• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Seyrek saçları için Toppik Spreyi kullanan var mı???

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
aynen bir arkadaş ifade etmiş kömür tozu gibi..
şimdi tamam serperken bişiy serin omzunuza sonra giyinin falan idare edilebilir belki...
ama şöle elinizi kaşımak için kafanıza götürdüğüzde tırnak uçlarınız simsiyah oluyor...
ama ne bileyim olsun evde gibi bişiy...
bu sorunu büyük olup psikolojisi bozuk olanlar en azından biraz rahatlayabilirler...

kızlar toppiğe para vereceğinize göz kaleminizle işaret parmağınızın ucunu boyayıp saçlarınızdaki seyrek yerlere sürerek topik etkisi yapabilirsiniz. hem etrafa dökülmez hemde kömür tozu gibi uçucu değil. kumral olanlar kahverengi kalem kullanabilirler.. haydin bakim kolay gele delikafadulden

böyle ürünlerden ziyade cerrahı mudahaleler kesın cozumdur
saç açıklıgı genıslemıs kısıler saç ekımıyle saclarına kavusabılırler

ben bu topiki bilmeden önce bi defa saclarımın seyrek kısımlarına bildiğimiz siyah göz farı sürmüştüm bayaa kapatmıstı seyrek olan yerleri ama kasıyınca felan tırnaklarımın arası siyah oluodu şimdi dediğinize göre bu toppikte böle bişe..rengi cıkıosa cok kötü yaa aynı far gibi:D:D

ben bu topiki bilmeden önce bi defa saclarımın seyrek kısımlarına bildiğimiz siyah göz farı sürmüştüm bayaa kapatmıstı seyrek olan yerleri ama kasıyınca felan tırnaklarımın arası siyah oluodu şimdi dediğinize göre bu toppikte böle bişe..rengi cıkıosa cok kötü yaa aynı far gibi:D:D

o saç dökmez mi ki :52:

toppik daha pahalı ve saç renginle eşleşmiyo onun yerine mirage kullandım ondan daha iyi ve çok memnunum

kızlar ben de tpooik kulanıyorum arada sırada mesela fon cektırdıgımde felan açık bolgelere ama gayet memnunum yanı dedıgınız gıbı komur tozu gıbı ucusmalar felan olmuyo belkı urun kalıtesınden kaynaklanıyordur, ben eczaneden almıstım sac rengımle bırebır uyan rengını verdıler ve gayet rahat kullanıyorum. once dokup sonra kendı spreyıyle sabıtleyınce hıc sıkıntı vermıyor sahsen, bı de açık bolgeler kapanınca moral oluyor ınsana bence deneyın gayet de gzuel bır urun dıye dusunuyorum ama tabıkı tamamen kel bır kafada anlasılır ama seyrek bolgelerde bence anlasılması zor, herkese sevgılerr:16::16::16:

Sevgili arkadaşlar öncelikle bir hususa dikkat çekeri toppik çok reklam yapiyor ve bu yüzden her kes bu markayi taniyor zaten turkiye disbirötörü acun ılıcalı ve acunun reklam yapma gibi bi sıkıntısıda yok çünkü maliyeti sıfır ayrıca reklam yapan her marka çok iyidir anlamınada gelmiyor sadece diğerlerinden daha fazla kazaniyor ve toppik sadece kafada kaşıntı yapiyor demiş bir arkadaşımız bu bile ürünün kalitesizliği hakında fikir vermeye yeter bu tür ürünlerde kaşıntı en istenmeyen unsur, çünkü kaşıdığın yeri kazıyorrsun ve kir gibi topak topak gözüküyor ben 38 yaşındayım ve 25 yaşından beri topik kulandığım zamanlar topiği acun bile bilmezdi 35 yaşımda saç ektirdim ve hala bu saç yapici tozlardan kulanıyorum ama şimdi çinden bile bi dünya çakması pazarda dolaşıyor. benim sabit fikirli topik-çilere yapabileceğim bir şey yok ancak samimi tavsie isteyen kardeşlerime söyleyebileceğim fixplant bu sekmente en iyisi daha ucuz ve topiği 10 kere bozar ve en önemlisi ürün iade garantisi veren tek marka, sabit fikirli toppikçilere tavsiyem bu iade garanti markayı alın deneyin ve topiğinizle mukayese edin çok çok beyenmezseniz iade eder paranızı istersiniz

kızlar ben de tpooik kulanıyorum arada sırada mesela fon cektırdıgımde felan açık bolgelere ama gayet memnunum yanı dedıgınız gıbı komur tozu gıbı ucusmalar felan olmuyo belkı urun kalıtesınden kaynaklanıyordur, ben eczaneden almıstım sac rengımle bırebır uyan rengını verdıler ve gayet rahat kullanıyorum. once dokup sonra kendı spreyıyle sabıtleyınce hıc sıkıntı vermıyor sahsen, bı de açık bolgeler kapanınca moral oluyor ınsana bence deneyın gayet de gzuel bır urun dıye dusunuyorum ama tabıkı tamamen kel bır kafada anlasılır ama seyrek bolgelerde bence anlasılması zor, herkese sevgılerr:16::16::16:

Merhaba,aldığınızın markası nedir.Ne zamandır kullanıyorsunuz.Ellediğinizde ele geliyor,eli boyuyor mu?Terleyince yada yağmurda akma yapıyormu? Çok sordum :34: Almayı düşünüyorum.Yorumları okuyunca açıkçası kararsız kaldım..Biliyorsunuz reklam amaçlı yorumlarda olunca insan şaşırıyor,nasıl vebale giriyorlar diye.Sizin yorumunuz samimi geldi.Teşekkürler.

