Seviştikten sonra insanlar ne olur biz neyiz?

1 haftadır konuşmuyoruz zaten bir şey yazdım cevap verdi sonra birden bire bir his geldi görüldü attım daha yazmadı bende ona
Boşver zorlama görüşmeye değmez. Olan olmuş sen istemişsin görüşmeyi ve görüşmüşsün şimdi de görüşmemekte özgür her iki tarafta. Yani buna böyle taviz verirsen senle görüşür görüşür sonra da birden başkasıyla sevgili oluverir öyle kalırsın hesap sorsan olmaz sormasan olmaz. Ama soramazsın sevgili değildiniz. Ne olduğu belli olmayan ilişkilerden uzak dur, herkes sıfatını bilsin. Bu şekilde harcanırsın kendini yıpratırsın ayık ol.

Çok teşekkürler sonuna kadar haklısınız. Dikkate alacağım

ay sonucu ne olursa olsun ne güzel vakit geçirmişsiniz. 30 yaşındayım evliyim hamileyim keşke ben de böyle heyecanlar yaşayabilsem dedirttin bana
Ama kocan olacak kişiyle bunları yaşamak isterdin işte o da birbiriyle çakışıyor be güzelim

ay sonucu ne olursa olsun ne güzel vakit geçirmişsiniz. 30 yaşındayım evliyim hamileyim keşke ben de böyle heyecanlar yaşayabilsem dedirttin bana
Ahahah inanılmaz heyecandı. Hele bana “geliyorum hazırlan” demesi sabahın 5 inde kalbim çıkacaktı yine yaşamak isterim. Yataktaki olayı anlatmıyorum zaten yoktu böyle bir ateş anlık olunca başka oluyormuş.

Herşeyin helâlinle olması bence en güzeli. Edep sen ne güzel şeysin
Size fikrinizi soran oldu mu? Ben müslüman değilim. Bu ne hadsizlik. Burası cinsellik bölümü. sitede dini konu yasak. 22 yaşında kadınım siz kimsiniz? Adam mı öldürdüm. Ne edepsizlik yaptım gayette edepliyim keşke sesiniz camilerde tacizcilik yapanlara çıksa. Mune bıktım artık!!!

Peki keyfine göresin. Özelden de ahkam kesmeyi bırak senin karşında yaşıtın yok

Peki keyfine göresin. Özelden de ahkam kesmeyi bırak senin karşında yaşıtın yok
Sen ahkam kesme burda cinsel sorular soruluyor. Edepsizlik sizin yaptığınız bu ne hadsizlik ya eski kafa teyze gibisiniz 2021e geliyoruz hala bakirelik takan var

Hayır yani helalinle yaşamak en güzeli nedir fjskfkdkdks yaşamışım artık daha ne bu. Annem sanki işine bak teyze ya
Klasikal kadınlar kulübünün namus bekçisi tayfasından işte,sorsan hiçbiri de kabul etmez bunu. Bir de yaşıtın değilim yazmış 36 yaşındayım bende yasitin değilim ama edep in sadece cinsellikten oluşmadığını insanları kınamanın da edepsizlige girdiğini kavrayabiliyorum kısacası bu isler yaşla değil zihniyetle olur...

25 yaşındaymış normal ama. Teşekkür ederim doktor hanım. Sizin gibi eğitimli kişileri görmek güzel

Son zamanlarda okuduğum en mükemmel yorum

Sen ahkam kesme burda cinsel sorular soruluyor. Edepsizlik sizin yaptığınız bu ne hadsizlik ya eski kafa teyze gibisiniz 2021e geliyoruz hala bakirelik tak

İç 45 dış 25 yaşında
Arkadaş anaokulu ogretmeniymis hostesmis beni mesleğiyle eziyor ezikmisim cahilmisim herşeyin en iyisini sen bil evet herşey olabilmissin ama insan olmamışsin benim ilk konularimi okusaydin ne demek istediğimi anlarsın. Ben sana güzellikle yazdım seni ezmedim. Sen mesajlardan siyasete kadar girdin koca hakkında hizmetçisi dedin. Bunu yani. Tamam ben cahil olayım sen bilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…