• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeytan diyor kiii

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.643
398
Aslında konuyu açıp açmamak arasında çok kararsızdım ama biraz fikir alayım olmadı rahatlıyayım diye düşünüyorum.

sanırım 1.5 ay önce yan komşumuz şahsıma ait aracıma zarar verdi sebeb yokken , biz , onların apartmanı ve onun yanındaki apartman , onların yanındaki apartmanın önündeydi araç , aşırı alkollü gelince mahallede baya bir bagrışma olmus ancak biz duymadık iş işten geçmişti yani araca tekme ve meyve kasalarıyla vurdu .

herneyse devamında çok olay oldu sonraki gün bizden apra istemeye geldi ağır küfürler ve hakaretler edince bizim abim ve eşim tarafından sopayla dövdüler adamı dövmüşler yani(agzını burnunu kıracak gibi hiç değil tabiki )

( ve o gun daha sıkayetcı olunmamıştı hanı komsuyuz abımde adamı cok sokaklardan ayyas topladıgı ıcın zararı karsılar dıye dusunmustuk) o zaman evimize yine çok alkollü olarak geldi ,dış kapımıza dubayla dayandı .Akşam 11 civarında polis cagırdık ve haneye tecavüzden şikayetci olduk ,ve araca zarardan dolayıda şikayetci olduk.

Mahallede bir çok kişinin arabasına aynı sebeblerle zarar verdi hatta bir tanesi perte çıkardı ama kimse şikayetci bile olmadı ,ayrıca senelerdır alkollü ve ehliyetsiz şekilde arac kullanıyor.

Herneyse haneye tecavüzden sonra sabaha kadar karakolda tuttular ve sonrakı gun savcıya cıktı ; bana ıftıra atıyorlar ben araclarına zarar vermedım demıs.Bizi savcı cagırdıgında biz sikayetimizi geri cektik korktuk başımıza bir is gelir diye yanı haneye tecavüzden geri cekildik ama aracın parası icin abim defalarca evine gitti ,izah etti arabayı borcla aldıgımızı kullanmaya bile kıyamadıgımı daha 1 sene bile olmadıgını , cocugumun benım arkamdan işe giderken agladıgını soyledi, her defasında parayı verecegını soyledi.

3 cocugu var 1 benım oglumdan 1 yas buyuk dıgerlerıde baya buyuk 25 yasalrda
hepsininde arabası var biz bu olaydan beri arabayı baska mahalleye p ark edıyoruz ama ben kendime söz geciremiyorum

arabayı yaptırdık parasını verırler dıye faturasını fılan aldık ama evet odıcez dıyolar ama o kadar , durumlarıda ıyı buarada 1 temmuzda mahkeme var
ama mahkeme uzarda uzar
sinir oluyorum , kinleniyorum o adamı gördükce cinelrim tepeme geliyor kendi aracı zaten sürekli vuruk halde,
ama büyük ogluna yeni araba aldılar , diyorumki çizeyim arabayı alayım elime bi çakı bi bıçak cizeyim arabasını

Ben madem o kadar calısıyorum ediyorum benim 1 aylık maasımı içeri aldılar colugumu cocugumu ardımda bırakıyorum ,evi yeri geliyor pislik götürüyor fırsat bulup yapamıyorum , bazen yorgunluktan oğlumla ilgilenemiyorum , gündüz oğlumun yanında olamıyorum 1 ay ucretsız izin kullanırdım gam yemezdim.

buarada onun ufak kızıyla oğlum e haliyle dışarı cıkardıgımızda oynuyorlar ona hıc yan bakmadım , böyle ufak kızlar ablalara meraklıdır bilirisiniz ,bu kızda bana karsı böyle ,
ama baktım gördüm haftalar geçiyor ödemiyorlar parayı , bende küçük kızla hiç ilgilenmiyorum ha o belki farkında değil ama ben tribe girdim bi kere.

Adam hadı neyse karısı demıyormu yazık gunah oduyelım ısnanların parasını o yuzden bır suredır bende kızı yanıma geldıgınde hıc ılgılenmıyorum kendısıyle yuzune bıle bakmıyorum ama oynamalarına karısmıyorum madem dıyorum onlar benım cocugumun rızkını dusunmuyorlar banane dıyorum

buarada karısıyla bız tartıstık cunku kocası kapımıza dayandıgında balkondan bakmakla yetındı,
halbukı bız evı asagıdan tutusturdu zanenttık goremedıkte kapıyı evı yakıyor zannedınce feryat fıgan olduk bılırsınız korktuk, yanı sonra bende karısını sonrakı gun yakaladım ;

dedimki bilmem kim abla bak anlıyorum kocana mukayhyet olamuyorsun anlıyorum ,
engelemezsın anlıyorum, yıllarca bılıyoruz ama deıdm gelıp bır ozur bıle dılemedın ya kusura bakmayın bılıyorsunuz desen anlıcam deıdm.
sen gunluk hayatına devam ederken bız evımızde uyku uyuyamadık ,sen evınde uyurken ben sabah su saatte yollara dusuyorum deıdm .