Sevgili arkadaşlar öncelikle bir hususa dikkat çekeri toppik çok reklam yapiyor ve bu yüzden her kes bu markayi taniyor zaten turkiye disbirötörü acun ılıcalı ve acunun reklam yapma gibi bi sıkıntısıda yok çünkü maliyeti sıfır ayrıca reklam yapan her marka çok iyidir anlamınada gelmiyor sadece diğerlerinden daha fazla kazaniyor ve toppik sadece kafada kaşıntı yapiyor demiş bir arkadaşımız bu bile ürünün kalitesizliği hakında fikir vermeye yeter bu tür ürünlerde kaşıntı en istenmeyen unsur, çünkü kaşıdığın yeri kazıyorrsun ve kir gibi topak topak gözüküyor ben 38 yaşındayım ve 25 yaşından beri topik kulandığım zamanlar topiği acun bile bilmezdi 35 yaşımda saç ektirdim ve hala bu saç yapici tozlardan kulanıyorum ama şimdi çinden bile bi dünya çakması pazarda dolaşıyor. benim sabit fikirli topik-çilere yapabileceğim bir şey yok ancak samimi tavsie isteyen kardeşlerime söyleyebileceğim fixplant bu sekmente en iyisi daha ucuz ve topiği 10 kere bozar ve en önemlisi ürün iade garantisi veren tek marka, sabit fikirli toppikçilere tavsiyem bu iade garanti markayı alın deneyin ve topiğinizle mukayese edin çok çok beyenmezseniz iade eder paranızı istersiniz

Maşallah acununda el atmadığı sektör kalmadı.Siz kullandığınızdan memnunmusunuz.Bir önceki yorumumda sorular sordum bir arkadaş.Sizde cevaplarsanız sevinirim.Teşekkürler.

bende de belirli bi bölgede dökülme oldu çok şükür sonradan çıktı ama hepsini denedim bu saç fiberlerinin

toppik markası kötüydü saça tam yapışmıyodu ve renk uyumsuzluğu vardı daha bi yapmaık duruyodu
fixplant markası toppiğe gre daha iyiydi ama ondada topaklanma sorunu vardı daha kalın yapıdaydı
en son mirage marka kullandım ondan çok memnun kaldım hem daha inca yapıdaydı saçada hemen yapılıyodu yıkasam bile zor gdiyodu renk uyumuda çok güzeldi

Maşallah acununda el atmadığı sektör kalmadı.Siz kullandığınızdan memnunmusunuz.Bir önceki yorumumda sorular sordum bir arkadaş.Sizde cevaplarsanız sevinirim.Teşekkürler.

kardeşim soruna cvp vermem geciktiği için üzgünüm ancak farkına vardım soruna gelinc evet çok menunum sebebini izah edeyim,toppik marka ürün için söyleyeceğim öncelikle %97 doğal keratin den oluşuyor peki keratin nedir? keratin insan veya hayvan saçı veya kılıdır, peki topiğin kulandığı keratin nedir? koyun kılı peki bu zararlımı evet zararlı izah edeyim, keratinin galanik yapısı proteindir yane hayvansal proteindir ve protein saçta ter yolu ile çözülmeler yaparak bünyesinde bulundurduğu bir takım asalak ve mikroorganizmaları açığa çıkararak saçta bir takım tahrifatlar yapabilir, en önemli reaksioların başında ise kaşıntı gelir buda vucudut tepkimesidir ve red etmesi anlamına gelir, benim tavsiyem bitkisel ve ipekten yapılma fixplant saç fiberleri kulan çok bunların hiç birini yaşamasın üstelik fiyatı daha ucuz ayrıca diğer kullanıcıların yorumlarında ele akıyor, kir gibi görünüyor vs. gibi yorumlara katılmıyorum çünkü kullanmayı bilmiyorlar bu hususta mutlaka ilk uygulamalarını bir kuaföre yaptırsınlar derim ve ek bilgi olarak bu ürünler hiç saçı olmayan bölgelerde kullanılmaz en az % 30 - 40 oranında saç olması gerekmekte ve uygulanan alanı hafif vuruşlarala saç aralıklarına yaymalarını ve ondan sonra sprey sıkmalarını öneririm, sevgiyle kalın.

Benim bi arkadasim kullaniyor cok ii kapatiyor acik yerlerini bende ondan özenip ismarladim saclari cok ve gür gösterio onu acik olan bölgeye döküp sprey SIKIOsun ama kesin bi cözüm degil her yikamada gidiyor kalici bisey deil sadece moralini düzeltio diyebilirim =)

Markasi ne acaba?

Back
X