Seyahat izni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nur35nur

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
7.006
14.211
498
Selam herkese. Yaşlı komşu teyze için seyahat izni almayi beceremedik. Belki buradan yardimci olabilirsiniz.
Sabahtan beri 199 aradık sonuç yok, kendisine e Devlet şifresi yok PTT den sadece kendisi alabilirmis o da olmadı. .Nvi.gov. TR den alınır dendi orada öyle bir şey yok. Kadın çaresiz kaldı yazlıga gidecek gidemiyor. Lütfen bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi?

Kaymakamlik,valilik,emniyet buralari arayinca ya da gidince yardimci oluyorlar.Abim bir onceki iznini valilige gidip cikartti.2.kez sehirlerarasi iznini e devlet yoluylw yapti.Yarin bilgi almak icin arasin kaymakamligi, valiligi ya da emniyeti.Cikartirlar diye dusunuyorum.

Aile hekimlerinden de alinabiliyor haberini Fatih Portakal‘ dan dinlemistim, umarim faydasi olur.

Yazlığa gidemediği için mi çaresiz kaldı

izin kismini bilemiyorum da bu yasli teyze nin ozel araci olacak mi onu goturmek icin?

teyzem izin aldi cunku, sonra otobus bileti bulamadi daha dogrusu otobusle seyahat yokmus sadece kendi aracinla gisebiliyomussun. o yuzden kaldi gidemiyor yazik

66 yaşındaki annemi bu sabah memlekete gönderdik.İnternet bankacılığı şifresi ile de oluyor.Şimdi bu teyze internet bankacılığı kullanmıyordur muhtemelen,maaş hesabı varsa bir bankada onu kullanarak internet bankacılığı şifresi alın.e devlete o şekilde girilebilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…