seviyeli bi konusma olsun lütfen satasanlar yazmasın

Pırlanta yoksa olmuşken pırlanta olsun derim. Ama bu daha sonraki tatil planınızı iptal ettirmenizi gerektirecekse boşver. Tatil her tür mücevherden daha iyi bir hediye olur bana çünkü.

Geberdim gulmekten gece gece :) hem de sesimin yankı yapacağı pek uygunsuz bir yerde babam 3. Beyin ameliyatini oldu .değişen pek birşey yok ama umuda çok ihtiyacım var . Benim eşimde de üç beş bişeyler var :) bi şey ettiriversem bana ısmarlama umut ,hatta şımarıyım da taşlayin :umutlar alır mı ? Buna uygun bir söz vardı ama şimdi benim aklım firar azıcık ..hatirlayabildigim kadar " kiminin pırlantası küçük kiminin ekmeği bayat" dert çok üstadım. .takıldığın bu olsun .bence önce fırlanta aldır sonra zirg (k)on. .Üstüne Karadeniz turu bir de kapadokya. .aşağısı kurtarmaz seni ..sonradan görmusluk yetmezliğinden. ......tövbe Allah korusun .can bu ...

Limoncu seni çok seviyorum ben belirtmeden geçmek istemedim öncelikle Eskişehir e hoşgeldin diyorum şimdiden.cok begeneceginden eminim.havalarda sogukken zamanın varsa hamamlarini bile tavsiye ederim çok güzel şifalı termalleri var.kentpark sazova park espark hamamyolu doktorlar caddesi adalar gezilecek o kadar yer var ki burda şimdiden iyi eğlenceler canım.soruna gelince bence hangisini daha çok istiyorsan onu aldir.simdiden güle güle kullan

Hangisini alırsan al zarar yani satmak istesen aldığın fiyata mümkün değil.ama madem alınacak en pahalısını al acıma sakın
Şu mantığa da hastayım haaeşe alınan pırlanta neden en başından satarsam para eder mi geri dönüşü nasıl olur diye hesaplanır ki :) pırlanta bu tak yani dursun . Kürek yok mu kürek (sevgili üye sana lafım yok :) söyledin diye aklıma geldi .genel mantık budur ya o sebeple )

Limoncu farkı bu olsa gerek. Herkes 'zıttırıvıttırı günü yaklaşıyor,kocişime,aşkitoma ne hediye alsam,nasıl sürpriz yapsam'diye konu açarken,limoncu farkını ortaya koyar ve 'hangi pırlantayı aldırsam'der hatta dibini sıyırıp fiyatına kadar yazar.
Konuya yorumum,hangisini beğendiysen ve günlük takabileceğini düşünüyorsan onu aldır tabiki. Taş konusunu fiyat sorduğun yere sorarsan daha sağlıklı bilgi alırsın.
Birde sen eşine ne alacaksın?

Limoncu eşin bu kadar zamandır sana pırlanta yüzüğü nasıl almamış olabilir? Çok şaşkınım.

Konuya yorumum:
Kesinlikle o pırlanta yüzüğü aldırmalısın.

Bence şuana kadar pırlantasız geçen günlerin hesabını da sormalısın.

Sen affetsen biz affetmeyiz.

Ceza demiyelim de kendini affetirmek için seni tekrar yurt dışı gezisine götürsün.
Sonra kahveni yudumlamak için pırlanta taktığın elinle kahveye uzanırken bir foto çek, paylaş

Kimse like atmasa bile içten içte "beyendiklerini" bileceksin...

Kadınların pırlanta görgüsüzlüğünden oldum olası nefret ettim.
Özelliksiz basit saçma bir taş
Yakut, safir daha zarif taşlardı bence
Zaten yıllar önce " Kanlı Elmas" filmini izleyince topyekün silindi gitti gözümde
Çok hevesin varsa al zirkonu olsun bitsin
Tatile git derim

Sevgililer gününde indirime girmez mi? Mutlu olacaksanız ve eşiniz bir şey demiyorsa alın bence.

Bence hiç biri

Zirkon taşlı beştaş çok banal geliyor bana. Onu takacağıma hiç takmam.

Olacaksa pırlanta olmalı, o da 0,25 karat küçük.

Tatilden geldik, sıkışığız diyorsan, bu sene değil de seneye daha büyük karatlı bir tane aldırabilirsin bence.

herkes pırlantaya ne kadar karşıymış, pırlanta ne kötü pis bişeymiş arkadaş o değilde kimse almıyorsa neden bu kadar çok pırlanta mağazası var? hepsi limoncu için mi? kkdan pırlantaya sıcak bakan bir limoncu bir ben galiba kafamda deli sorular

he he yaw

Çekirdeğimi kaptım geldim hemen

"Ğ" diye bir harf var.... Aranızda bilen var mı bunu?

Ay kıııııız o degıl de nıckın agzımı sulandırdı valla olsada yesek kucukken annemle babam koy ekmegunı kyarlardı sobaya nar gıbı kızarırdı cok gızel kokardı ustune surerlerdı yagı Allah ıııım byle bı lezzet olamaz ah anılar...

Knu sahıbıcım pırlanta zırkon veya cam sonucta aynı grunuyrlar bence bı onemı yok tasın degerının sonucta hepsı parlıyor

Benim hayat felsefem haline geldi bu olay canım sırf tereyağı sürmek için sıcak ekmek alıyorum fırından hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…