Bana çiçek alan yok bu ne diyiiii...Ne kadar fakir olduğumu anladım şimdi
Geberdim gulmekten gece gece :) hem de sesimin yankı yapacağı pek uygunsuz bir yerdeBazen sizin yeryüzüne inen son kezban tanesi olduğunuzu düşünüyorum. Kim bilir belki de kutsal altın irmaginda bir sepet içinde bulmuşlardır sizi. Saçları altından olan bir peri kizi ezan okumuştur kulağınıza ya da. Henüz ruhlarimiz bulusmamisken bedenlerle "sonsuzluğa kadar mücevher sevecegime ant icerim" demiştir ruhunuz.
Şüphesiz ki kutsal varlığınız bu dünyaya ait değil.
Şu mantığa da hastayım haaHangisini alırsan al zarar yani satmak istesen aldığın fiyata mümkün değil.ama madem alınacak en pahalısını al acıma sakın
he he yawcan canlar simdi sevgililer günü geliyo ben hediye konusunda esime pek bırakmam ya gösteririrm sunu al diye yada gitmeden beyenirim vs vs
sevgililer günü icim hediye beyendim ama ikisi arasında kararsız kaldım
pırlanta 5 tas ve normal 5 tas
zen pırlantatat 0 25 karat altınbas magazasında 2300 e beyendim
digeriyle normal 14 ayar altın zirgon 5 tas ikisinide cok beyendim esim alma kararını bana bıraktı siz olsanız hangisini alırsınız
pırlantadan korkum tası düsermi diye cünkü ben özel günler degil normal günlerdede yüzüklerimi takarım tası düstümü degeride düser sertifikası varmıs zaten o tası paraylamı koyarlar onu sormadım bilemiyorum butcemiz cok yok aslında yenide yurt dısından geldik baya gitti paralar simdi eskisehir turu aldı bana haftasonu süprizi
hani insaflı oluyum diyorum seytan diye bosssverrrrrrrrrr erkeklere acınmaz sizce canlar ne yapıyım
Çekirdeğimi kaptım geldim hemen
"Ğ" diye bir harf var.... Aranızda bilen var mı bunu?
Ay kıııııız o degıl de nıckın agzımı sulandırdı valla olsada yesekkucukken annemle babam koy ekmegunı kyarlardı sobaya nar gıbı kızarırdı cok gızel kokardı ustune surerlerdı yagı Allah ıııım byle bı lezzet olamaz ah anılar...
Knu sahıbıcım pırlanta zırkon veya cam sonucta aynı grunuyrlar bence bı onemı yok tasın degerının sonucta hepsı parlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?