Sevmiyor diyebilir miyiz?

Hic kimse senden önemli degil. Hayatını daha fazla zorlastirma oluruna bırak... terapini ihmal etme... seni sevmis sevmemis boşver önce sen kendini sevmeyi öğren... huzurlu geceler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

diğer konularınıda bılıyorum benim samimş düşüncem; ikinizde birbirinize iyi gelmiyorsunuz bence.
o seni hasta yapmış. sen onu sıkboğaz...
Doğru diyorsun. Bazen keşke yine beni terk etse de kurtulsam diye düşünüyorum. Ya da keşke bırakabilsem, sevmesem onu.

O zamanlar ilk kez görüşmüştük falan.. Kandırıyorum kendimi biraz işte. Şimdi seviyordur belki, yanıma falan geçmesi okulunu değiştirmesi? Hiç mi ihtimal yok dersin

Bu cok eski bi olaysa bilemem. Bu olayin uzerine cok yasanmisliklar olabilir..

Senin icin sehir degistirdi, okula gecti, iliski oturdu vb. Diye guvenip adami biktirma kendinden. Ask, sevgi bitebilen seyler. Oyle olsa bosanma diye bi sey olmazdi. Adam yorgun, sinav zamani birak evinde kalsin, bi cok cift sinav zamani hic gorusmez bile.

Fazla depresif ve melankoliksin. Hastaliginmis. Gecmis olsun. Ama kendini dizginlemezsen, kaybedersin..

1 sene geçti üzerinden. Barıştığımızdan beri de şüphemi çekmedi. Haklısın, o uykusu için benle görüşmekten vazgeçiyor ama haklısın. Yarın sınav çıkışımda da istersen gel dedi ama gitmeyeceğim ben.

Doğru diyorsun. Bazen keşke yine beni terk etse de kurtulsam diye düşünüyorum. Ya da keşke bırakabilsem, sevmesem onu.

şu anda ruh halin rahatsızlıgından dolayı takıntı ve saplantı gbi hisleri en uç noktada yaşamana neden olabilir. bu da senin erkek arkadasına olan saplantının fazlalıgı örneği bence.. belki tedavini olabilsen gözünde büyüttüğün gbi bi sevgının olmadgnın kanaatine bile varabilirsin.

Kavga ederken ben ağır şeyler de söyledim. Eski sevgilimin bana gösterdiği ilgiyi özlediğimi söyledim. Telefonu yüzüme kapattı.
Onu bunu geçtimm ama bu laftan sonra hala seninleyse bence hiç düşünme bu çocuk hakkında sevmiyo mu falan diye. Kolay kolay hazmedilebilecek bi laf değil. Testleri falan söylemiyorum bile zateeen.

O böyle şeyleri takmaz, takmadığı için benimle zaten. Hazmettiğinden falan değil. Hiçbir şeyi takmaz ki.

Aldatma olayi o sekildeyse, daha tolere edilebilir tabi..

Cok emek vermissin, seviyosun da, o zaman biraz daha sakin olup, iliski devam etsine bakmalisin.. O an sinirlenip evet uykuyu senden cok seviyorum demistir, gercek dusuncesi degildir. Bir de ikizler burcu cok rasyoneldir, fazla duygusal degiliz. Belki gercekten duskundur uykuya. Ben de ikizlerim ve gercekten dunyada herseyden cok uykuyu seviyorum. Bu tur seylere takilmaman lazim. Erkekleri cok bunaltmaya gelmez. Sen kendini cek, o dussun senin pesine.

Gelelim genel sorunlarina.. Konunun uzmani degilim ama mumkunse ayda 2, degilse en azindan ayda bir terapi alsan iyi olur.. Azmedersen halledersin para isini.

Bir de farkindaligi yuksek bir kizsin. Terapi almasan bile uzerine makaleler yazilar kitaplar okuyarak da cozebilirsin, belli yol kat edebilirsin..

Ama ya terapi, ya kisisel caba, senin onceligin kendin olsun, hastaligin olsun, erkek arkadasin degil. Kendini iyi hissedersen zaten iliskin duzelir, ya da baska duzgun bi iliskin olur..

Diledigin zaman da bana mesaj atabilirsin cekinme

Son düzenleme:
O böyle şeyleri takmaz, takmadığı için benimle zaten. Hazmettiğinden falan değil. Hiçbir şeyi takmaz ki.

Eminmisin peki takmadığına neden seninle olsun ki o zaman tamam seninle olurda sen tek olmazsın yani. Ama belli ki sürekli görüşüyosunuz çocuk senigerçekten çok seviyo sen ne desende ne yapsanda senden vazgeçemiyo olabilir mi? Benimkide çok uyur bıraksan hep uyur en şiddetli kavgamızda uyuya kalır en güzel günümüzde uyuya kalır uyurda uyur ben alıştım kötü bişey yapmıyo uyuyo yani :) Bende senin gibi 2 gün uyumasam sesim çıkmaz o öyle değil ama..

Cevabını beklemiştim uyuyacağım şimdi.
Annem hep der kendi kendini tedavi et diye. Yazın çıldıracağıma inanıyorum yalnızlıktan. Dersler benim her şeyim. Derslerin olmaması korkunç kötü. Adam da gidiyor. İnşallah orada beni üzmez de bari huzursuzluk yaşamam.
Yazın yalnız kaldığım dönemde bir şekilde halledicem bunları. Yüzleşicem, zorlanıcam ama halledicem. Çok teşekkür ederim sana...

