Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ugrastiginiza degmez. En en en fazla tedaviyle 50-60 saniye surse o bile rezaletEşim çok erken boşanıyor bazen 10 sn sürüyor kremler mendiller aldı ama fayda etmiyor sizinde başınızda böyle bişey var mı
Aynı durumdayız seninle bisey kullanmadı eşim ama bir sorun da şu ki boşalınca hemen küçülüyor ve kendine gelene kadar takrar bende istek kalmiyor zaten 2 dk da boşaliyor daha zevk alamadan iyice zevk kaçıyorEşim çok erken boşanıyor bazen 10 sn sürüyor kremler mendiller aldı ama fayda etmiyor sizinde başınızda böyle bişey var mı
Gitti ama işe yaramadı ilaç içtiÜrologa gitmeli eşiniz, on saniye nedir; insanın donunu indirmesi on saniye sürer. Değmez.
Ürolağa gitti ama işe yaramadıUgrastiginiza degmez. En en en fazla tedaviyle 50-60 saniye surse o bile rezalet
Tamam ben de ayni seyi soyledim zaten. Yani evlenmeden once bilmiyor muymus bu sorununu da sizin basinizi yakmis?Ürolağa gitti ama işe yaramadı
Benden önce sadece bir kişiyle birlikte olmuşTamam ben de ayni seyi soyledim zaten. Yani evlenmeden once bilmiyor muymus bu sorununu da sizin basinizi yakmis?
Olsun insan kendini tanir. Ben bunu bile saklamasina kizar bosanma davasi acardim. Boyle bi sey olabilir mi ya?Benden önce sadece bir kişiyle birlikte olmuş
Doktora gitsin.Eşim çok erken boşanıyor bazen 10 sn sürüyor kremler mendiller aldı ama fayda etmiyor sizinde başınızda böyle bişey var mı
Sizin için çok büyük bişey mi buOlsun insan kendini tanir. Ben bunu bile saklamasina kizar bosanma davasi acardim. Boyle bi sey olabilir mi ya?
Boşa gitsin bi nane olmaz ondan başıma biliyorum
2-3 kere sokuyor ve hemen boşalıyorUgrastiginiza degmez. En en en fazla tedaviyle 50-60 saniye surse o bile rezalet
Benim sahsi fikirlerim cok mu onemli? Benim icin buyuk sorundur baskasi icin degildir mesela. Siz ne dusunuyorsunuz?Sizin için çok büyük bişey mi bu
Bi evlilik için cok büyük bi sorunSizin için çok büyük bişey mi bu
Teknik olarak boşanma sebebi.Sizin için çok büyük bişey mi bu