Sezaryan Doğun yapanlar kolayım oluyor

mrwqnr

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2020
25
8
34
Sezaryan doğum yapanlar ben haftaya doğum yapıcam normal istemedim hastane korkuM var .zormu oluyor sezaryan .aşamaları Bilgi verirseniz içim rahatlucak

Hiç korkma sağlık sıhhatle bebeğini kucağına alınca hepsi geçiyor 1 gece kalıyorsun zaten hastanede öyle ağrın acın olmuyo ameliyat tan çıkıp yürümeye başladınmı tamamdır sen Stres yapma bol bol dua et bebeğinin kokusunu duyunca iyileşirsin güle güle büyüt inşallah

Sen nasıl güzel konuştun öyle okurken rahatlattın güzel insan allah razı olsun .ben devlette yapıcam ilgilenen var aşlah razı olsun ama düşününce bile korkuyorum belden iğnesi sondası falan oysa kısa süren bir ameliyatmış ama korkuyorum

Hele de o belden iğne hiç korkulacak bişey yok koldan aşı olur gibi sonda sen çıktıktan 1 saat sonra filan çıkıyo hissetmiyorsun bile sonra ayağa kalkış ve bitti bi bakmışın bebişin yanında ha bi tavsiyem olacak baş ağrısı yaşamaman için doğumdan sonra sana sert bir kahve yada nescafe yapsınlar baş ağrısı olmasın sana ve doğum yapacak herkesin yardımcısı olsun hiç korkma ayetel kürsi oku hergün herşey çok güzel olacak

Sezaryan doğum yapanlar ben haftaya doğum yapıcam normal istemedim hastane korkuM var .zormu oluyor sezaryan .aşamaları Bilgi verirseniz içim rahatlucak
Allah saglikla kavustursun insallah ameliyat asamasindan filan korkma inan en guvende oldugun yerdesin bisi olsa mudahale edecek birsuru insan basinda oluyor.sadece gaz cikartana kadar zor oluyor 2.saatte bir bol bol yuru sana tavsiyem yurumek cabuk iyilestiriyor birde kolay gaz cikartma yontemi sicak su torbasi al yanina ayaklarinin altina ve ara ara sirtina koy gaz ciktikdan sonrasi cok kolay ve rahat oluyor

Eve çıktıktan sonra 1 gün bile yatmadım eğilmek dışında her işimi kendim halletim sütüm odaya çıktığımda gelmişti. Ben hastane çıkışı verilen ağrı kesicileri bile kullanmadım. En önemli nokta bence ayakların açılır açılmaz bol bol yürümen ve gazını çıkartman. Gaz çıktı mı rahatlıyor insan. Ben 2 gün önce hoşaf çorba gibi hafif şeyler yemeğe bağırsaklarımı yumuşatmaya çalışmıştım umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.

Çok sağol kardeşim allah razı oksun yüreğine sağlık okumazmıyım dünya dua üzerine duruyor .rabbim kimseyi darda bırakmasın inşallah rabbim şeninde evladını bağışlasın hayırlı yazılar yazsın hayatına canım Çok teşekkür ederim

Öyle bir seyki damardan sondaya kadar herşeyi düşünüyorum okadar gözümde büyütüyorum ki sanki dünya sonu oysa yarım saatlık bişi ama sağolun ya sizin gbi tecrübeli insanlar olunca yüreğimize su serpiliyor ..dediklerini bi kaç kişiden de duydum uygulayacam kesinlikle çok sağol kardeşim ya Allah seninse yavrunu bağışlasın güzel ömürler yazsın

Amiiinnn canım hepimizin yavrusunu korusun rabbim dualarım seninle hayırlısıyla gelsin bebişin ağzına sağlık duan için.burası çok güzel bir paylaşım alanı birbirimizi tanımasak da dualarımızla destek oluyoruz

Gerçektende öyle tanıdığın fan daha iyi oluyor tanımadığınla konuşmak Bazen o samimiyet I hissettiriyor insanlar ..dualarımız önce herkese Deva sonra kendimize olmalı ki Asıl smacımıza ulaşmalıyız

Duaların en makbulü bir müminin bir mümine ettiği duadır diye buyurmuş peygamberimiz (yanlışsam düzeltin)hep böyle birbirimize dua edelim her işimiz kolaylaşsın Benimde gönlümde bir dileğim var banada dua edin (karşılık olarak değil yanlış anlaşılmasın) Rabbim yardımcın Hızır yoldaşın olsun

Spinal anestezi ile doğum yaparsan her insanda olmayabilir ama baş ağrısı olur buna yakalanmamak için 3 litreye yakın su iç bitter çikolata ye kahve iç sen doğum başladığını bile anlamıyosun 1 saatte nerdeyse her işin bitiyo sonra bebişinle odaya geçiyosun ilk ayağa kalkarken yere bakma direk karşıya bakarak kalk ve yürü yürüdükçe kendini daha iyi hissedersin inşaallah doğumun güzel geçer bebişini sağlıkla kucağına alırsın

Ben normal doğumdan korktuğun içim sezaryan istedim zor bela devlette yapıcam sezaryanı hoca hanım kırmadı sagolsun o hastabeyw girmek beni öldürütor çok korkuyorum ama sayenizde rahatlarım korkulacak bişi değil fitilimizden çok sağol kardeşim içimi rahatlattın allah senden razı olsun

Hiç korkma arkadaşım ama normal doğum yapabilirsen normal doğumdan da korkma sen içini ferah tut rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin ben ilk bebeğimi genel anestezi ile diğer iki bebeğimi spinal anestezi ile doğum yaptım ve olabildiğince kendimi toparladım ve her işimi kendim yaptım sen sadece bebeğine odaklan onun sesini duyunca dünyan değişiyo sen onunla ilgilenirken bi bakmışsın seni odaya alıyorlar inşaallah doğumun çok güzel geçer

İnşallah güzel kardeşim ya ...öylede böylede rabbğm bir şekilde getirtiyor bebeği ...allah razı olsun evlatlarınla güzel hayırlı bir ömür sür inşallah Ol teşekkür ederim dualarını bekliyorum

Az önce başka konuya yazdığım mesajı kopyalıyorum :))

İsteyerek sezaryen seçtim ben 13 ay önce hiç de pişman olmadım. Süt geldi bebe emdi kolik filan olmadı ilk 3 ay kuzu gibi sessiz bir bebekti hatta. Sezaryen benim için konfor oldu ama herkeste aynı olmayabilir.

Bir arkadaşım 1 normalin üstüne 1 sezaryen yaptı nefret etti sezaryenden. Diğer arkadaş ise 2 normal üzerine 1 sez yaptı. Sezaryen doğum mu diyor ben böyle on tane yaparım diyor

1 ay önce spinal anestezi ile sezaryen oldum gayet rahat geçti süreç. Ameliyatta zaten bişey anlamiyosun doktorla sohbet ederek geçti sonrasinda o gün tabi ağrım oldu bıçak yarası nede olsa. Akşamına yürüttüler 2 gün uzerine taburcu oldum Evde de yatmadım. 1 hafta uzanıp kalkarken yara yerinde yanma hissi oldu bu azımsanacak bir his degil söyliyim ama genel olarak ben rahat atlattım sureci bu benimle ilgili de olabilir bünyem dayanıklıdır. Başa donsek yine sezaryen olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…