Benim hastaneye gittiğimde trambosit değerim 3 dü benide kaybedebilirmişiz çok zor süreçler çok şükür ki ben 4 . Gün çıktım hastaneden değerim 13 e çıktı sonrasında çok et ciğer odaklı beslendim vücudumu dengeye sokabilmek adına şu an iyiye gidiyor değerlerim aynı şekilde günleri sayıyorum kendinizi dinleyin değerlerinize baktırın 2 ayda bir değerleriniz doğru şekilde ilerliyor ise ben Allah a tevekkül ettim ve denemeye başladım birde alttan muayene ile dikişlerimin durumuna baktırmıştım 3. Ayımda onuda yaptırabilirsiniz doktorunuz uygun görürseRabbim sabir versin sizede bizede.yakin tarihlerde dekolman yasamisiz bende kizimi aralik ayinin 23 unde kaybettim.ayni zekilde tanisyonum hep 13.9 sevilerindeydi..o hafta benide yatirabilirlerdi ama ne dusundulerse eve yolladilar.hatta ozeldeki doktorum bir hafta sonra seni yatirabilirler demisti.ama o gune kalmadi.bende tehlikedeydim yedi gun hastanede yogun bir tedavi gordum.sizde bir skinti olustumu.bazi doktorlar tekrar eder diyor bazilari cok vakit vermeden yapabilirain bir skonti yok diyor.cok arastirdim nagisine uyacagiz.bende hemen hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum ya erken oldugu icin bebege bir skinti olursa diye.vebal yuklenmek istemem bu yuzden bende gunleri sayiyorum.insallah guzel haberler veririz birbirimize.insanlarla konusamiyorum herkez bir tuhaf davraniyor.kimi acir gibi kimiside yasi fazla uzattin gibi.ama burdaki anneler cok samimi geliyor bana ictenlikle yazabiliyorum.ve cok dua ediyorum herkeze![]()