• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seyahat izni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden acımasız bazı kadinlar. 90 yaşını geçmiş bir kadın değil yazlık cehennemin dibine gitmek istese yazık be! Hiç ki kalbimiz yok. Hiç mi ana babaniz yok! Lanet olsun ya yemin ederim hayattan soguyorum! Allah için insan olalım be!

66 yaşındaki annemi bu sabah memlekete gönderdik.İnternet bankacılığı şifresi ile de oluyor.Şimdi bu teyze internet bankacılığı kullanmıyordur muhtemelen,maaş hesabı varsa bir bankada onu kullanarak internet bankacılığı şifresi alın.e devlete o şekilde girilebilir
Cok tesekkur ederim hallettik

Selam herkese. Yaşlı komşu teyze için seyahat izni almayi beceremedik. Belki buradan yardimci olabilirsiniz.
Sabahtan beri 199 aradık sonuç yok, kendisine e Devlet şifresi yok PTT den sadece kendisi alabilirmis o da olmadı. .Nvi.gov. TR den alınır dendi orada öyle bir şey yok. Kadın çaresiz kaldı yazlıga gidecek gidemiyor. Lütfen bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi?
Köyümüzden biri için abim kaymakamlıktan almış izni kendide refakatçi olmus,kaymakamlığa gitsin ama yanında bir genç olsun 65 yaş üstünü almıyorlar kaymakamlıktan içeri.

Lanet olsun ki kızkardeşi vefat etmiş şimdi haber aldık. Yazlık çok mu onemliymis diyenler belki biraz utanı r. Cok yazik lanet olsun bu dünyaya. Bu kadın yaşını başını almış yıllarca calismis emekli bir kadın. Gidemedi ya lanet olsun dün basaramadim. Bir de burada ytanmadan yazlık çok mu lazım dediler ki pes!
İnsanlığıni yitirmemis yardimci olan herkese tesekkurler😢 çok mu lazım yazlık diyenler umarım böyle caniniz yanmaz!

Selam herkese. Yaşlı komşu teyze için seyahat izni almayi beceremedik. Belki buradan yardimci olabilirsiniz.
Sabahtan beri 199 aradık sonuç yok, kendisine e Devlet şifresi yok PTT den sadece kendisi alabilirmis o da olmadı. .Nvi.gov. TR den alınır dendi orada öyle bir şey yok. Kadın çaresiz kaldı yazlıga gidecek gidemiyor. Lütfen bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi?
Babam kaymakamliktan almisti bagirip cagirip anca oyle verdiler yani

Göç idaresinden izin alıyorsunuz.
Ben göç idaresinden izin alarak içişlerinden gelen mesajla şehirlerarası gidip geldim .
Ama söyle bisey var 72 saat izin veriyolar en fazla.
Bu arada başınız sağolsun :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X