Sevistiginiz ilginc yerler?

Arabada, bır cafenın erkek wcsınde, cadırda, havuzda, tenhalarda menhalarda :KK70:ama en unutamadıgım ve beni halen düşğndükce heyecanlandıran Nevşehir'de peri bacalarının ıcınde :KK53: kalbim yerinden fırlayacak gibiydi oww may gattt:spor:

Arabada, bır cafenın erkek wcsınde, cadırda, havuzda, tenhalarda menhalarda :KK70:ama en unutamadıgım ve beni halen düşğndükce heyecanlandıran Nevşehir'de peri bacalarının ıcınde :KK53: kalbim yerinden fırlayacak gibiydi oww may gattt:spor:
waow baska ınsanlar yokmuydu

Yazsam mı yazmasam mi bilemedim.. uzun yol otobüsünde ışıklar kapanınca otobüs full dolu bu arada nasıl becerdik inanın bilmiyorum hala şoktayım Allahtan gören olmadı taşlanırdık, asansörde, otelde, bağda, kömürlükte, arabada, hani şu algida dondurmalarının dolapları var ya, kullanılmayan bir dolap vardı sığınakta o dolabın içinde 🤣🤣 çatıda, başka hatırlayamadım, banyo, masanın üzeri falan normal zaten bizim için.. Ama tabi ilk zamanlarımız böyleydi şimdi yatak odası, salon, oturma odası, antre, diğer çılgınlıklarkmızı hatırlayamıyorum ama şimdi olsa yapabilirmiyim bunları bilmiyorum ha bir de market servisinde oral sex var bu arada diğer hepsi otobüsteki dahil normal bildiğin sexdi oral falan değil :KK49::KK50::sampiyon:

Ya otobüste nasıl oldu, hangi pozisyon. aşırı merak ettim :KK70: kucakta mı nasıldı ayy:KK70:

Eyvah kazenin gazabına uğramış biri.
Çeyiz odası, düğün için eşyalarımı almaya gelmişti eşim 😅 basıldık sayılır ama onlar bastıklarını farketmediler

X