Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
orada olmaya mecbursam yani bir yere davetliysem hatır için idare ederim.rahat bırakırım kendimi.birebir kalmamaya çalışırım.ancak aynı iş yerinde çalışmak gibi bir durum söz konusuysa o zaman somurtabilirim sanırım.
sevmedigim birisi anlar zaten tavrimdan..ama beni sevmeyen birisine yanimda diilmis gibi davranarak daha beni sevmemesini sagliyorum bazen:)tabi bu istek disi ama napiyim sirinlik yapamamya..
sevmediğim biriyle aynı ortamdayım hiç rahatsız olmam ama neden çünkü Duygularım nötürdür .yok gibi davranmak değilde belki ilk gördüğüm hiç tanımadığım biri gibidir bana o yüzden rahatsız olanda ben değil genelde karşı taraftır .
umrumda olmaz ki nefret duygularım bir kat daha artar....:1ninca:ilgilenmem asla da seviyomuşum gibi davranmam çok nefret ediyosam üstüne bide niye karşıma çıktın diye döverim:teytey:şakkıdı