- Konu Sahibi hezarfen00
yahu arkadaşlar bu sevmeden evlenen erkekler nasıl yatıyorlar aynı yatakta sevmedikleri kişiyle..nasıl beceriyorlar o işi????hiç bir kadın sevmediği bir adamlao işi yapmaz bence..ama erkekler bu konuda farklı sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O iş !! için mi evleniliyor sadece ?
Sevginin tek olması gereken yer yatak odası değil..
Kahvaltı masasında bile sevgi olmalıdır ki aynı çatı altında huzurlu bir hayat olsun.
Hoş sevgilerde yetmiyor artık, çünkü sevginin kavramının ne olduğunu bilmiyoruz artık.
yahu arkadaşlar bu sevmeden evlenen erkekler nasıl yatıyorlar aynı yatakta sevmedikleri kişiyle..nasıl beceriyorlar o işi????hiç bir kadın sevmediği bir adamlao işi yapmaz bence..ama erkekler bu konuda farklı sanırım
sizi sevmeyen biriylemi evlisiniz ?
evli değili..bekarım..seni seviyorum evlenelim diyen biri ile görüştüm..içime sinmedi..bitirdim..ertesi gün başka kollarda görünce (sevgisinin yalan olduğu ortaya çıkınca)
bu soru aklıma geldi..adam sevmediği kadınla nasıl yatar ki dedim..şahsen ben yatmam büyük koonuşmayayımda
sen herkesin severek evlenip yattığı bir dünya da mı yaşıyorsun ??
ya da sence sevmeden evlenenler ender mi?
bunu sadece erkek değil, kadınlar da yapıyor...
evli değili..bekarım..seni seviyorum evlenelim diyen biri ile görüştüm..içime sinmedi..bitirdim..ertesi gün başka kollarda görünce (sevgisinin yalan olduğu ortaya çıkınca)
bu soru aklıma geldi..adam sevmediği kadınla nasıl yatar ki dedim..şahsen ben yatmam büyük koonuşmayayımda
belki de sizi sevmiyordu sizden bu kadar çabuk vazgeçebildiğine göre?
O kadını görür görmez de aşık olmuştur he?
Yıldırım aşkı???
seni seven adami sen zaten anlarsin e sevmiyen adamlada evlenmicegine gore dert etmene gerek yok,
gerci ne seven adamlar sonradan degisiyorlar artik ne cikarsa bahtina
Konuyla alakasiz ama laale sana ozel mesaj atilmiyormus birsey yazacaktimda :26:
keşke öyle olsaydı kendi adına sevinirdim..
Pek tekin birine benzzetemedim ben..
Gönül eğlendirmek bence onunkisi..,
beni sevip sevmemesine gelince :
O kadar aşk şiirleri yazıp beni ikna etmeye çalıştı..bunları sevmeden yaptıysa ki ben öyle düşünüyorum
güle güle
allah selamet versin:))
aklımı seviyorum
seni seven adami sen zaten anlarsin e sevmiyen adamlada evlenmicegine gore dert etmene gerek yok,
gerci ne seven adamlar sonradan degisiyorlar artik ne cikarsa bahtina
konuyla alakasiz ama Laale sana ozel mesaj atilmiyormus birsey yazacaktimda :26: