• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seviyeli bi konusma olsun lütfen satasanlar yazmasın

Altın burma bilezik aldır.

madem tercih senin neden diceksin geri dönüşü daha avantajlı altının yüksek olduğu bi dönemde de bozdurdun mu tadından yenmez.

Ben sandım ki "kocişe sevgililer gününde ne hediye alsam " diye açtın konuyu ama yanıldım :işsiz:

Beyendim değil beğendim

Bıze sormussun ben pırlantayı sevmiyorum olanı takmıyorum ki şunu seç diyeyim
Hangisini beğendiysen onu al

can canlar simdi sevgililer günü geliyo ben hediye konusunda esime pek bırakmam ya gösteririrm sunu al diye yada gitmeden beyenirim vs vs

sevgililer günü icim hediye beyendim ama ikisi arasında kararsız kaldım

pırlanta 5 tas ve normal 5 tas

zen pırlantatat 0 25 karat altınbas magazasında 2300 e beyendim

digeriyle normal 14 ayar altın zirgon 5 tas ikisinide cok beyendim esim alma kararını bana bıraktı siz olsanız hangisini alırsınız

pırlantadan korkum tası düsermi diye cünkü ben özel günler degil normal günlerdede yüzüklerimi takarım tası düstümü degeride düser sertifikası varmıs zaten o tası paraylamı koyarlar onu sormadım bilemiyorum butcemiz cok yok aslında yenide yurt dısından geldik baya gitti paralar simdi eskisehir turu aldı bana haftasonu süprizi

hani insaflı oluyum diyorum seytan diye bosssverrrrrrrrrr erkeklere acınmaz sizce canlar ne yapıyım
Pırlantanın taşı düşmez . günlükde kulana bilirsin.

Limoncu eşin bu kadar zamandır sana pırlanta yüzüğü nasıl almamış olabilir?:skandal: Çok şaşkınım.

Konuya yorumum:
Kesinlikle o pırlanta yüzüğü aldırmalısın.

Bence şuana kadar pırlantasız geçen günlerin hesabını da sormalısın.

Sen affetsen biz affetmeyiz. :sinirli:

Ceza demiyelim de kendini affetirmek için seni tekrar yurt dışı gezisine götürsün.
Sonra kahveni yudumlamak için pırlanta taktığın elinle kahveye uzanırken bir foto çek, paylaş:KK8:

Kimse like atmasa bile içten içte "beyendiklerini" bileceksin... :deli:

ahahahhaha :D :D :D :D

Bende gendime bir çorap beyyendim,hani çoh üşüyom ayah bu önemli, herif didi bu 5 lira başka bitane beyyen.
3 liralığına sarıldım, temem sena feda ossun avradım didi..
Allah razı ossun yüce goğnünü yirim sinin didim..
Sıcah sıcah geyiniyom şimcik..
Bende geyik yapan gim didim, canım çoh banlağmak istiyorudu, bağndırağ bağndırağ yisem mi şu üyeyiğ didim, nası amağ :KK14:

Ben olsaydım her tanesi 1 karat olan 5 taşlardan alırdım, hem sen daha yeni yurt dışından gelmişsin üzerine birde kocaman taşlı pırlanta 5 taş offff havandan geçilmez kızz, aa Birde eskişehir turu vardı vallahi baya havan olur....

Kör olsun fakirlik...

Yurtdışından yeni gelmişsiniz,
Haftasonu tur'u ayarlanmış,
Pırlantamı, tek taşmı, beş taşmı...

Aceba şeyiniz pırlantadanmı?
Yüzüğünüz yani.. diye sorarlar görenler kesin çok ilgi çeker, parıl parıl..hı hı:KK51::KK14:

Çok sevdiğim bir söz var.
Lafı gediğine oturtmak der öperim :KK19:

Back
X