• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seviyeli bi konusma olsun lütfen satasanlar yazmasın

ya yazmadan edemiycem. Bak cocugun var mi bilemiyorum ama varsa bir annesin yoksa gelecegin ANNESI olacaksin. oku cok oku. kitap oku roman oku. hic olmadi dergi gazete oku. kafani tv8 ile doldurma. okursan duzgun yazarsin. toplumda saygin yerin olur. tesekkur ederken uzatmak zorunda kalmazsin.
guzel Turkce 5 tastan da pirlantadan da daha zengin durur.
beyenme begen mesela. facebookta bioe begen butonu var ya

Aa Eskişehir'e mi geliyorsun. Bende suan Eskişehirdeyim. Dikkat edin kar geliyor soguk zaten kalın giysi alın :)

Taşı düşünce ücretsiz yapıyorlar diye biliyorum. Ama emin degilim internetten ogrenebilirsin. Baska da fikir veremicem yuzukten anlamiyorum takmiyorum da zaten.
en cok merak ettigim bal mumu mezesi sırf onun icin gecen konusmustuk esimle ayhan sicimoglunda görmüstüm bide buyk bi park varmıs ama kent mi yoksa ne unuttum turda icerigi yazıyo bide otel ismi versem sana kalitelimi acaba turun anlastıgı otel

Ben de şimdi tam kulağı kesilen kopekcigin resimlerine bakıp ,bana bir seçim verseler asla bu ülkede dogmazdim diye düşünüyordum. Konu sahibi Allah başka dert vermesin, en pahalisi hangisiyse onu seçin. 5tas olsun zengin gösterir.
ülkemizle derdin mi var çay tabağı ? zoraki mi burdasın ? hadi git avrupaya ellerini açmışlar seni bekliyorlar :)

ya yazmadan edemiycem. Bak cocugun var mi bilemiyorum ama varsa bir annesin yoksa gelecegin ANNESI olacaksin. oku cok oku. kitap oku roman oku. hic olmadi dergi gazete oku. kafani tv8 ile doldurma. okursan duzgun yazarsin. toplumda saygin yerin olur. tesekkur ederken uzatmak zorunda kalmazsin.

Arkadaşa diyorsunuz ama sizde pek iyi yazamıyorsunuz gibi.

" edemiycem - Edemeyeceğim".
"Noktadan sonra büyük harf "

Burada yazım yanlışları eleştiri alıyor ama dönüp kendi yazdığımıza da bakmakta fayda görüyorum.
Ayrıca burada milyon tane üye var. Çeşit çeşit insan var. Her ne kadar bende konu sahibinin davranışlarını onaylamasam da saygı duyuyorum. Çünkü bu onun yaşam tarzi ve düşüncesi. Iyi akşamlar.

guzel Turkce 5 tastan da pirlantadan da daha zengin durur.
beyenme begen mesela. facebookta bioe begen butonu var ya
Cümleye "edemiycem" le başlaman bütün yazını çöp etti :KK14:

Anlayacağınız şekilde cevaplayayim o zaman. Sizin fikrinizi sordum mu ?:KK49:
Burası forum ve burada bir fikir beyan etmek için sorulması gerekmiyor. Özgür bir ortam. Sen birşey yazdın, ben o şey hakkında birşey söyledim. Herkes birşey söylemek için diğerinden izin mi alacaktı ?:KK52:

Arkadaşa diyorsunuz ama sizde pek iyi yazamıyorsunuz gibi.

" edemiycem - Edemeyeceğim".
"Noktadan sonra büyük harf "

Burada yazım yanlışları eleştiri alıyor ama dönüp kendi yazdığımıza da bakmakta fayda görüyorum.
Ayrıca burada milyon tane üye var. Çeşit çeşit insan var. Her ne kadar bende konu sahibinin davranışlarını onaylamasam da saygı duyuyorum. Çünkü bu onun yaşam tarzi ve düşüncesi. Iyi akşamlar.
canim telfonum malesef bozuk. klavyem daha dogrusu. ama dikkatederim en azindan yumusak g harfini taniyor ve biliyorum

en cok merak ettigim bal mumu mezesi sırf onun icin gecen konusmustuk esimle ayhan sicimoglunda görmüstüm bide buyk bi park varmıs ama kent mi yoksa ne unuttum turda icerigi yazıyo bide otel ismi versem sana kalitelimi acaba turun anlastıgı otel

Canim mal mumu müzesi var. Güzel ama belli saatlerde ve günlerde açık. Turlar zaten onu ayarlar. Iki tane park var. Biri Sazova parki diye geçiyor. Burada uzay gozlem evi, su alti balik dünyası , Şato , korsan gemisi, park , cafeler, tren gibi şeyler var. Cok guzel. Bayilirsin. Ikinci park kentpark. Orada yapay plaj var. Oyun parklari var. Yuruyus yolları var. Porsuk geçiyor. Orada pekk bir şey yok. Ama güzel yinede. Otelin ismini ver söyliyim sana.

Canim mal mumu müzesi var. Güzel ama belli saatlerde ve günlerde açık. Turlar zaten onu ayarlar. Iki tane park var. Biri Sazova parki diye geçiyor. Burada uzay gozlem evi, su alti balik dünyası , Şato , korsan gemisi, park , cafeler, tren gibi şeyler var. Cok guzel. Bayilirsin. Ikinci park kentpark. Orada yapay plaj var. Oyun parklari var. Yuruyus yolları var. Porsuk geçiyor. Orada pekk bir şey yok. Ama güzel yinede. Otelin ismini ver söyliyim sana.
2 otelle anlasmıslar kisi sayısına göre bölceklermis biri RAMADA ENCORNE digeri ABACI KONAK otel

eskisehire hic gitmedim ama cok seviyorum yaa tam yasanılıcak bi sehir cok medeni duruyo meselaa bi izmir gibi

2 otelle anlasmıslar kisi sayısına göre bölceklermis biri RAMADA ENCORNE digeri ABACI KONAK otel

eskisehire hic gitmedim ama cok seviyorum yaa tam yasanılıcak bi sehir cok medeni duruyo meselaa bi izmir gibi

Abacı iyidir diyorum. Evet Eskişehir tam bir küçük Avrupa gibidir. Gelişmekte olan mahalleleri var tabi daha. Ama cok sakin ve emniyet açısından güvenli. Zaten bir sene dunya kültür başkenti seçilmişti. Inşallah sende begenirsin gelip gorursen. Adalara , barlar sokagina , doktorlar caddesine gelmeyi unutma. Hele ki Odunpazarı'nı mutlaka gez.

Bence sen seçenekleri 2ye indirmiş sin. Sonrası eşine bırak .süpriz olsun de..

sağlık sıhat mutluluk huzur olsun pırlanta neymiş
sevgililer günü saçmalığı tüketim piyasasını canlandırmak için uydurulmuş bilimum gereksiz günlerden biri

Zen pırlanta da indirim yok muydu 5 taşta sanki daha uygundu fiyatı reklamdan öyle hatırlıyorum

Eskişehire gelinmez bu soğukta. Arabanın direksiyonu nu tutamadım öyle soğuk daha da soğucakmış. Pırlanta mı zirkon mu derken griiipp diyesim geldi benim :)

Back
X