Sezaryen ile ölü doğum sonrası kısa süre sonra hamile kalanlar

muhakak devlet hastanesine de kayıt açtırın tam teşekküllü neolur neolmaz diye canım bana operasyonu yapan doktor ilk 6 ay buraya gel doğumu yine seçtiğin hastanede yap ama takibini burda yapalım demişti ki Allah inşallah nasip ederse bir de özel muayene gitmem diyorum şehir hastaneleri en azından hemen herşeye daha hakim
Evet doğru söylüyorsunuz çok büyük bir tecrübe oldu

merhaba 15 ekimde operasyon gerçekleşiti sizin ne zamandı yüksek ihtimal üzüntüden doğru düzgün beslenme yoktu bnde çünkü son 1 aydır filan belki doğru düzgün yemeye başladım doktora gittim pazartesi tarlusol verdi adet olunca gel dedi hormon testi yapalım dedi ultrasona dan baktı içerde oluşan bir durum yok gayet iyi bir şekilde toparlanmışsın dedi şeker değeriniz kaç çıkıyor çok mu yüksek
30eylül benim de sezaryen oldum. Gebelikte açlık şekeri 92 filandı şimdi 107 120 arasında çıkıyor. Matofine başladım. Bebeğimi kaybettikten bir buçuk ay sonra da safra kesesi ameliyatı olmak zorunda kaldım. Üzülmek ciddi anlamda çok etkili çok iyi bir kadın doğum uzmanı buldum şükür sonunda o da artık bu kadar üzülmemelisin yoksa sağlıklı yumurtlama olmaz dedi. Eğer doktor böyle dediyse muhtemelen tamamen stres üzüntü kaynaklı bir durum seninki de. Ne kadar üzülmemeye çalışsak da malesef o da olmuyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun

30eylül benim de sezaryen oldum. Gebelikte açlık şekeri 92 filandı şimdi 107 120 arasında çıkıyor. Matofine başladım. Bebeğimi kaybettikten bir buçuk ay sonra da safra kesesi ameliyatı olmak zorunda kaldım. Üzülmek ciddi anlamda çok etkili çok iyi bir kadın doğum uzmanı buldum şükür sonunda o da artık bu kadar üzülmemelisin yoksa sağlıklı yumurtlama olmaz dedi. Eğer doktor böyle dediyse muhtemelen tamamen stres üzüntü kaynaklı bir durum seninki de. Ne kadar üzülmemeye çalışsak da malesef o da olmuyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun
valla doğru stres üzüntü bunlar etkiliyor ama bn daha yeni yeni belki 1 ay olmuştur doğru düzgün yemek yemeye başlayalı her şey üst üste binince vücudda böyle sarsıldı keşke dedikleri gibi hemen toparlanıp yeniden başlayabilsek ama bnm evladım olmasına rağmen bu durumdayım hiç evladı olmayıp yanında doğum için gün sayanları düşünemiyorum umarım bu doktorunuzla yolunuz güzel be sonunda güzelliklerle biter

Back
X