Sevmiyor diyebilir miyiz?

Louder

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ağustos 2012
5.209
15.129
Merhaba kızlar sinirlerim inanılmaz bozuk. Biraz uzun olacak okursanız çok sevinirim.

Eski konulardan bilenler vardır, erkek arkadaşım benim üniversiteme yatay geçiş yaptı, uzak mesafe günleri sona erdi. Her şey gayet güzeldi ama benim rahatsızlıklarım (önceki konumda da var, OKB ve paranoya) ilişkimizi çok kötü etkiledi. Erkek arkadaşım tüm bunlara olgun yaklaştı. Daha iyiyim eskiye göre. Ona ciddi anlamda vurduğum da oldu, burada aldatılma hikayeleri okuyup evini basıp ağzıma geleni saydığım da. AIDS olduğuna inanıp adama tonla test yaptırdığım, sonra çıkan negatif sonuçlardan tatmin olmayıp kafasını şişirdiğim de... Böyle bir hastalıktan söz ediyorum.

Erkek arkadaşımın memleketine gitmesine 10 gün kaldı. Bu sıralar da final haftamız. Yarın onun sınavı yok, benim 15.30 da. Sabah 10 da kütüphanede buluşalım, hem sen kütüphaneden ödünç aldığımız kitabı getir, hem ders çalışalım dedim.
Bugün sınavım vardı, öğrenci işleriyle de uğraştım, çok yorgunum yarın uyumak istiyorum dedi.
Keyfi hiç yoktu. Ben sinirlendim. Uykun benden daha mı kıymetli dedim. Uykum her şeyden kıymetli ben uykuma çok düşkünüm dedi.
Çok uykusuz kaldım tüm gece hukuk çalışıp sabah sınava gittim dedi. Ben de sınav çıkışıma gel dedim. Yarın evden çıkmak istemiyorum ama düşünürüm, sen gelsen daha iyi dedi. Sonra yine "yarın uyumak istiyorum" demeler.
Geçtiğimiz pazar için de "eve gelme" diye tutturmuştu. Tonla kavga ettim "seven insan her fırsatta görmek ister, gelme ne demek" diye. Gittim o gün evine. "İyi ki geldin sen gelmesen hiçbir işimi halledemezdim uyur kalırdım" demişti. Evi toparlaması finallere hazır konuma getirmesi duş yapması falan gerekiyordu. "Senle yeterince ilgilenemem gelme" demişti ama ben gittim ve gitmem de iyi oldu gerçekten.

"Çok duygusal düşünüyorsun" diyor. Beni sevmiyorsun aşık değilsin deyince "sadece olgun ve mantıklı davranıyorum" diyor. Ben her fırsatta görüşmek istiyorum ve galiba çok kovaladığım için böyle oluyor. Ama kovalamasam ben kaçsam pek de umrunda olmaz biliyorum, ikizler erkeği zaten.
Kavga ederken ben ağır şeyler de söyledim. Eski sevgilimin bana gösterdiği ilgiyi özlediğimi söyledim. Telefonu yüzüme kapattı. Sonra yeniden konuştuk. "Aldığımız kitabı yarın götürmem lazım, son günmüş yarın" diye yalan söyledim. Bahane uydurduğumu anladı. Baya üstüme geldi. Bahane uydurmuyorum kitabı alır sessizce çıkarım ya da sen çıkışa getir dedim. Ertesi gün sınava gelirken getiririm dedi.
Kapatırken de en son "ben seni seviyorum, sadece uyumak istiyorum, çok yorgunum. yarın istersen gel, ben de isterim gelmeni öğleden sonra" dedi.

Bu çocuk çoook uyuyor. Annesi uyandırdığında refleks olarak küfür edebilen bi insan. Uykusuna çok düşkün. Ben de 2 gün uyumadan sınava gidebilen biriyim. Kendi haline bırakılsa 20 saat uyur.
Sizce bu çocuk beni sevmiyor mu, az mı seviyor?
Öyleyse neden benim için kalktı okulunu değiştirdi?
Çok üstüne düşüyorum. Samimiyetimiz fazla, ilişkimiz çok rayına oturdu diye canım nasıl isterse öyle davranıyorum. Ama galiba o sevmiyor beni. Çok üzgünüm. Şimdi uyuyacağım, yarına yorumlarınızı okuyup cevaplayacağım lütfen fikirlerinizi söyleyin, çok mutsuzum. Daha takıntılı ve paranoyak biri olmaktan korkuyorum...

Bu cocuk seni seviyor, yoksa gidip onu testlere sokturmana ragmen senle devam etmezdi bence, hem dedigi gibi uykusu da olabilir gerçekten bu yonden bakip sevmiyo mu acaba diye dusunmemelisiniz.

