Seyahat izni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden acımasız bazı kadinlar. 90 yaşını geçmiş bir kadın değil yazlık cehennemin dibine gitmek istese yazık be! Hiç ki kalbimiz yok. Hiç mi ana babaniz yok! Lanet olsun ya yemin ederim hayattan soguyorum! Allah için insan olalım be!

Cok tesekkur ederim hallettik

Köyümüzden biri için abim kaymakamlıktan almış izni kendide refakatçi olmus,kaymakamlığa gitsin ama yanında bir genç olsun 65 yaş üstünü almıyorlar kaymakamlıktan içeri.

Lanet olsun ki kızkardeşi vefat etmiş şimdi haber aldık. Yazlık çok mu onemliymis diyenler belki biraz utanı r. Cok yazik lanet olsun bu dünyaya. Bu kadın yaşını başını almış yıllarca calismis emekli bir kadın. Gidemedi ya lanet olsun dün basaramadim. Bir de burada ytanmadan yazlık çok mu lazım dediler ki pes!
İnsanlığıni yitirmemis yardimci olan herkese tesekkurler çok mu lazım yazlık diyenler umarım böyle caniniz yanmaz!

Babam kaymakamliktan almisti bagirip cagirip anca oyle verdiler yani

Göç idaresinden izin alıyorsunuz.
Ben göç idaresinden izin alarak içişlerinden gelen mesajla şehirlerarası gidip geldim .
Ama söyle bisey var 72 saat izin veriyolar en fazla.
Bu arada başınız sağolsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…