Senin,annenin ve babanın ellerine sağlıkBenim canım babam vefat edeli koca 9 sene oldu Ne mutlu sana.. Allah sağlıklı uzun ömür versin ikisine de ve sana da unutmadığın için çok teşekkür ederim. Umarım teflon tavada da hemen hemen aynı lezzeti yakalayabilirim. Burada küçük sac satan yerler buldum ama tüplüleri kalmış kafama koydum, internetten satın alacağım,şart oldu da , kepekli un karıştırmasam olur mu sey-renciğim? Bizim marketlerde hatta Migros'ta bile -ki ben genelde Migros sanal market'ten alışveriş yaparım; bu unu bulamadım
Teşekkür ederim canım..Amin...Allah babacığına rahmet etsin.Merhametinden geri koymasın.Gideceğimiz yer hep aynı.Rabbim bizleri efendimizin şefaat ettiği kullardan olarak Cennete buluşmayı nasip etsin.
Teflon tavada da lezzet vardır canım elbette ama o sac ateş kokusu ayrı birşey
Canım özelden yazdım sana internetten bak bizim buralarda hala var nasipse sana SÖZÜM var unutmadım söz verdimmi Allah nasip ederse yaparım.Sana yollayacağım ben canım benim.
Kepekli un ile karıştırmasanda sorun değil canım.Ben kepekli unu neden diyorum diğer işlenmiş beyaz unlara nazaran daha sağlıklı,midede öğütülmesi ve hazmı çok daha kolay.Hazır unlarda lastik gibi ağzında gevelemiyorsun ağzına alırken beraber dağılmaya başlıyor ben o açıdan dedim.Bulursan yaparsın bulamazsan sade un ilede yapabilirsin.Çok öptüm canım.
Ellerine sağlık canım bende mersinliyim bizim burada çok yapılır saç böregi ve sıkması ama artık saç olmadıgı için tavda yapılır bunun birde kabaklısını dene canım muthteşem oluyor kabak sevmeyenler bile artık seviyor
Yelizcim yüreğine sağlık canım.Sende Akdeniz insanısın hemşom sayılırsın.
memleketimin has hatunlarındandın sey_ren...seviyorum seni..ellerinize sağlık...bi dahakine ben acarım onlar yorulmasın
Seyren abla
şöyle bir bakayım dedim, 35 sayfaya kadar geldim
ellerine dillerine sağlık, çok begendim yemeklerini
yer sofranız çok yöresel, resimlere bakarken, bundan dolayı da olabilir, çok keyif aldım
Ben yorgun geldim bugün eve, maydonoz yıkadım onu yiyordum
maydonoz yerken de senin tarfilerini görünce niye yaşıyorum ki ben yea dedim
aynen devam et seyren ablacım
Alışmışız biz helede ramazan sofralarımız ayrı bir güzel.
Canım ya ne maydanozu kilo sorunumu var.Öylede olsa azar azar herşeyin tadına bak gülüm.Birde sana bulabilirsen biberiye çayını taze taze demleyip içmeni tavsiye ederim.Çok güzel idrar söktürüp,kilo vermene yardımcı oluyor.Benim 10 kilo fazlam vardı 2 haftada 2 kilo verdim çok yüklenmiyorum oğlum küçük ve emziriyorum o yüzden aşırı diyet yapmıyorum.Canım ne isterse yiyorum.Şu an bile sana yazarken ağzımda bir parça ekmek geveleyip duruyorum
Allah nasip ederse paylaşımlara devam etmeye çalışıcam canım takipte kalın.