Cnm kendini ona tamamen adamışsın adamı bi rahat bırk uyusun dinlensin seni özlesin sende kendinle ilgilen demekki adam gerçekten uykusuz çok ilgi bunaltır insanı seni tabiki seviyordur muhakkak biraz kendini geri çek o isticektir zaten seninle doyasıya görüşmek..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cocuga eski sevgilimin ilgisini ozluyorum demissin.. Diger yaptiklarin da kotu seyler.. Hakli olarak sogumus senden.. Sinavlardan sonra memlekete donunce biter bu is ayrilirsiniz gibi.. Tamam tanisi konulmus hastaliginin da ilaclarini duzenli kullaniyor musun?

Merhaba kızlar sinirlerim inanılmaz bozuk. Biraz uzun olacak okursanız çok sevinirim.

Eski konulardan bilenler vardır, erkek arkadaşım benim üniversiteme yatay geçiş yaptı, uzak mesafe günleri sona erdi. Her şey gayet güzeldi ama benim rahatsızlıklarım (önceki konumda da var, OKB ve paranoya) ilişkimizi çok kötü etkiledi. Erkek arkadaşım tüm bunlara olgun yaklaştı. Daha iyiyim eskiye göre. Ona ciddi anlamda vurduğum da oldu, burada aldatılma hikayeleri okuyup evini basıp ağzıma geleni saydığım da. AIDS olduğuna inanıp adama tonla test yaptırdığım, sonra çıkan negatif sonuçlardan tatmin olmayıp kafasını şişirdiğim de... Böyle bir hastalıktan söz ediyorum.

Erkek arkadaşımın memleketine gitmesine 10 gün kaldı. Bu sıralar da final haftamız. Yarın onun sınavı yok, benim 15.30 da. Sabah 10 da kütüphanede buluşalım, hem sen kütüphaneden ödünç aldığımız kitabı getir, hem ders çalışalım dedim.
Bugün sınavım vardı, öğrenci işleriyle de uğraştım, çok yorgunum yarın uyumak istiyorum dedi.
Keyfi hiç yoktu. Ben sinirlendim. Uykun benden daha mı kıymetli dedim. Uykum her şeyden kıymetli ben uykuma çok düşkünüm dedi.
Çok uykusuz kaldım tüm gece hukuk çalışıp sabah sınava gittim dedi. Ben de sınav çıkışıma gel dedim. Yarın evden çıkmak istemiyorum ama düşünürüm, sen gelsen daha iyi dedi. Sonra yine "yarın uyumak istiyorum" demeler.
Geçtiğimiz pazar için de "eve gelme" diye tutturmuştu. Tonla kavga ettim "seven insan her fırsatta görmek ister, gelme ne demek" diye. Gittim o gün evine. "İyi ki geldin sen gelmesen hiçbir işimi halledemezdim uyur kalırdım" demişti. Evi toparlaması finallere hazır konuma getirmesi duş yapması falan gerekiyordu. "Senle yeterince ilgilenemem gelme" demişti ama ben gittim ve gitmem de iyi oldu gerçekten.

"Çok duygusal düşünüyorsun" diyor. Beni sevmiyorsun aşık değilsin deyince "sadece olgun ve mantıklı davranıyorum" diyor. Ben her fırsatta görüşmek istiyorum ve galiba çok kovaladığım için böyle oluyor. Ama kovalamasam ben kaçsam pek de umrunda olmaz biliyorum, ikizler erkeği zaten.
Kavga ederken ben ağır şeyler de söyledim. Eski sevgilimin bana gösterdiği ilgiyi özlediğimi söyledim. Telefonu yüzüme kapattı. Sonra yeniden konuştuk. "Aldığımız kitabı yarın götürmem lazım, son günmüş yarın" diye yalan söyledim. Bahane uydurduğumu anladı. Baya üstüme geldi. Bahane uydurmuyorum kitabı alır sessizce çıkarım ya da sen çıkışa getir dedim. Ertesi gün sınava gelirken getiririm dedi.
Kapatırken de en son "ben seni seviyorum, sadece uyumak istiyorum, çok yorgunum. yarın istersen gel, ben de isterim gelmeni öğleden sonra" dedi.

Bu çocuk çoook uyuyor. Annesi uyandırdığında refleks olarak küfür edebilen bi insan. Uykusuna çok düşkün. Ben de 2 gün uyumadan sınava gidebilen biriyim. Kendi haline bırakılsa 20 saat uyur.
Çok üstüne düşüyorum. Samimiyetimiz fazla, ilişkimiz çok rayına oturdu diye canım nasıl isterse öyle davranıyorum. Ama galiba o sevmiyor beni. Çok üzgünüm. Şimdi uyuyacağım, yarına yorumlarınızı okuyup cevaplayacağım lütfen fikirlerinizi söyleyin, çok mutsuzum. Daha takıntılı ve paranoyak biri olmaktan korkuyorum...

