Çok beyendiysenizzz ikisini de aldırın
Daha faydalı olması açısından eğitici kurslara da yazılabilirsiniz
herkes pırlantaya ne kadar karşıymış, pırlanta ne kötü pis bişeymiş arkadaşo değilde kimse almıyorsa neden bu kadar çok pırlanta mağazası var? hepsi limoncu için mi? kkdan pırlantaya sıcak bakan bir limoncu bir ben galiba kafamda deli sorular
amannn bu cumledende neftret ediyorm dalga gecilcek bi konu degilHerkesin bir derdi var; kiminin ekmeği bayat,kiminin pırlantası ufak..
cesaret herkezdde olmaz iste ben ne yazsam bana karsı olanlar taraf oluyooherkes pırlantaya ne kadar karşıymış, pırlanta ne kötü pis bişeymiş arkadaşo değilde kimse almıyorsa neden bu kadar çok pırlanta mağazası var? hepsi limoncu için mi? kkdan pırlantaya sıcak bakan bir limoncu bir ben galiba kafamda deli sorular
+1Eşinizin durumu yokken; "acıma erkeğe" yaklaşımıyla, "çok yok" olarak tanımlanan bütçe ile pırlanta aldırır mısınız? Erteler misiniz? Aman banane nasıl alırsa alsın mı dersiniz?
Kendi adıma konuşuyorum. Kendi paramla gidip pırlanta almam. Eşim bana pırlanta alsa (sevmediğimi bilir almazaslında )takarım arada sırada çünkü hediyedir manevi anlamı vardır.
Almazsa neden almadın demek aklıma bile gelmez. Çünkü bana hitap etmiyor.
Değerli taşlar sevmek, sahip olmak bence sorun değil. Fakat konu sahibinin burada sergilediği tavır: eşi pırlanta almış kadınların parmağını göstermek için girdiği şekilden şekle benziyor.
Sizin çevrenizde pırlanta almış biri bunu yaptığında size çocukça gelmiyor mu?
Bana geliyor. Hele ki bunu olmayan bütçesiyle yapıyorsa bence bencil bir tutum sergilemiş oluyor.
Tepkileri bir de bu yönden incelemek gerek ( bence )
Bu konuda kimse kimseye laf söyleyecek hakka sahip değil bence+1
Pırlanta yüzüğü dert edinmiş birinin varlığına üzüldüm ..
O parayı ihtiyaçlı birine verseniz .. siz parmağınıza yüzük takmazsınız belki ama küçücük bebeklerin karnı doyar..
Eşinizin durumu yokken; "acıma erkeğe" yaklaşımıyla, "çok yok" olarak tanımlanan bütçe ile pırlanta aldırır mısınız? Erteler misiniz? Aman banane nasıl alırsa alsın mı dersiniz?
Kendi adıma konuşuyorum. Kendi paramla gidip pırlanta almam. Eşim bana pırlanta alsa (sevmediğimi bilir almazaslında )takarım arada sırada çünkü hediyedir manevi anlamı vardır.
Almazsa neden almadın demek aklıma bile gelmez. Çünkü bana hitap etmiyor.
Değerli taşlar sevmek, sahip olmak bence sorun değil. Fakat konu sahibinin burada sergilediği tavır: eşi pırlanta almış kadınların parmağını göstermek için girdiği şekilden şekle benziyor.
Sizin çevrenizde pırlanta almış biri bunu yaptığında size çocukça gelmiyor mu?
Bana geliyor. Hele ki bunu olmayan bütçesiyle yapıyorsa bence bencil bir tutum sergilemiş oluyor.
Tepkileri bir de bu yönden incelemek gerek ( bence )
Güzel bir yaklaşım , teşekkür ederimBu konuda kimse kimseye laf söyleyevek hakka sahip değil bence
Herkez kendi iyiliğinden mesul
Pırlantasını takıp yardımını esirgemediğini bilemezsiniz ki
Hayatımızdaki tek lüks pırlanta mı acaba? Şu an neyden yazıyorsan onun yerine bir 3310 alıp üstünü ihtiyaçlı birine verebilirdin. Keza internet de hayati bir ihtiyaç değil,aylık internet paranla da her ay bir bebeğin mama parası çıkar+1
O parayı ihtiyaçlı birine verseniz .. siz parmağınıza yüzük takmazsınız belki ama küçücük bebeklerin karnı doyar..
Öğhh olan pırlanta değil, ay dur bunu dert edeyim yhaaa tarzındaki konu içeriğiNedir bu yaaa pırlanta mı öğhh kık edaları bunu anlayamadım
+1
Konu pırlantanın dert edinilmiş olması aslında .Hayatımızdaki tek lüks pırlanta mı acaba? Şu an neyden yazıyorsan onun yerine bir 3310 alıp üstünü ihtiyaçlı birine verebilirdin. Keza internet de hayati bir ihtiyaç değil,aylık internet paranla da her ay bir bebeğin mama parası çıkaryardımlaşmayı bu kadar seviyorsan ek önerilerde de bulunabilirim
Valla limoncuyu ve mücevher sevgisini az çok hepimiz biliyoruz. Ki kendisi maddi olarak aman aman sıkışık değil tatil mi pırlanta mı diye düşündüğüne göre. Yani ortada "gitsin banka soysun alsın pıralantamı" gibi bir durum yok. Belli bir bütçe var nasıl değerlendireceğine karar verememiş limoncu.
Ha bana sorarsan pırlanta yüzüğüm var , altın takı hemen hiç hoşlanmam ama yüzüğümü günlük çok da severek takıyorum. Aldığımızda eşimin yanındaydım. Kendi teklif etti sen pırlanta istiyordun alamamıştım gel şimdi alalım diye ben de seve seve kabul ettim. Meblağ yüksek olunca yarısını ondan yarısını benden koyduk hatta. Ama evlilik dönemi sıkışıktı mesela pırlanta değil altın tektaş almıştı , neden pırlanta değil demedim. Alamayacağını biliyordum.
İmkan varsa neden olmasın? Nedir bu yaaa pırlanta mı öğhh kık edaları bunu anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?