Sevmiyor diyebilir miyiz?

K.bakma ama sevmese sana bu kadar katlanmazdi biguyorsun resmen bence bir yardim al hem seninde dnlenmeye ihtiyac var kendini sorularla boguyorsun ben hastayim degip isin icinden ckma bunu asmaya bak en kisa zamanda isin icinden cktgima nerden vardin dersen en basnda bende byle bi rahatszlik var demissin sen bile kabullenmissin oradan vardim

Açık söylüyorum okurken bunaldım.

Kimse kimseyi bu kadar çekmez ki çekmek zorunda da değil hele ki sevgiliyken. Tamam geçmiş olsun ilaç vs.kullanıyomuşsun ama o da bi'yerde sevgili yani. Saçmalayıp sonra ben eski sevgilimin ilgisini... diye cümle kurarsan bunu erkeklerin %90ı annesine küfür etmişsin gibi algılar.

Sen cevap ver bu adam seni seviyo diye hiç tek başına kalamayacak mı? Hiç boş boş evinde tüm günü tv karşısında "yalnız" geçiremeyecek mi?
Sevgililik bu değil yani. Ben de çok seviyorum ama her gün buluşalım dese istemem yeri geliyo kendime tahammülüm olmuyo tüm gün odamdan çıkmak istemiyorum. Azıcık anlayışlı olursan belki adamı kendinden soğutmazsın.

Sadece ikizler değil hemen hemen tüm erkekler kovalamayı sever canım ona göre davran. Bizde de tam tersi olur işim olmayan gün öğlene kadar uyumak isterim hele de yorgunsam, erkek arkadaşım da ısrarla sabahtan buluşup akşama kadar beraber olalım ister biz de artık duruma göre saat ayarlarız, yeterki anlayış olsun

Bende uykuma düşkün biriyim, sizin için okul değiştirmesi her dakika beraber olacağınız anlamına gelmiyor. İnsan tek başına kafa dinlemek ister. Bırakın o çağırsın o arasın. Bu kadar düşkünlük fazla. Kendi düşkünlüğünüzle kendi şüphenizi yaratmışsınız.

Valla ne yalan söyleyeyim ben nikahlı eşime bile böyle baskı yapmıyorum.Ne demek ilişki rayına oturdu rahat davranıyorum.Evlilikte bile bireylerin kendine aid bir dünyası olmalı.Sen çocuğa nefes bile aldırmıyorsun.Şu anda seviyordur da ileride duruma bakılırsa bıkacak senden.Sıkma bu kadar güvenmiyorsan birlikte olma zaten.Fazla üzerine düşüyorsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Dedin ya en son kapatırken ben seni seviyorım gibi şeyler söyledi belliki seni hala seviyo bu kadar şeyden sonra bile seni hala seviyosa tebrik etmek şazım. Eğer böyle devam edersen çok aürmez ama ikizler burcunun sabrı bir yere kadardır. Bu denilenlerden aonrada gidip çocupa bir şey deme. Eğe onu istiyorsan ona iyi davranmalısın pişman olduğunu belli edip güEl bir ilişki yaşamalısın aksi taksirde onu kaybedersin. Sabrını faZla zorlamıisın sen böyle yaparsan seninle buluşmak istemez yüzünü bile görmek istemez bence kendimi bi an önce topla

Uykucu, umursamaz... bunlar cok tanidik geldi:)

Bazen ha duvara konusmusum ha ona farketmiyor. Disardan bakana da hep dinleyen sessiz sakin biri gibi algilaniyor, alakasi yok! Adam kendi dunyasinda. Hatta gozleri acik uyuyor deseler sasirmam.

Uykuda ise cocugun sinav bahanesi bu sefer hakkaten saglam bir neden. Fakat surekli ayni seyi yasiyorsan bazen tahammulu kalmiyor insanin, anliyorum.
Fakat bu hala senin dogru yaptigin anlamina gelmiyor.
Uyku sevgisizligi belli eden birsey degil bence, sana kendi iliskimdeki ornekleri anlatsam nasil devam ediyorsun sevmiyor dersin fakat ufacik canim yansa veya iliskiye dair kafamin karistigini soylesem gozleri dolar.

Sen adamin damarina basip eski sevgilinin ilgisinden bahsediyorsun o da sinirlenip evet uyku benim icin degerli diyor.
Aksine eeeeh git onla gorus o zanan diyip kapatir uyumaya devam ederdi seni hakikaten umursamayan kisi. Sen her ne kadar kurdugu cumleden hoslanmasan da o kendince aciklama bile yapmis.

