- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
ah canım ananem görgü derdi, çulla çaputla olmaz... görgülü olun derdi
Aceba şeyiniz pırlantadanmı?
Pardon canım yalnız yanlış arkadaşı etiketleyip arkasından yorum sallamışsın. Ban kalkınca etiketlersen tepkin doğru noktaya ulaşır sanırım. Saygılar
O yorumu yapan banı yiyen arkadaş zaten. Kiblendiği için banlandı ki kiblediğini söylemiş alıntıladığınız mesajda.Pardon canım yalnız yanlış arkadaşı etiketleyip arkasından yorum sallamışsın. Ban kalkınca etiketlersen tepkin doğru noktaya ulaşır sanırım. Saygılar
Arkadaş başka bi üyeyi etiketlemis bende mesajinizi okuyunca farkettim nick benzerliği panikyok.Pardon canım yalnız yanlış arkadaşı etiketleyip arkasından yorum sallamışsın. Ban kalkınca etiketlersen tepkin doğru noktaya ulaşır sanırım. Saygılar
sana göre gösteris olabilir ben seviyorum takıp takıstırmayı zoruna gittiyse yazmasaydınYazmayayin dedim duramadim.
Burada boyle bir konuya gorgusuzluk denilmesinin sebepleri var.
Konu sahibinin eski konulari.
Yanlis bilmiyorsam konu sahibi calismiyor. 2 yıl onceki bir konusundan esinin 1750 tl maas aldigini soylemisti. Simdi olsa olsa 2000 bin kusur alsin.
Esinden sikayet edip duruyordu bir zamanlar onunla luks mekanlara gelmiyor diye.
Ailesinden de sikayet edip duruyordu altin takmadilar diye.
Yani konu sahibi hep bir ozenti pesinde.
Yoksa kim isterse alir takar pirlantayi. Buraya konu acmaya gerek bile duymaz.
Ama biz konu sahibini tanidigimiz kadariyla ne yapacak edecek esinin butcesini zorlayacak aldiracak o pirlantayi.
Peki ne icin? Sırf gosteris icin.
terbiyesiz resmen yaaa bence bunu yazan bırak haftalık banlanmayı direk üyeligi bitmeli seyin pırlantadan mı ne demek yaa acık acık yaz bari ne ahlaksız insan yaÇok kötü bir espri bu arada...
Bir de beğenenler çıkmış, şaşkınlık içindeyim.
Ve bazı hanımlar vardır mantık çerçevesinde çok doğru yorumlar yaparYazmayayin dedim duramadim.
Burada boyle bir konuya gorgusuzluk denilmesinin sebepleri var.
Konu sahibinin eski konulari.
Yanlis bilmiyorsam konu sahibi calismiyor. 2 yıl onceki bir konusundan esinin 1750 tl maas aldigini soylemisti. Simdi olsa olsa 2000 bin kusur alsin.
Esinden sikayet edip duruyordu bir zamanlar onunla luks mekanlara gelmiyor diye.
Ailesinden de sikayet edip duruyordu altin takmadilar diye.
Yani konu sahibi hep bir ozenti pesinde.
Yoksa kim isterse alir takar pirlantayi. Buraya konu acmaya gerek bile duymaz.
Ama biz konu sahibini tanidigimiz kadariyla ne yapacak edecek esinin butcesini zorlayacak aldiracak o pirlantayi.
Peki ne icin? Sırf gosteris icin.
sana göre gösteris olabilir ben seviyorum takıp takıstırmayı zoruna gittiyse yazmasaydın
Pırlantanın nazar boncuklu olanı da varmı acaba? Herkes kıskanıyor ya malumHimm evet cok zoruma gitti senin pirlanta takmam sorma nasil zoruma gitti.
Konum atın bende gelicem tanışmayaKonu sahibi gerçek misin ???
Seninle tanışmak isterim
Ve bazı hanımlar vardır mantık çerçevesinde çok doğru yorumlar yapar
Ok.Konum atın bende gelicem tanışmaya
Ok.
Ama çok ezik kalacağımız kesin
Ah fakirlik bi tektaşım bile yok
Bileziklerimi takıp geliyoruuuuuğğğmmmOntaş olmadan rekabete girmem
Birde mantık pıtırcıkları devre dışı halde ortaya çıkan konular varBazi hanimlar da alintilamadan laf vurdugunu sanir.
Olmayan mantiklari boyle isliyor demek ki.
Tek taş 3 taş 5 taş duydum da 10 taşı ilk defa duyorumOntaş olmadan rekabete girmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?