- 28 Eylül 2015
- 3.218
- 40.494
- 438
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi elin verdigini öbür el görmesin demisler arkadas hatırlatırımBu konuda kimse kimseye laf söyleyecek hakka sahip değil bence
Herkez kendi iyiliğinden mesul
Pırlantasını takıp yardımını esirgemediğini bilemezsiniz ki
sen önce tasan seylerini topla ekrandan bak edepli yazdım .....Öğhh olan pırlanta değil, ay dur bunu dert edeyim yhaaa tarzındaki konu içeriği![]()
Pırlantanın taşı düşmez . günlükde kulana bilirsin.can canlar simdi sevgililer günü geliyo ben hediye konusunda esime pek bırakmam ya gösteririrm sunu al diye yada gitmeden beyenirim vs vs
sevgililer günü icim hediye beyendim ama ikisi arasında kararsız kaldım
pırlanta 5 tas ve normal 5 tas
zen pırlantatat 0 25 karat altınbas magazasında 2300 e beyendim
digeriyle normal 14 ayar altın zirgon 5 tas ikisinide cok beyendim esim alma kararını bana bıraktı siz olsanız hangisini alırsınız
pırlantadan korkum tası düsermi diye cünkü ben özel günler degil normal günlerdede yüzüklerimi takarım tası düstümü degeride düser sertifikası varmıs zaten o tası paraylamı koyarlar onu sormadım bilemiyorum butcemiz cok yok aslında yenide yurt dısından geldik baya gitti paralar simdi eskisehir turu aldı bana haftasonu süprizi
hani insaflı oluyum diyorum seytan diye bosssverrrrrrrrrr erkeklere acınmaz sizce canlar ne yapıyım
ahahahhahaLimoncu eşin bu kadar zamandır sana pırlanta yüzüğü nasıl almamış olabilir?Çok şaşkınım.
Konuya yorumum:
Kesinlikle o pırlanta yüzüğü aldırmalısın.
Bence şuana kadar pırlantasız geçen günlerin hesabını da sormalısın.
Sen affetsen biz affetmeyiz.
Ceza demiyelim de kendini affetirmek için seni tekrar yurt dışı gezisine götürsün.
Sonra kahveni yudumlamak için pırlanta taktığın elinle kahveye uzanırken bir foto çek, paylaş
Kimse like atmasa bile içten içte "beyendiklerini" bileceksin...
Bende geyik yapan gim didim, canım çoh banlağmak istiyorudu, bağndırağ bağndırağ yisem mi şu üyeyiğ didim, nası amağBende gendime bir çorap beyyendim,hani çoh üşüyom ayah bu önemli, herif didi bu 5 lira başka bitane beyyen.
3 liralığına sarıldım, temem sena feda ossun avradım didi..
Allah razı ossun yüce goğnünü yirim sinin didim..
Sıcah sıcah geyiniyom şimcik..
Bende geyik yapan gim didim, canım çoh banlağmak istiyorudu, bağndırağ bağndırağ yisem mi şu üyeyiğ didim, nası amağ![]()
+ sonsuzYurtdışından yeni gelmişsiniz,
Haftasonu tur'u ayarlanmış,
Pırlantamı, tek taşmı, beş taşmı...
Aceba şeyiniz pırlantadanmı?
Yüzüğünüz yani.. diye sorarlar görenler kesin çok ilgi çeker, parıl parıl..hı hı![]()
Iyi bişimi kötü bişimi bu oha..+ sonsuz![]()
Şair burada çok doğru yorumlar yaptığınızı ve tesbitin dibine vurduğunuzu anlatmak istemişIyi bişimi kötü bişimi bu oha..
Ben var anlamamak![]()
Yurtdışından yeni gelmişsiniz,
Haftasonu tur'u ayarlanmış,
Pırlantamı, tek taşmı, beş taşmı...
Aceba şeyiniz pırlantadanmı?
Yüzüğünüz yani.. diye sorarlar görenler kesin çok ilgi çeker, parıl parıl..hı hı![]()
CısssssssÇok sevdiğim bir söz var.
Lafı gediğine oturtmak der öperim![]()