• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şey ben kem küm hamilemiyim acaba yaa

Kızlaaaaaaaaaaaaar bugün kan tahlili yaptırdım,sonuç 174 çıktı,hamileyim galiba,çok mutluyum yaaa:)Bu ay özel bi çalışma yapmadık,hatta korunmalı ilişki oldu,sadece 2 kez korunmadık,o da tutmuş galiba:)

canım adetin 2 gün gecikmesine rağmen test yaptırmışsın ve negatif çıkmış bence bu değerler artık bu ay yükselmez.... :59:
çünki gebelik olsaydı mutlaka çıkardı..
İnşaallah bu ay ki adet bitiminden sonra kısmet olur hamişlik bi tanem... :16:
dediklerimi unutma ve gün aşırı çalış :77:
olay bitince yerinden 15 dk kalkma sakın tuvaletini felan da biraz tut :27:
Göreceksin ekimde seni de hamişim mücdesi verirken göreceğiz İNŞAALLAH bitanem... :79:
Ben öyle yaptım ve bu ay hamişim .... :nazar:
Darısı SENİN ve tüm BEBİŞ bekleyenlerin başına İNŞAALLAH Bitanem...:emir_bebek:

dediklerini uyguladım canım ve bambaşka bir sorunla karşılaştım...geçenlerde muayene oldum.ilk jinekolojik muayenemi..ve yumurtalıklarımda iltihap olduğunu bu byüzden bebek sahibi olamayacağımı söyledi doktor...ağlıyorum kaç gündür. bir mucize olsa diyeee dualar ediyorum...bir yandan antibiyotik kullanıyorum AMA ACABA BU ŞEKİLDE İLAÇ KULLANIRKEN AYNI AY İÇERİSİNDE HAMİLE KALAN VAR MIDIR BENİM GİBİ SORUN YAŞAYAN:( ÇOK MUTSUZUMMMM KARDEŞİM BEN YAA

Kızlar eylunun bırınde adet olmam gerekıyodu 30 lekelı ayın 3 kadar surdu tek damla sonra adet olmdm test yaptm negatıf sımdı calısmalara devam hemen ayaga kalmyrum yarım saat beklyrum 12 gün falan var ıns kırmzlar gelmez bana tafsyesı olan varmı

Kizlar ben dun adet olmaliydim hatta bazen 1gun erken olurdum. Adet gunlerim hep duzenli olmustur. Agustosda korunmayi birakmistim. Hic basima gelmedi gec adet olmam. Dusunmeden edemiyorum suan. Acaba hamilemiyim diye? Daha erken belki de normaldir cogu kisiye adetin gec olmasi.Ama asla gec kalmazdi adetim.

Sizce durum nedir?

Kizlar,
Asilamadan 11 gun sonra bu idrar testi yaptim (ekliyorum) Hayal mayal bir cizgi var ne diyorsunuz?
Optum hepinizi.
Morena
Eki Görüntüle 275813

ümitlenmeni istemem ama hamile olarak görünüyorsun çünkü burda bazı konularda okudum ilaçların etkisi ile pozitif göstermiş olabilir kan testi bile bazılarının 57 bazılarının 10 küsür çıkıp 2 gün sonra değeri düşen çok kişi var

ümitlenmeni istemem ama hamile olarak görünüyorsun çünkü burda bazı konularda okudum ilaçların etkisi ile pozitif göstermiş olabilir kan testi bile bazılarının 57 bazılarının 10 küsür çıkıp 2 gün sonra değeri düşen çok kişi var

Sagol canim ama aksama dogru 1 tane daha yaptim kopkoyu tek cizgi cikti...

kızlar yarın sabah adet olmam lazım.dün test alıp yapıyım dedim.ama testim bozuk çıktı.:( geçen ayda yaptıgım yıne bozuk çıkmıştı artık pyro clınıc marka test almam ya bu ıkıncı bozuk çıktı.yarını beklıcem bakalım işallah hamileyimdir ama karnım çok agrıyo galba yıne adet olcam :( bana dua edin...