Anlattiklarina gore sevdigine inaniyorum. Fakat sen boyle yaptigin surece birbirinize sayginizi zedelersiniz. Eski sevgililerle hic bir zaman kiyaslamamani tavsiye ederim.Sevginiz omur boyu devam eder mi bilemem ama saygiyi yitirince zamanla sevgiden kirintilar kaliyor geriye o da iliskiye yetmiyor.

bir huzur ver adama
sevmiyen adam bunları niye çesin
eee yürü bir güt işine senlemi uğraşıcam der yolu gösterir
ama sevgi yanında huzur olmadan bir süre dayanır
bence kaçması an meseli
kendine gel biraz

Offffffff valla ben okurken sıkıldım erkek arkadaşın iyi dayanıyor sana.Yani sabaha kadar sınava çalışıp,sabah sınava gitmiş sen hala uykun benden daha mı kıymetli diyorsun.Yuhhh diyorum kusura bakma.Senin ki sevmek değil takıntı.Seviyor olsan karşındaki insanı bu kadar zorlamazsın.YAzık,günah çocuğa.Bırak uyusun sonra görüşün şart mı yani o dakika görüşmek.Erkek arkadaşının sabrını kutluyorum gerçekten.Ama dikkat et birgün sabrı tükenir,bu kadar ısrar baskıyla elinden kaçırırsın.

o çocuk seni seviyor..
ama sen adamı bir rahat bıraksan her şey yoluna girecek
çok bunaltmışsın bu gidişle soğuyacak senden haberin olsun

bu çocuğun sevgisinden şüphe etme ama bitmez sevgisi diye güvenme.
gerçekten dayanılması güç bir insansın ve seninle, aids testi, aldatma iftirası falan filan..
yanlış şeyler bunlar. ben de zamanında psikolojik bir sorunla boğuştum durdum bir sürü ilaç da kullandım ama iş kendinde bitiyor insanın. karşındaki insan hala seninleyse sana değer verdiğindendir, onu bu kadar yıpratmaya hakkın yok.. yoksa bi anda terk edilirsin, kendine gelmen güç olur. anlayış göstermelisin biraz. sakince düşünmeyi öğrenmelisin.

Ne hastalığıma sığınmadığım kalmış ne çocuğu boğmadığım kalmış ne aldatma iftirası atmadığım. Valla helal olsun kızlar direkt beni gömmüşsünüz. Kimse gerçekten bu çocuğun beni zamanında aldattığını, kandırdığını, durup dururken terk ettiğini bilmiyor tabi. Ona güvenim yok o yüzden böyle şüphe duyuyorum ama seviyorum onu. Her geçen gün iyiye gidiyor güven konusu.
Resmen kıt kanaat şekilde onun ihtiyaçlarını karşılıyorum maddi anlamda da yanındayım ve gerçekten bana karşı kaba davranışları beni bezdirdi artık. Evet çok üstüne gidiyorum çünkü onu çok seviyorum ama bugün kendisi de özür diledi kaba davrandığı için.
Bugün kalktım okula gittim sınava girdim. Sınavdan çıkınca nerdesin diye mesaj atmış. Okuldayım birazdan arkadaşlarla yemeğe gidicem dedim. Ben de gelicem dedi. Sen bilirsin dedim.
Arkadaşlarımla muhasebe çalışacaktık ama ben ona gelme demedim mesela. Benim için de muhasebe daha kıymetli olabilirdi onla görüşmekten di mi? Ama değil çünkü gitmesine çok az bi süre kaldı. Ben bu fedakarlığı yapabilmekten bahsediyorum.
Neyse işte geldi özür falan diledi, ama çok soğumuşum. İçimden gelmedi ona sıcak davranmak.

Öncelik meselesi. Benim içinde sevdiğim insan önceliklerimin başında gelir ama sevgilim için ben öncelikleri arasında değilimdir. Her zaman öncelikleri farklıdır hani ilk üç sıraya ben girmem. Bilemiyorum belkide erkeklerin genel özelliği bizi kendi dünyalarının merkezine tam olarak koymuyorlar. Ama kadınlar daha çok önemsiyor sevdikleri değer verdikleri kişiyi. Bilmiyorum belki yanılıyorumdur. Ama sizde çok sık boğaz etmeyin bakın umursamaz olunca nasıl size yönelmiş. Bazen onlarsızda yaşayabileceğimizi onlardan vazgeçebileceğimizi göstermemiz gerekiyor ama çok başarılı olamıyoruz ne yazık ki. Siz ilişkinin riskli kısımlarındasınız. Çünkü bir ilişkide soğuma başladığında bu zaman içinde sevgiyi tüketiyor ve artık sevmeyecek hale geliyorsunuz. O yüzden bu soğuma olayına dikkat edin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…