Cok ustune gitmissin cocugun.Sevmese senin dirdirlarina katlanamazdi sanirim :KK70: saka bi yana ben de cok uykuma duskunumdur.Beni uyandirmaya calisani dovesim geliyor ikizler burcuyum.Birak uyusun garip.

Canim benm rahatsizligin hakkinda bisi soylemek bana dusmez tabiki de ama bence erken arkadasinin soylediklerinde ve tavirlarinda yanlis olan bisi goremedim ben.su yuzd gelme demis olabilir iste tipi falan bozuktur cok yorgundur senin onu oyle gormeni istemiyo falan olabilir.dedigin gibi de eger seni sevmese kalkip seninle ayni okula neden gelsin.lutfen sevgilinle arani bozma canim benim sevginin askinin tadini cikart derim ben😬

Cocuga eski sevgilimin ilgisini ozluyorum demissin.. Diger yaptiklarin da kotu seyler.. Hakli olarak sogumus senden.. Sinavlardan sonra memlekete donunce biter bu is ayrilirsiniz gibi.. Tamam tanisi konulmus hastaliginin da ilaclarini duzenli kullaniyor musun?
Evet kullanıyorum. Bu çocuk geçmişte aldattı, çok çektirdi bana. Yazın terk etmişti beni. Böyle hasta değildim. Terk etti dediğim, ayrıldık falan demedi. Birden ortadan kaybolup 2 ay sonra geri geldi. Öldü zannetmiştim.
Şimdi "yazın asla böyle olmayacak, hep beraber olacağız" diyor. Aslında kendi yarattı bu canavarı... Ailevi sorunlarım da üstüne eklendi. Bağımlı abim, anormal babam...

sizi sevdigi acik, ben sizin tedavi planinizi merak ediyorum… terapiye de gidiyor musunuz? madem yaz boyu ayri sehirlerde olacaksiniz, yazin mumkun oldugunca kendinizle ilgilenin iyilesmeye bakin.

Kansızlık var galiba bence bunun içinde test yaptırmalısınız uyku problemi mühim ayrıca seni sevdiği apacık ortada..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

sizi sevdigi acik, ben sizin tedavi planinizi merak ediyorum… terapiye de gidiyor musunuz? madem yaz boyu ayri sehirlerde olacaksiniz, yazin mumkun oldugunca kendinizle ilgilenin iyilesmeye bakin.
Terapiye param yetmiyor. Psikoder'e mail attım, yalvardım resmen. Bana terapi ayarlayın diye. Size döneceğiz dediler, ses soluk yok.
Eskiye göre daha iyiyim ama yine sorunlarım var. Çok alınganım mesela. Ne demek ya "uykum senden kıymetli, uyumak senle görüşmekten daha keyifli"?

Terapiye param yetmiyor. Psikoder'e mail attım, yalvardım resmen. Bana terapi ayarlayın diye. Size döneceğiz dediler, ses soluk yok.
Eskiye göre daha iyiyim ama yine sorunlarım var. Çok alınganım mesela. Ne demek ya "uykum senden kıymetli, uyumak senle görüşmekten daha keyifli"?

ayda bir gitmeye de mi yetmez? seansi 100 lira olan iyi psikologlar var, arastirabilirsiniz. terapisiz zor olabilir, hastaliginiz ciddi gorunuyor.
yazin part time islerle odeyebilirsiniz mesela, buyuk ilerleme kaydedersiniz.

Yazın da turistik bir yerde dükkanlarında çalışacak. Çok güzel ortamı olan bir yer. Geçen yaz olanlar malum. Bana eskiden yaptıkları da. Neden barıştın diyeceksin, dersin biliyorum. Yorumlarını çok görüyorum, beğeniyorum da. Barıştım işte, seviyorum onu. Onsuzluk beni çok kötü hallere getirdi. Uykun benden daha mı kıymetli diyorum, "uykum her şeyden kıymetli" diyor. Benle görüşmekten daha mı keyifli diyorum, "evet" diyor. Böyle bir şey olabilir mi ya. Seven bir insan gitmesine azıcık kala her fırsatı değerlendirmek istemez mi. Bir de "2 aydır beraberiz kaçıyormuşum gibi son 10 günümüz deyip duruyorsun" falan dedi. Çok sinir bozucudur zaten. Takmaz, dinlemez, dinler gibi yapar. Öyle işte.

Evet kullanıyorum. Bu çocuk geçmişte aldattı, çok çektirdi bana. Yazın terk etmişti beni. Böyle hasta değildim. Terk etti dediğim, ayrıldık falan demedi. Birden ortadan kaybolup 2 ay sonra geri geldi. Öldü zannetmiştim.
Şimdi "yazın asla böyle olmayacak, hep beraber olacağız" diyor. Aslında kendi yarattı bu canavarı... Ailevi sorunlarım da üstüne eklendi. Bağımlı abim, anormal babam...