Sagol canim ama aksama dogru 1 tane daha yaptim kopkoyu tek cizgi cikti...

Canımm sen yine de bi kanda baktır,ben tane idrar testi yaptım,1.si akşam yaptım,ikinci çizgi silik çıktı,2. testi de ondan sonra sabah yaptım,kopkoyu tek çizgi çıktı,aynı gün kan verdim değerim 174 çıktı,pozitif yani,kesin sonuç için kanda baktır.

Kizlar,
Asilamadan 11 gun sonra bu idrar testi yaptim (ekliyorum) Hayal mayal bir cizgi var ne diyorsunuz?
Optum hepinizi.
Morena
Eki Görüntüle 275813

canım hayal kırıklığına uğrtmak istemem ama aldıgın marka bebe time galiba ve bu testler doğru sonuç vermiyo burda bi çok kişi bu testi alıp yaptı böle pek belrgin olmasa çizgi çıktı ama snra regl oldulr o yüzden gidip kanda bktr canım...

kızlar bu 4. ayımız ve bugun adet günüm ama olmadım :D dün test yaptım silik çıkmıtı bugun tekrar yaptım dün yaptıgımm testten biraz daha rengi koyulaşmıstı. işallah hamileyimdir. eşim inanmıyo silik oldugu için hiç sevinmedi bile...nolur içimi rahatlatacak yorumlarınızı beklıyorum kızlar dua edin hamile olayım....son 3 aydır adete yakın hep test yapmıştım hep negatifti sadece bu ay pozitif tabi silik....ne dersiniz?

Öncelikle merhaba herkeze bu topik bi çok yazan kişiye uğur getirmiş anlaşılan umarım bana da uğur getirir bu ay bende sadece kasığımdan dizime kadar inen ağrılar var hıımm bide çok yorgunluk hali bazen elim ayağım çok halsizleşiyo BAT 21 kasım inat ettim bekliycem bakalım ne olcak acaba bunlar bi belirtimi :31:

Öncelikle merhaba herkeze bu topik bi çok yazan kişiye uğur getirmiş anlaşılan umarım bana da uğur getirir bu ay bende sadece kasığımdan dizime kadar inen ağrılar var hıımm bide çok yorgunluk hali bazen elim ayağım çok halsizleşiyo BAT 21 kasım inat ettim bekliycem bakalım ne olcak acaba bunlar bi belirtimi :31:

canım topiğim sanada ugurlu gelmıs anlaşılan :) hayrılı olsun bebısın :)

Slm kızlarrr... Madem burası uğurlu topik bende yazayım bari:))) belki tutmuştur bu ay (hiçsanmıyorum ama ).. bende 17 aydır deniyorum ama olmuyor bebişim. dün adet günümdü hala gelen giden bişey yok.umarım meleğim benimledir amin...bende sadece belirti olarak yumurtlama akıntısı gibi akıntım var acaba gebelikten mi yoksa geç mi yumurtladım bilemiyorum .umarım gebelikltendir.duanızda olma dileğiyle....

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: gel meleğim artık bana :(( anneni bekletme artık..

hay maaşallah. topiğine her yazan hamile kalmış:KK46::KK46:
üzerinden baya zaman geçmiş gerçi ama hamile olan ( doğum yapmış olan) tüm arkadaşları tebrik ediyorum hadi bakalım darısı başıma:KK76::KK76:

arkadaşlar benimde adet gününme 3 gün var ve sürekli uykum war site banada uğurlu gelsin 7 aydır bekliyoruz :(

Darısı inşallah bize olsun. Uğurlu gelsin inşallah burasi Benimde çok aşırı belirtilerim var günlerdir yemek yememisim gibi acikiyorum karnim gurulduyor resmen

Benimde adetime 8 gün var ve çok sık acıkıyorum. Şuan bir belirti yaşamıyorum ama inşallah banada uğurlu gelir bu topik

Back