seviyeli bi konusma olsun lütfen satasanlar yazmasın

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
can canlar simdi sevgililer günü geliyo ben hediye konusunda esime pek bırakmam ya gösteririrm sunu al diye yada gitmeden beyenirim vs vs

sevgililer günü icim hediye beyendim ama ikisi arasında kararsız kaldım

pırlanta 5 tas ve normal 5 tas

zen pırlantatat 0 25 karat altınbas magazasında 2300 e beyendim

digeriyle normal 14 ayar altın zirgon 5 tas ikisinide cok beyendim esim alma kararını bana bıraktı siz olsanız hangisini alırsınız

pırlantadan korkum tası düsermi diye cünkü ben özel günler degil normal günlerdede yüzüklerimi takarım tası düstümü degeride düser sertifikası varmıs zaten o tası paraylamı koyarlar onu sormadım bilemiyorum butcemiz cok yok aslında yenide yurt dısından geldik baya gitti paralar simdi eskisehir turu aldı bana haftasonu süprizi

hani insaflı oluyum diyorum seytan diye bosssverrrrrrrrrr erkeklere acınmaz sizce canlar ne yapıyım

Bence hediye sürpriz olm rralı ya ne biliyim böyle kendine hediye alıyormuşsun gibi ısmarlama. Ben anlamsız buluyorum. Eşinize bıraksanız o size sürpriz yapsa hem heyecanlı olur.
yaptıgı oluyoda pek anlamıyo diyelim sonrasında ille sorun oluyo cogunlukla derim yukte hafif pahada agır bisey olsun diye mesela gecen sonsuzluk bilekliklerindne almıstı zinciri o kadar inceki koptu mesela yada yuzuk alır yanları acık tırnaklı alır tası düser gibi gibi e tabi bide 7 yıllık evli olunca hediye konusu böyle oluyo

O zaman pırlanta alsın daha zarif bence diğerine göre.

esinize birakin karari, sonucta ikisinide begenmissiniz ya pirlantayi yada digerini al sen karar ver de, bari orasi süpriz olsun :)

düsen tasi tamamliyolarmi bir sorun derim.

0.25 için bence fiyat çok uygun. Markalı ve sertifikalı olduğu için söylüyorum.
Çekinme her gün tak düşmez canım
Allah hayırlı etsin inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…