Seviştikten sonra insanlar ne olur biz neyiz?

Sevişip üzülmüşsün gelip burda millete teyze diye diye çatıyorsun. Beğenmediğin dalga geçtiğin dini zaten sağa sola çekmeden layıkıyla yasasa insanlar kimse sevişip sonra dövünmez burada.Ateist veya gayrimüslim olabilirsin beni prası ilgilendirmez ama abdestle dinle dalga geçme hakkını sana kimse vermiyor.

Sevişip üzülmüşsün gelip burda millete teyze diye diye çatıyorsun. Beğenmediğin dalga geçtiğin dini zaten sağa sola çekmeden layıkıyla yasasa insanlar kimse sevişip sonra dövünmez burada.Ateist veya gayrimüslim olabilirsin beni prası ilgilendirmez ama abdestle dinle dalga geçme hakkını sana kimse vermiyor.
Ben gusül aldım dedim 😀 doğru dedim aldım sana ne bundan? Allah Allah bana edepsiz diyenlere sesin çıksın sitede dini konu yasak keşke beyniniz alsa bunu

Üzüldüm dedim mi bir şey hissettim dedim sevişmemden pişman değilim defolun gidin konumdan

Müslüman değilsin ama güsül alıyorsun öylemi? Bu çelişkiyle sen kendi beynine baktır bence.
Ahahaha ben onu had bilsin diye dedim eskiden ateisttim sonradan müslüman oldum. Ayrıca dinim seni ilgilendirmez ateist olup abdestte alabilirim sanane

Burada dini Konular yasak hanımlar.
Konu sahibi sanada tavsiyem bu adama asla bağlanma doyuma ulaşınca seni tanımayacaktır.
Dilerim hayatına iyi bir adam çıkar sevgi ve seksi onunla paylaşırsın..

Burada dini Konular yasak hanımlar.
Konu sahibi sanada tavsiyem bu adama asla bağlanma doyuma ulaşınca seni tanımayacaktır.
Dilerim hayatına iyi bir adam çıkar sevgi ve seksi onunla paylaşırsın..
Teşekkür ederim efendim🌸🌸🌸

Evet okudum ve arkasındayım

Okudum. Bana edepsiz diyen sen 19unda evlenen sen misin :KK70: koca meraklısı bak helalinle evlenip aldatılmışsın zina serbest diye nasıl bir ülke demişsin 😀 laik ülke 🥰 üzülmedim senin gibiler aldatılıp affederler birde 25 yaşında 6 yaşında kızı var yazık bu ne edep işte djskdksksk aldatılıp sonra hamile kalmışsın acınacak haldesin birde beni eleştirmişsin. 14 bin maaşım var dedin ev kadınları 14 bin nerden alıyor? 😀😀 hiç üzülmedim senin gibi kadınlar hep aldatılsın sonra millete edepsiz desin edepsiz olan senin kocan 🤣🤣
Maşallah siz de hiç altta kalmamışsınız. Bu kadar bel altı vurulmaz insana. Yaptığınız eleştiri değil. Uslubunuz çok çirkin

X