- 5 Eylül 2018
- 6.517
- 7.447
Birde annesin git çocuğunla ilgilen yazık ya cidden. Hayırdır abla sen mi seviştin noldu sende mi istiyorsun neden koydu sana bu kadar konumdan çek gitÇevremde senden başka kimse yok ama onu yapcaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde annesin git çocuğunla ilgilen yazık ya cidden. Hayırdır abla sen mi seviştin noldu sende mi istiyorsun neden koydu sana bu kadar konumdan çek gitÇevremde senden başka kimse yok ama onu yapcaz
Ben gusül aldım dedim doğru dedim aldım sana ne bundan? Allah Allah bana edepsiz diyenlere sesin çıksın sitede dini konu yasak keşke beyniniz alsa bunuSevişip üzülmüşsün gelip burda millete teyze diye diye çatıyorsun. Beğenmediğin dalga geçtiğin dini zaten sağa sola çekmeden layıkıyla yasasa insanlar kimse sevişip sonra dövünmez burada.Ateist veya gayrimüslim olabilirsin beni prası ilgilendirmez ama abdestle dinle dalga geçme hakkını sana kimse vermiyor.
Üzüldüm dedim mi bir şey hissettim dedim sevişmemden pişman değilim defolun gidin konumdanSevişip üzülmüşsün gelip burda millete teyze diye diye çatıyorsun. Beğenmediğin dalga geçtiğin dini zaten sağa sola çekmeden layıkıyla yasasa insanlar kimse sevişip sonra dövünmez burada.Ateist veya gayrimüslim olabilirsin beni prası ilgilendirmez ama abdestle dinle dalga geçme hakkını sana kimse vermiyor.
Müslüman değilsin ama güsül alıyorsun öylemi? Bu çelişkiyle sen kendi beynine baktır bence.Ben gusül aldım dedim doğru dedim aldım sana ne bundan? Allah Allah bana edepsiz diyenlere sesin çıksın sitede dini konu yasak keşke beyniniz alsa bunu
Ahahaha ben onu had bilsin diye dedim eskiden ateisttim sonradan müslüman oldum. Ayrıca dinim seni ilgilendirmez ateist olup abdestte alabilirim sananeMüslüman değilsin ama güsül alıyorsun öylemi? Bu çelişkiyle sen kendi beynine baktır bence.
Gidebilirsin baySenin gibiler yüzünden banlanamıycam hadi sana iyi dövünmeler
Evet evet sensin tamamBen müslüman değilim
Ya sanane dinimden ne boşsunuz yaEvet evet sensin tamam
Teşekkürler fikriniz içinYatsk arkadasligi, gönül eyleme..
O neydi gizzzDuygusal bir bağ yoksa fuckbudyy
AhahahahO neydi gizzz
Teşekkür ederim efendimBurada dini Konular yasak hanımlar.
Konu sahibi sanada tavsiyem bu adama asla bağlanma doyuma ulaşınca seni tanımayacaktır.
Dilerim hayatına iyi bir adam çıkar sevgi ve seksi onunla paylaşırsın..
Evet okudum ve arkasındayım
Maşallah siz de hiç altta kalmamışsınız. Bu kadar bel altı vurulmaz insana. Yaptığınız eleştiri değil. Uslubunuz çok çirkinOkudum. Bana edepsiz diyen sen 19unda evlenen sen misin koca meraklısı bak helalinle evlenip aldatılmışsın zina serbest diye nasıl bir ülke demişsin laik ülke üzülmedim senin gibiler aldatılıp affederler birde 25 yaşında 6 yaşında kızı var yazık bu ne edep işte djskdksksk aldatılıp sonra hamile kalmışsın acınacak haldesin birde beni eleştirmişsin. 14 bin maaşım var dedin ev kadınları 14 bin nerden alıyor? hiç üzülmedim senin gibi kadınlar hep aldatılsın sonra millete edepsiz desin edepsiz olan senin kocan
PekiMaşallah siz de hiç altta kalmamışsınız. Bu kadar bel altı vurulmaz insana. Yaptığınız eleştiri değil. Uslubunuz çok çirkin