Seviştiğiniz En İlginç Yer

Valla ben anlamadım.
Üye adına dikkat etmedim ama birisi daha sormuş dönme dolapta nasıl olur diye, fazla kişi yoktu demiş.
Öpüşmek basit bir eylem bence, öyle dönme dolapta vuhuuu diye anlatılınca ben daha farklı düşündüm.
Kaldı ki soru zaten seviştiğiniz yer diye sorulmuş.
Cevaplarda işte sevişmek dışında öpüşmeli yorumlarda var. Bence dönme dolapta onlardan biri.

Öpüşmek mi
O zaman niye sevişmek diyorsunuz, böyle yazarsanız tabiki anlaşılmaz, bir de üstüne tersliyorsunuz insanı

Birisi de bebek bakım odası demiş. Ya asansör, okulda sınıflar, milletinin evinin her köşesi, yok plajda soyunma kabini, yapılmayan yer kalmamışta, bebek bakım odası nedir yaa......yuh yani, el kadar çocuklar için azıcık hijyen endişesi taşısak bari

Birisi de bebek bakım odası demiş. Ya asansör, okulda sınıflar, milletinin evinin her köşesi, yok plajda soyunma kabini, yapılmayan yer kalmamışta, bebek bakım odası nedir yaa......yuh yani, el kadar çocuklar için azıcık hijyen endişesi taşısak bari
Bebek bakım odası mı😳😳😳
Bu sadece yakalanma heyecanı olsa gerek, başka türlü bir açıklama bulamıyorum ben ve bu kadarı cidden saçma

Kesinlikle katiliyorum.

Valla ben anlamadım.
Üye adına dikkat etmedim ama birisi daha sormuş dönme dolapta nasıl olur diye, fazla kişi yoktu demiş.
Öpüşmek basit bir eylem bence, öyle dönme dolapta vuhuuu diye anlatılınca ben daha farklı düşündüm.
Kaldı ki soru zaten seviştiğiniz yer diye sorulmuş.
Ayol ben de tum yorumlari en az oynasma fingirdesme onsevisme diye okuyorum. Opusmeyi de mi yaziyorlarmis :KK43: hayalkirikligi aahahah

bizde memlekentten eve dönerken eve yakın bi yerde otoban kenarına çekip arabada yapmıştık

oğlumu da arabada yaptık zaten :confused:

ama açık alan fantazisi bendede var. yakalanma korkusu güzel ama yapamıyorz bişe o var..

ama evimizin her noktasında yapmışızdır

En komiği hoşlanmadıgımız bi çiftin düğününde gelin odasında. Planlı bi provokeydi :confused:
En ilginci kış günü bi köy evinde ortam çok soğuktu ve en üzerimizden beyaz buharlar çıkıyodu püfür püfür hani ağzımızla hoh yaparız ya ilginç bi görüntüydü şok olmuştum :dondurma:
ıssız bi koy, mezarlık, kulube, orman, giyinme kabini ,havuz tuvaleti vs vs

Ziyaaaaaaaa! :KK70:

Apartmanda kat arasında :KK48:
Değişik olmuştu bizim için.

X