- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.579
- 31
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
Yok ay valla sadece bi defa kv nin çatı katında şeyoldu o da ilk evlendiğimiz zamanKıyıda köşede vardır bişeyler dökül sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ay valla sadece bi defa kv nin çatı katında şeyoldu o da ilk evlendiğimiz zamanKıyıda köşede vardır bişeyler dökül sen
Ah o arabanın arka koltuğunun ağzı olsada konuşsa..
Yok ay valla sadece bi defa kv nin çatı katında şeyoldu o da ilk evlendiğimiz zaman
Hahahahahaha sabah sabah kahkaha attım ön koltukta da çok rahat oluyorAh o arabanın arka koltuğunun ağzı olsada konuşsa..
Hahahahahaha sabah sabah kahkaha attım ön koltukta da çok rahat oluyor
Anam belinin altına yastık koy bizim arabada hep yastığımız olurArka daha rahat önde koltuğu yatırsan da yok ya
Anam belinin altına yastık koy bizim arabada hep yastığımız olur
Yani sen arabaya gelmeden ayarkıcak yastığı falan arabanın önüne, bizimki de bagajda durur ben gelince Bi bakarım aşkım yastığı alsana bagajdan derim sen benden fenasın der ama tavsiye ederim evlide olsanız arada böyle ekstrem şeyler renk katar.O an yastık arayamam ki
Yok kız ben 170im sığmam sevişirkenHahahahahaha sabah sabah kahkaha attım ön koltukta da çok rahat oluyor
Yok kız ben 170im sığmam sevişirken
Ahhahah tır lazımSana geniş araç lazım bebeğim normal araba değil jip felan
Oda iyi bak geniş genişAhhahah tır lazım
Bende 172 yim sığılıyor arabaya göre audi çok rahatYok kız ben 170im sığmam sevişirken
Yok juke kaldırmadı beni bu arada sevişmek derken öpüşmek değil kız en ilerisiBende 172 yim sığılıyor arabaya göre audi çok rahat
Canım anlıyorum sevişmek ne demek :) biz gayette sığdırıyoruz ki erkek arkadaşım 183 E 100 kiloYok juke kaldırmadı beni bu arada sevişmek derken öpüşmek değil kız en ilerisi
Yaaa yapma kucak sevmiyorumCanım anlıyorum sevişmek ne demek :) biz gayette sığdırıyoruz ki erkek arkadaşım 183 E 100 kilo
Kucak mı okadar uzak ve aslında imkansız olan pozisyonları düşünüyorsunuz ki... Daha basite inin.Yaaa yapma kucak sevmiyorum ✌
Ilerideki kaynanamin odasindaTeleferik , orman , park