktorum çok iyiydi sezeryanın ikinci günü günlük hayatıma döndüm fiziksel olarak. Hiç ağrım olmadı. Sanırım biraz zamana ihtiyacım var toparlayacağım telkin ediyorum

Maşallah Allah bağışlasın kızınızı 🙏 doktorum çok iyiydi sezeryanın ikinci günü günlük hayatıma döndüm fiziksel olarak. Hiç ağrım olmadı. Sanırım biraz zamana ihtiyacım var toparlayacağım telkin ediyorum
bnim doktorumda bni ortada bırakıp kovmasaydı ofisfrn oda iyiydi şansıma ameliyatı yapan doktorda çok iyi biri geldi o anki halime Allah acıdı sanırım 😔 bnde hemen ayağa kalktım ama atmayın içinize konuşun ağlayın dökün gerekirse banada yazın özelden aynı kaderi paylaştık sonuçta ama ayağa kalkmanız gereken zamanı bilip kalkın tekrar deneyin dekolman tekrar olucak diye bir şey yok

Aynı hisleri yaşıyorum sanırım o bıçak hep orda kalacak

bnim doktorumda bni ortada bırakıp kovmasaydı ofisfrn oda iyiydi şansıma ameliyatı yapan doktorda çok iyi biri geldi o anki halime Allah acıdı sanırım 😔 bnde hemen ayağa kalktım ama atmayın içinize konuşun ağlayın dökün gerekirse banada yazın özelden aynı kaderi paylaştık sonuçta ama ayağa kalkmanız gereken zamanı bilip kalkın tekrar deneyin dekolman tekrar olucak diye bir şey yok
Aaaa neden kovdu?

Dekolman nedir?başınız sağ olsun,ne kadardı bebeğiniz?
Bebeğin plasentadan ayrılması, tehlikeli bir durum anne için zehirlenme ve iç kanama başladı bende. Şükür ben hayattayım rabbim tekrar bebek sahibi olmayı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. 27 haftalıktı.

Doktor kaynaklı bir sebep mi oldu ?
evet doktor zamanında müdahale edip dikkat etmiş olsaydı plesantadaki kireçlenmeyi fark edip bebeğin plesantasıyla uyumsuz durumda olduğunu farketmiş olsaydı bugün oğlum hayatta olup 5. ayını bitirmiş olucaktı

Üzüldüm, tekrar başınız sağolsun. İlgili işine özen gösteren doktor bulmak da zor, yoğun talep gören doktorlar maalesef ki alelacele bakıp hiç bir sorunu göremeyip hersey çok iyi deyip gönderebiliyorlar:(

benimde 5. ay bitti ölü doğum yaptım iç yaralarım iyileşmesi 6 ay tamamen iyileşiyormuş adetim bile düzene girmedi sizin yada yaşayanların girdi mi düzenli her ay oluyor musunuz
Merhaba ben de 35 haftalıkken kaybettim muhtemelen yakın tarihlerde yaşamışız aynı acıyı seninle. 6 ay dolmak üzere sezeryan oldum bir iki gün kaymalar olduğu oldu ama onun dışında düzenli reglim eğer düzene gitmediyse iyi bir kadın doğum uzmanına gitmen lazım üzüntüden olabilir ya da ilaç kullanımından. Benim de şekerim düzelmiyor 🙁

evet doktor zamanında müdahale edip dikkat etmiş olsaydı plesantadaki kireçlenmeyi fark edip bebeğin plesantasıyla uyumsuz durumda olduğunu farketmiş olsaydı bugün oğlum hayatta olup 5. ayını bitirmiş olucaktı
itibarını korumak için kuzum acıbadem de nasip olsaydı doğum olucaktı ama bu şekilde bni götürseydi hakkında soruşturma başlatacaklardı
itibarını korumak için kuzum acıbadem de nasip olsaydı doğum olucaktı ama bu şekilde bni götürseydi hakkında soruşturma başlatacaklardı
Bu hastane bakırköy mü? Ben de bebeğin hareketleri ciddi anlamda azaldı diye korkuyla gitmiştim ölmeden iki gün önce nst çektiler uyuyor iyi dediler bana iki gün sonra artık hıçkırık bile hissetmeyip karın bölgemde ağrı olunca gittik kalbi durmuş dediler. Ne kanama oldu ne suyum geldi benim de 10/15 oranında plesanta dekole olmuş yani gizli dekolman başka doktorlara gittim bebeğin dosyasını gösterdim ve bana 32.haftada idrar tahlili yapmış olsalar protein çıkardı ancak öyle tespit edilirdi dediler. Başka doktor da son nst normal değil tekrar çekilip doğuma alınırdın bebek yaşardı diyor. Bu doktorlar bi ultrasonla bakıyor geçiyor bana 35 hafta boyunca sadece iki kez kan tahlili yapıldı idrar hiç yapılmadı mesela ikinciyi de dahiliye yaptı ona bile bakmadı muhtemelen biz de bu hastanelere aman yavrumuz iyi olsun en iyisi olsun diye gidiyoruz yazıklar olsun cidden

gittim 64 gün sonra patoloji sonucunu almaya gittiğimde bir sorun yok dedi daha sonra 1 geçti yine gittim yine problem yok dedi ama bu düzensizlik adet zamanı kahverengi lekelenme adet zamanı süresi baya geçmesi başıma ilk kez geliyor kızımı doğurduktan sonra hiç başıma böyle bir şey gelmedi olan varsa yada düzene ne zaman girdi bnde merak ediyorum
Merhaba Allah ım sabır versin hepimiz aynı imtihanı yaşıyoruz , pataloji sonucu yazmışsınız ne için patoloji verdiniz benim son ayımda yani 7,5 ayımda çok ödemim oldu bebeğimi dekolman sonucu kaybettim am yüksek tansiyonun etkisi olduğunu düşünüyorum 13-9 du genelde tansiyonum doktorum sağolsun bu yüksek bile demedi yönlendirme yapmadı bu durumu yaşayan var mı ya da dekolman sonucu size bir sebeb sundular mu doktorunuz

Back
X