- 28 Aralık 2015
- 371
- 356
-
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
kan Benim damar BenimKız buda bilseydi rahat durmuyacaz nöbet tutardı da bilemedi
.O nasıl yaptın tarihi olay bu
.
Cahildim libidoma yenik düştüm.Nasıl yapıldığını biliyorsundur bence.. Eski Türk evleri müzesi vardı. Oda oda gezerken baktık kimse yok. Kapadık odayı ve dansssss
.Hahaha tam ilişki birde tebrik ediyorum gerçekten :)
Bundan üstü geleceğini sanmıyorum.
Sağolasın canım
Bizde eşimle bi yol kenarında sevişmiştik, sonra polisler yakalamıştı
Yok yaşamadık sukur durdurup kimliklere bakmışlardı sadeceÇok ilerlemeden yakalandınız umarım ve sorun yaşamadınız inş
Yok yaşamadık sukur durdurup kimliklere bakmışlardı sadece
.Bundan üstü geleceğini sanmıyorum
Piss bende diyorum kim hortlattı 4 sene önceki konuyuKonuyu hortlatıyorum buyrun kızçeler
Piss bende diyorum kim hortlattı 4 sene önceki konuyu
Kız normal de oraya hep giderdik polis olmazdı, zaten ondan sonra tövbe ettik eşim cok utanmıştı ben baya gülmüştümAklında bulunsun tenhaya çekin yol kenarı vs değil :)
.
Tcg gemi kamarası desem bir de..Adamın nöbeti oluyordu gemide. Biz de dayanamıyorduk. Hey gidi gençlik
Kız normal de oraya hep giderdik polis olmazdı, zaten ondan sonra tövbe ettik eşim cok utanmıştı ben baya gülmüştüm
İyi olmuşKarantina bunalımları napıcan tatlım
Demek ki artık ama güzeldi ya keşke o günler olsaydı yineTek siz değil çoğu takılan var ki yer mimlenmiş
Kıyıda köşede vardır bişeyler dökül senİyi olmuşkonuyu okuyunca anladım ki bizim hiç seks hayatımız da heyecan yokmuş