Gelıp onca zamanın komsuluk hatrına cocuklarımızın hatrına bıle bır kusura bakma demeyı cok gordun dedım, madem kocana sahıp cıkamadıgını soyluyorsun ben senı suclamıyorum ama bosan o zaman neden bosanmıyorsun ugrasamıyorsan yok evlıysen oda senın kocan herkez bagrınırken balkondan bakmala yetınıyorsun .

Neden inip kocanı tutmuyorsun, cocukların neden tutmuyor malımıza zarar verirken yapma etme demiyorsun dedım , kadınla konusmuyorum yüzüne
bile bakmadıgım gibi kendisinden nefret ediyorum.

İşte öyle yani şeytan diyor al eline taşı çiz arabalarını

sakin ol cute!!!
çoluğun çocuğun var uyulmaz böyle tiplere.. Allah korusun
sen o kadar konuşunca ne dedi kadın hiç cvp vermedi mi?

bu zamanda kimseyle kapışmıcan abi olan olmuş dicen çekilcen kenara. adam alkolik kafayı size taksınmı istiyosun. küçük çocuğun var sadakam olsun de bak hayatına.. :34:

sakin ol cute!!!
çoluğun çocuğun var uyulmaz böyle tiplere.. Allah korusun
sen o kadar konuşunca ne dedi kadın hiç cvp vermedi mi?

Benim omu aklıma geldi diyip durdu halbuki yanyanayız istese telefonla bile arayabilirdi beni
kadın ağladı bu arada sonrada çekti gitti

bu zamanda kimseyle kapışmıcan abi olan olmuş dicen çekilcen kenara. adam alkolik kafayı size taksınmı istiyosun. küçük çocuğun var sadakam olsun de bak hayatına.. :34:

canım benım yaptıgımı nereden tahmın etsınlerkı ama
tabı gören eden olmucak şöyle sabaha karşı filan :D
güldüğüme bakma bildiğin istiyorum bunu yapmayı ben

Sakin olun lütfen belli ki hiç uğraşmaya değmeyecek daha fazla zararlar verecek tipler uzak durun derim:41:

canım benım yaptıgımı nereden tahmın etsınlerkı ama
tabı gören eden olmucak şöyle sabaha karşı filan :D
güldüğüme bakma bildiğin istiyorum bunu yapmayı ben

hahah tabiki istersin sonuçta bende olsam bende hırslanırdım. ama bu tarz insanlara bulaşmaya gelmez cute. bu sebeple dedim ya sadakam olsun de unut olayı gitsin. küçücük oğlun var Allah korusun hırsına yenilip sonra ona zarar vermesinler. en iyisi sineye çekmek ve unutmak :34:

cute vallahi normalde git yap derim..
ama haberlerde gördüklerim ettiklerin korkutuo beni..
artık insan hayatı çok ucuz..
bu adam belli manyak alkolik zatenn..
sana oğluna birşey yapar..
mmousenin dediği gibi kin büyütmek yerine görmezden gel sadakam olsun de..
bu çok zor biliyorum ama bu adam manyakkk !!!!!!!!!!!!!!

Sakın yapma cute ilk şüpheli her halukarda sen olursun.
Belalı tipler zaten huzurunuz kalmaz boşver...

Son düzenleme:
Benim omu aklıma geldi diyip durdu halbuki yanyanayız istese telefonla bile arayabilirdi beni
kadın ağladı bu arada sonrada çekti gitti

büyük konuşmayayım ama benim ilk aklıma gelen şey
komşuma koşup özürler dilemek olurdu
ağlaması bıktığı anlamına gelir ama dediğin gibi tutarsız olmaması lazım...

gecenlerde o büyük ogluda nişanlanmış işte şeytan bana birde diyorki git döşe resmin altına yazıları
ben adamla hiç muhattap olmadım ya sinirimi alamadım galiba
akşamları bakkala gidiyorum şeytan beni dürtüyor sürekli

Ablacım bence haneye tecavüz şikayetini geri almamalıydınız.
Şeytanın dediği şeye gelince yapma derim. O yapıyor ama kimbilir kendi arabası ne kadar kıymetlidir.
Şuana kadar size yaptıkları da ortada. Daha kötü şeyler yapar Allah korusun.

