- Konu Sahibi kirmizibalik
-
ben bu topiki bilmeden önce bi defa saclarımın seyrek kısımlarına bildiğimiz siyah göz farı sürmüştüm bayaa kapatmıstı seyrek olan yerleri ama kasıyınca felan tırnaklarımın arası siyah oluodu şimdi dediğinize göre bu toppikte böle bişe..rengi cıkıosa cok kötü yaa aynı far gibi
böyle ürünlerden ziyade cerrahı mudahaleler kesın cozumdur
saç açıklıgı genıslemıs kısıler saç ekımıyle saclarına kavusabılırler
kızlar ben de tpooik kulanıyorum arada sırada mesela fon cektırdıgımde felan açık bolgelere ama gayet memnunum yanı dedıgınız gıbı komur tozu gıbı ucusmalar felan olmuyo belkı urun kalıtesınden kaynaklanıyordur, ben eczaneden almıstım sac rengımle bırebır uyan rengını verdıler ve gayet rahat kullanıyorum. once dokup sonra kendı spreyıyle sabıtleyınce hıc sıkıntı vermıyor sahsen, bı de açık bolgeler kapanınca moral oluyor ınsana bence deneyın gayet de gzuel bır urun dıye dusunuyorum ama tabıkı tamamen kel bır kafada anlasılır ama seyrek bolgelerde bence anlasılması zor, herkese sevgılerr
Sevgili arkadaşlar öncelikle bir hususa dikkat çekeri toppik çok reklam yapiyor ve bu yüzden her kes bu markayi taniyor zaten turkiye disbirötörü acun ılıcalı ve acunun reklam yapma gibi bi sıkıntısıda yok çünkü maliyeti sıfır ayrıca reklam yapan her marka çok iyidir anlamınada gelmiyor sadece diğerlerinden daha fazla kazaniyor ve toppik sadece kafada kaşıntı yapiyor demiş bir arkadaşımız bu bile ürünün kalitesizliği hakında fikir vermeye yeter bu tür ürünlerde kaşıntı en istenmeyen unsur, çünkü kaşıdığın yeri kazıyorrsun ve kir gibi topak topak gözüküyor ben 38 yaşındayım ve 25 yaşından beri topik kulandığım zamanlar topiği acun bile bilmezdi 35 yaşımda saç ektirdim ve hala bu saç yapici tozlardan kulanıyorum ama şimdi çinden bile bi dünya çakması pazarda dolaşıyor. benim sabit fikirli topik-çilere yapabileceğim bir şey yok ancak samimi tavsie isteyen kardeşlerime söyleyebileceğim fixplant bu sekmente en iyisi daha ucuz ve topiği 10 kere bozar ve en önemlisi ürün iade garantisi veren tek marka, sabit fikirli toppikçilere tavsiyem bu iade garanti markayı alın deneyin ve topiğinizle mukayese edin çok çok beyenmezseniz iade eder paranızı istersiniz
Maşallah acununda el atmadığı sektör kalmadı.Siz kullandığınızdan memnunmusunuz.Bir önceki yorumumda sorular sordum bir arkadaş.Sizde cevaplarsanız sevinirim.Teşekkürler.
Benim bi arkadasim kullaniyor cok ii kapatiyor acik yerlerini bende ondan özenip ismarladim saclari cok ve gür gösterio onu acik olan bölgeye döküp sprey SIKIOsun ama kesin bi cözüm degil her yikamada gidiyor kalici bisey deil sadece moralini düzeltio diyebilirim =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?