• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevmeden evlenen erkek nasıl....?

hezarfen00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
84
0
0
İstanbul
yahu arkadaşlar bu sevmeden evlenen erkekler nasıl yatıyorlar aynı yatakta sevmedikleri kişiyle..nasıl beceriyorlar o işi????hiç bir kadın sevmediği bir adamlao işi yapmaz bence..ama erkekler bu konuda farklı sanırım

O iş !! için mi evleniliyor sadece ?

Sevginin tek olması gereken yer yatak odası değil..

Kahvaltı masasında bile sevgi olmalıdır ki aynı çatı altında huzurlu bir hayat olsun.

Hoş sevgilerde yetmiyor artık, çünkü sevginin kavramının ne olduğunu bilmiyoruz artık.

O iş !! için mi evleniliyor sadece ?

Sevginin tek olması gereken yer yatak odası değil..

Kahvaltı masasında bile sevgi olmalıdır ki aynı çatı altında huzurlu bir hayat olsun.

Hoş sevgilerde yetmiyor artık, çünkü sevginin kavramının ne olduğunu bilmiyoruz artık.

tamam işte ben de onu soruyorum..insan kahvaltıda bile tahammül edemezken o işi nasıl yapar isteyerk???

erkeklerle kadınlar aynı değil ki...

kaldı ki kadınlar da sevmedikleri adamlarla evlenip çocuk sahibi olabiliyorlar

sen herkesin severek evlenip yattığı bir dünya da mı yaşıyorsun ??

ya da sence sevmeden evlenenler ender mi?

bunu sadece erkek değil, kadınlar da yapıyor...

yahu arkadaşlar bu sevmeden evlenen erkekler nasıl yatıyorlar aynı yatakta sevmedikleri kişiyle..nasıl beceriyorlar o işi????hiç bir kadın sevmediği bir adamlao işi yapmaz bence..ama erkekler bu konuda farklı sanırım

Sevmek zaten o kadar kolay bir şey değil ki...
Baba olmak istiyordur,aile kurmak istiyordur.
Mantığına uyan birini bulmuştur,evlenmiştir.
Kadınlar arasında da mantık evliliği yapan çok ne var ki bunda?

valla evlenmeye gelene kadar parayla birlikte olunan kadınlar var. "o iş" her türlü oluyor yani evliliğe varana kadar

sizi sevmeyen biriylemi evlisiniz ?

evli değili..bekarım..seni seviyorum evlenelim diyen biri ile görüştüm..içime sinmedi..bitirdim..ertesi gün başka kollarda görünce (sevgisinin yalan olduğu ortaya çıkınca)
bu soru aklıma geldi..adam sevmediği kadınla nasıl yatar ki dedim..şahsen ben yatmam büyük koonuşmayayımda

evli değili..bekarım..seni seviyorum evlenelim diyen biri ile görüştüm..içime sinmedi..bitirdim..ertesi gün başka kollarda görünce (sevgisinin yalan olduğu ortaya çıkınca)
bu soru aklıma geldi..adam sevmediği kadınla nasıl yatar ki dedim..şahsen ben yatmam büyük koonuşmayayımda

yattiklarini nerden biliyorsunuz ki ?
hem bitiren tarafta siz olmussunuz icinize sinmemis bosverin ilgilenmeyin,
ayrica erkekler kadinlar gibi cok duygusal degiller...

Belki de sizi sevmiyordu sizden bu kadar çabuk vazgeçebildiğine göre?
O kadını görür görmez de aşık olmuştur he?
Yıldırım aşkı???

evlilik çok kutsal birşey..aşk olmalı, sevgi olmalı..kıskançlık olmalı..
gözlerinin içine akınca mutlu olmalı insan..
şimdi sizin cevaplara bakınca korktum vallahi..
bu kadar kötü mü ya durum..:))
bütün bu evlilikler sevgisiz evlilikler mi..???
ben böyle düşünmüyorum..insan sevdiği adamla ya da kadınla evlensin..içi aksın ona bakınca..dimi ya..
sırf o iş için demek istemiyorum..yanlış anlamayın beni..
bunun iyi günü var kötü günü var..
seni sevmeyen adam en ufak bir kavgada tartışmada sana demediğini bırakmaz..
hakaret hakaret üstüne gelir...var bunların örnekler..kendimizi kandırmayalım
ALLAH BİZİ BÖYLE ERKEKLERDEN KORUSUN...

belki de sizi sevmiyordu sizden bu kadar çabuk vazgeçebildiğine göre?
O kadını görür görmez de aşık olmuştur he?
Yıldırım aşkı???

keşke öyle olsaydı kendi adına sevinirdim..
Pek tekin birine benzzetemedim ben..
Gönül eğlendirmek bence onunkisi..,
beni sevip sevmemesine gelince :
O kadar aşk şiirleri yazıp beni ikna etmeye çalıştı..bunları sevmeden yaptıysa ki ben öyle düşünüyorum
güle güle
allah selamet versin:))
aklımı seviyorum

seni seven adami sen zaten anlarsin e sevmiyen adamlada evlenmicegine gore dert etmene gerek yok,
gerci ne seven adamlar sonradan degisiyorlar artik ne cikarsa bahtina :27::27:

konuyla alakasiz ama Laale sana ozel mesaj atilmiyormus birsey yazacaktimda :26:

Son düzenleme:
Erkekler bir garip ya neyaptıkları belli değil dengesizler seviyorlarsa belli etsinler
canım hayatım sevgılm sıkıyor ınsanı ınsan da sevmedıgı bırıyle bırlıkte olamaz bazı aıleler zorla evlendırıyoru oda saçma açıkcası

Yaşı gelmiştir baba olmak ister mantığına kendisine uygun biri ile evlenebilir bunu bayanlarda yapıyor. Sevmediği kadınlar ile rahatlık ile yapıyorlar zaten evlenmeden açık kapı diye tabir ettikleri kadınlar ile.

seni seven adami sen zaten anlarsin e sevmiyen adamlada evlenmicegine gore dert etmene gerek yok,

Konuyla alakasiz ama laale sana ozel mesaj atilmiyormus birsey yazacaktimda :26:

konu nerden nereye geldi ya..benim olayım bitti gitti kapandı...ben genel bir soru sordum:))

her evliliğin aşkla yapıldığına inanmıyorum. erkekler de mantık daha fazla gibi. onlar için ''o iş'' bir ihtiyaç.

keşke öyle olsaydı kendi adına sevinirdim..
Pek tekin birine benzzetemedim ben..
Gönül eğlendirmek bence onunkisi..,
beni sevip sevmemesine gelince :
O kadar aşk şiirleri yazıp beni ikna etmeye çalıştı..bunları sevmeden yaptıysa ki ben öyle düşünüyorum
güle güle
allah selamet versin:))
aklımı seviyorum

Ayyyy hiç güleceğim yoktu!!!
Tekin birine benzemeyen,gönül eğlendirme ve size yazılan şiirler..
Çok ilginç düşünceleriniz var ama bana kalırsa bir an önce bunlardan sıyrılıp kendi hayatınıza bakın.
Çünkü siz onları takip ederken aklınız hep aynı yerde kalmasın.

konuyla alakasiz ama Laale sana ozel mesaj atilmiyormus birsey yazacaktimda :26:

:13::13::13:

Back
X