cok degil be bacım 0.25Yerimi locadan kaptımpirlanta diyorsun yani limon
Bana çok fakiriz biz :) yeni tatilden gelmişsiniz h.sonu tatili falan üstünede pırlanta hep derim zenginlik başa bela ama alabiliyorsa eşin alsın tabicok degil be bacım 0.25
maksat gönlüm olsun
yaptıgı oluyoda pek anlamıyo diyelim sonrasında ille sorun oluyo cogunlukla derim yukte hafif pahada agır bisey olsun diye mesela gecen sonsuzluk bilekliklerindne almıstı zinciri o kadar inceki koptu mesela yada yuzuk alır yanları acık tırnaklı alır tası düser gibi gibi e tabi bide 7 yıllık evli olunca hediye konusu böyle oluyoBence hediye sürpriz olm rralı ya ne biliyim böyle kendine hediye alıyormuşsun gibi ısmarlama. Ben anlamsız buluyorum. Eşinize bıraksanız o size sürpriz yapsa hem heyecanlı olur.
kız ne zengisini millette öyle zannettcek deme öyleeBana çok fakiriz biz :) yeni tatilden gelmişsiniz h.sonu tatili falan üstünede pırlanta hep derim zenginlik başa bela ama alabiliyorsa eşin alsın tabi
yaptıgı oluyoda pek anlamıyo diyelim sonrasında ille sorun oluyo cogunlukla derim yukte hafif pahada agır bisey olsun diye mesela gecen sonsuzluk bilekliklerindne almıstı zinciri o kadar inceki koptu mesela yada yuzuk alır yanları acık tırnaklı alır tası düser gibi gibi e tabi bide 7 yıllık evli olunca hediye konusu böyle oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?