Cocuk bodrumdaymis.. Yazlik yerleri bilirsin, bunlar yazin ortadan kaybolur barda discoda turistlerle gonul eglendirir, kisin geri donerler..

Ben olsam beni aldatan adami asla hayatimda tutmam. Ama madem sen sindirdin, o zaman bari normal davran..

Soyle bi gecmis konularina baktim, zor bir hayat yasamissin. Ama biraz da hayati zorlastiran sensin be canim.. Ne isin var boyle tiplerle..

Terapi icin param yok demissin. Ben senin yerinde olsam yazin calisirim, hem kafan dagilir, hem yeni ortamlar yeni insanlar, hem de terapi parasi

Son düzenleme:
ayda bir gitmeye de mi yetmez? seansi 100 lira olan iyi psikologlar var, arastirabilirsiniz. terapisiz zor olabilir, hastaliginiz ciddi gorunuyor.
yazin part time islerle odeyebilirsiniz mesela, buyuk ilerleme kaydedersiniz.
Yazın düşünüyorum evet, yaz boyu terapi için de uğraşabilirim. Eylüle yeni bir ben olarak girmek istiyorum aslında. Yazı atlatabilirsem. Nefret ediyorum yazlardan.

Cocuk bodrumdaymis.. Yazlik yerleri bilirsin, bunlar yazin ortadan kaybolur barda discoda turistlerle gonul eglendirir, kisin geri donerler..

Ben olsam beni aldatan adami asla hayatimda tutmam. Ama madem sen sindirdin, o zaman bari normal davran..

Soyle bi gecmis konularina baktim, zor bir hayat yasamissin. Ama biraz da hayati zorlastiran sensin ben canim.. Ne isin var boyle tiplerle..

Terapi icin param yok demissin. Ben senin yerinde olsam yazin calisirim, hem kafan dagilir, hem yeni ortamlar yeni insanlar, hem de terapi parasi
Babam parasını rus hatunlarla çıtır çıtır yer ama çalışmak istiyorum desem beni evine hapseder. Gizlice çalışıp ya da babama bir şeyler uydurup para koparıp terapi görebilirim.
Aslında defalarca sana mesaj atıp senle tanışmak, muhabbet etmek istedim. Bu konuya kısmetmiş senle konuşmak.
Aldatma olayı şöyle oldu, biz internetten tanıştık. Bu sitedeki hatunların nefret ettiği malum siteden. Yüzyüze görüşmeden 7 ay telefonda, internette görüştük. Görüşmeye başladığımız(sevgili olarak) ilk 10 gün içinde olmuş bu aldatma olayı. Bu yüzden sindirdim bunu. Sindiremediğim tek şey beni dımdızlak bırakıp ortadan kaybolması.
Telefonu yok, maddi durumu da baya kötü. Yazın dükkanda çalışıp 2 günde skype olan bir telefon alacağını, hep konuşacağımızı asla aldatmayacağını falan söylüyor. Beni tahmin edersin 1 milyon kere konuştuk bu konuyu. Güven veriyor gibi.
Maddi manevi ona hep destek oldum. Madde kullanıyordu sayemde bıraktı. Ben olmasam okulunu bitiremeyen bir keş olarak bir köşede sızıp giderdi. Şimdi çok şükür gayet normal biri. Fazla uyuması dışında. Akşam 7 de uyandığını bilirim (yalan değil, yüzde yüz eminim).
Annesi babasıyla telefonda tanıştım, annesiyle uzun süreli bir konuşmam oldu. İyi kadın. Oğlunun ne haltlar yediğinden de haberi yok. Üzmedim onu. Nasılsa toparladı artık, düzeliyor diye söylemedim bir şey.
5 Haziran da doğum günü.
Eylülde geleceği yer de burası. Burada benden başka kimsesi yok. Ayrılacağımızı sanmıyorum, aldatmayacağım diyor ama güven olur mu bilemem.
Testler konusunda da takıntı yapmış olabilirim ama kendimi çok da haksız görmüyorum. Kim bilir kaç kadınla beraber oldu bu adam, ne gerek var hastalık kapmaya? Haksız mıyım?

Sevmiyir diyebiliriz, kesin..

diğer konularınıda bılıyorum benim samimş düşüncem; ikinizde birbirinize iyi gelmiyorsunuz bence.
o seni hasta yapmış. sen onu sıkboğaz...

Uzgunum, gercekler acidir.

Kendinden pay bic. Sen 1 gun gormesen, duymasan ölürsün, adam 2 ay ortadan kaybolmus..
O zamanlar ilk kez görüşmüştük falan.. Kandırıyorum kendimi biraz işte. Şimdi seviyordur belki, yanıma falan geçmesi okulunu değiştirmesi? Hiç mi ihtimal yok dersin

X