Oncelikle gecmis olsun.
Arabada olusan hasar telafi edilir ancak cana gelenin telafisi olmaz.
Bu saatten sonra yapilacak en akli basinda sey olaylari yatistirmak olur.
Allah korusun abiniz,esiniz yada karsi taraf kavga esnasinda ters bir sey yapar, birinin canina zarar gelir ve bunun telafisi olmaz.
Duygularinizi kontrol etmeyi ogrenmelisiniz.
Kucucuk,ustelik sizi seven,sucu gunahi olmayan bir cocuga tavir almak ne demek.
Karisina gelince kadinin yasananlardan dolayi utandigini,ozur dilemeye yuzu olmadigini da akla getirmek gerekiyor bence.
Ayrica sunu soylemeden de gecemicem kadina bosanmasini soylemek sizin haddinize degil.
Uzun lafin kisasi artik sakinlesin,adamin arabasini cizip yeni bir kavgaya sebebiyet vererek allah korusun erkeklerin basinin belaya girmesine sebep olmayin

öfkeyle kalkan zarar oturur derler...
zor evet ama sakin olup öfkenize yenilmemeye bakın. mahkemeye kadar sabredin:34:

Oncelikle gecmis olsun.
Arabada olusan hasar telafi edilir ancak cana gelenin telafisi olmaz.
Bu saatten sonra yapilacak en akli basinda sey olaylari yatistirmak olur.
Allah korusun abiniz,esiniz yada karsi taraf kavga esnasinda ters bir sey yapar, birinin canina zarar gelir ve bunun telafisi olmaz.
Duygularinizi kontrol etmeyi ogrenmelisiniz.
Kucucuk,ustelik sizi seven,sucu gunahi olmayan bir cocuga tavir almak ne demek.
Karisina gelince kadinin yasananlardan dolayi utandigini,ozur dilemeye yuzu olmadigini da akla getirmek gerekiyor bence.
Ayrica sunu soylemeden de gecemicem kadina bosanmasini soylemek sizin haddinize degil.
Uzun lafin kisasi artik sakinlesin,adamin arabasini cizip yeni bir kavgaya sebebiyet vererek allah korusun erkeklerin basinin belaya girmesine sebep olmayin
buarada kadın ben konusurken ben onun yaptıklarından sorumlu degılım dıyordu bende o zaman bosan dedım
evlıyız sımdı kocamın yaptıgı seylerden ben suclu degılım ama o benım kocamda vallahı ben o meseleden meshulım ya bır ozur dılemedı , buarada kadın utanamdı yanı ezık bır kadın degıl umursamadı bu kadar

cocuguna gelınce onun manto kapanacaksa vallahı annesı ınsın kapasın cocukla öncekı gıbı ılgılenmıyorum ılgılenemem ıcımden gelmıyor yanı yapıcak bırsey yok
Ben cocugumla alakalı bırsey yapacaktım belkı o parayla yazmıyorum ama yapamıyorum ne olacak ..
Ama cana gelecegıne mala gelsın tabıkı ben ne dıyebılırım, bır daha olay olmadı hatta abımle adam konusuyor eskısı gıbı zaten esım adamı gormez bıle calısma saatlerınden adamı goren benım gordukce kör seytandan bul dıye beddua edıyorum arkasından ,

gecen cuma aksam saat 11 camdakı boya ızlerını cıkarmaya calısıyorum kan ter uzerıme cıkmıs bahsettıgım koca ve karısı arabayla geldıler arabalarını bızım evın onune park ettıler onlar ıstedıgı yere koyarlar ama bız 3 sokakan fazla uzak bır yerlere bırakıyoruz arabamızı , o şeytan bana diyorki at at kafalarına at şu kovayı , atmıyorum ama

Cute herkes kendi yaptığından sorumludur.
Parasını ödemezse bile ondan bir şekilde çıkacak bu para emin ol.
Bence sen çizgini hiç bozma.

Bence şikayetinizi geri almayın. Dövme olayından korkuyorsanız adam bize saldırdı kendimizi koruduk falan deseniz :26:

Gecmis olsun cute..
Ben yine telden baglaninca goremiyorum profil akisini..

Bence de bulasmamak en iyisi..
Malesef oyle bir zamanda yasiyoruz ki adam bir anlik sinirle aliyor eline bicagi silahi..

Sonunu haberlerde goruyoruz..

Bosver uyma seytana sen :)

Back