Bence kesinlikle seviyor. Ikizler burcu demissin bak bahsettigimiz burc ikizler yani. En tahammulsuz burclardan biri ucari ve elde tutmak zordur ikizler erkegini. Ikizler kizi olarak soyluyorum bunlari senin icin okul degistirmis kisiligini sorun etmemis istediklerini yapmis. Uyumak istiyorum demesi de dogal yani. Biraz rahat birak bence bu kadar ustune gitme. Zor zamanlarinda senin yaninda olan biri baskasi olsa cok rahat birakirdi seni. Sen de ona saygi goster cok ustune gitme. Seni sevdigine eminim insallah cok cok mutlu olursunuz.

Çok farklı biridir. çok eğlencelidir mesela kavga ederken bile güldürür insanı. hiç denemedim ama sanırım asla peşimden koşmaz. eminim takmıyordur. bi de bana çok güveniyor, bunun da etkisi vardır tabi.

Rica ederim canimcim dilerim guzel olur hersey, iyi geceler

Benimkide öyle takmazdı ben ağzıma geleni sayardım sinirden kudurur dahada saldırırdım o hep susardı devam ederdi normal bi şekilde hayatına ona dahada gıcık olurdum beni takmıyosuun falan diye sürekli konuşur başının etiini yerdim garip garip kıskançlıklarım vardı herşeye sustu yapmadığımı bırakmadım yine sustu 4 sene sonra anladım ki adam içine atıyomuş herşeyi sonra baya uğraştık artık konuşarak hallediyoruz hatta hala çoğu zaman ben yine saydırıyorum o susuyo ama alıştık artık birbirmizin huyuna suuyuna herşeyden öte beni çok sevdiğini çok iyi anladım 7 sene oldu çok mutluyuz . Belki seninkide bu tarz biridir? Herkesin kişiliği farklı sonuçta seni takmayan adamda gidip o testleri yaptırmaz sanada tahammül etmez emin o
ll

Bazı insanlar uykusuna çok düşkün oluyor mesela eşim :-S
Nişanlıyken telde konuşurken hep uyuyakalırdı. Başlarda uyuyunca teli kapatmayıp nefesini dinliyodum sonra baktım bir değil iki değil horul horul uyuyo ben saf aşık gibi
Sevmiyor mu diye düşündüğüm oldu uykuyu benden çok seviyorsun dediğim oldu napim dayanamıyorum diyordu ben de senin gibi gerekirse uyumadan sabahlayabilen biriyimdir
O yüzden anlayamıyoruz ve sinir oluyoruz hala da oluyorum haftasonu bıraksam kahvaltı edip geri yatcak

biraz anlayışlı olmak lazım, sabaha kadar ders çalışmış yine de çıkışıma gel diye baskı yapmışsınız,
Biraz şımarıklık sizin ki, dediğim dediklik ve çooooook bunaltıcı

Seviyor sevmiyor olayına bir şey diyemeyeceğim ilişkiler ve yaşananlar farklı ben bile kendi ilişkimde sürekli şüpheye düşüp saplantılı duygulara kapılıyorum.
Olayın şu boyutu da var final haftası insan ciddi anlamda stresli oluyor.Sevgiliyle çok fazla vakit geçirilemiyor ya da insan sürekli konuşmaya tahammül edemiyor çünkü çalışması gereken önemli dersleri oluyor. O boyutta düşünüldüğünde ilgisizlikler normal. Herkesin kapasitesi farklı sen final haftasında bu kadar kasılmıyorsundur ya da ne bileyim az bir çalışmayla iyi sonuçlar alabiliyorsundur ama gelgelelim herkes aynı değil. Final haftasının stresine vermelisin. Anladığım kadarıyla çok fazla ilgi bekliyorsun ama erkekler özelliklede ikizler erkeği çok fazla ilgi göstermeyi sevmiyor. Kendi erkek arkadaşımdan biliyorum nazlanmaya bayılıyorlar ama naz yapıldığında geri çekiliyorlar. Çok fazla üstelemiyorlar. Hani şu izlenimi veriyorlar ''sensizde yaşarım sen olmasan başkası olur'' en azından benim gördüğüm bu. Sevip sevmeme hususunu en iyi sen anlayabilirsin yan yana geldiğinizde duruşu sana bakışı konuşmaları.. Seven insan bir şekilde hissettiriyor. Haa yeri geldi bende sevgisinden şüpheye düştüm hala zaman zaman şüpheye düşerim ama sevdiğini düşündüğüm zamanlar daha ağır basıyor. Neyse sizin ilişkinizde de sallantılar fazlaca. Birbirinize zarar veriyorsunuz bu açık. Seviyor seviliyor noktasını bilemem ama sende duymuşsundur üniversite ortamında (genelleme) aşklar otogara kadar derler. Bilemiyorum belkide orada vakit geçirmek için seninledir bu tarz şeyleri ne yazık ki insan öğrenemiyor keşke insanların aklını okuyabilseydik bu hususta işimize yarardı. Her neyse siz sürekli görüştüğünüz içinde belki de ilişkiniz alışkanlığa dönüşmüştür ya da ne bileyim çok fazla özlemeye fırsat olmuyordur. Bir de sakın görüşmek istemiyor uykuyu vs tercih ediyor deme ikizler erkeği genelde umursamaz ve bencildir. Ve şu da var ki çabuk sıkılırlar. Senin için zor bir dönem allah kolaylık versin ama araya biraz mesafe koy gel dediğinde hemen gitme umursamaz davranmaya çalış (terzi kendi söküğünü dikemez keşke söylediğim gibi bende yapsam )
Neyse bir de şu var bir erkek bu kız beni hayatta bırakmaz düşüncesine kapıldığı zaman cidden sana hor davranmaya başlıyorlar seni cepteki kız olarak gördüğü için ne yaparlarsa yapsınlar senin onu affedeceğini düşünüyorlar. Bu konuda dikkatli olmak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…