- Konu Sahibi bogurtlenkusu
Ofiste toplantı odasında. Alışveriş merkezlerinin otoparklarında arabada. Issız sokaklarda arabada. Plajda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu başlığın daha yakın zamanlarda açılmış güncel versiyonu da vardı bir yerlerde.
Ofiste toplantı odasında. Alışveriş merkezlerinin otoparklarında arabada. Issız sokaklarda arabada. Plajda.
Vaayy çok heyecanlıymis aklıma meltem cumbul'la Rafet el roman'in sınırda tellerin arasından işi pişirdileri sahne geldi ama sizinki daha riskliymis helal valla
Bizim ev taşınırken kv de kaldık bi kaç gün eşim hastaydı onlar bizi bırakıp evi taşımaya gittiler bizde fırsattan istifade banyoya girmiştik tabi daha banyodayken kv kp görümce geldi o banyodan nasıl çıktım yüzlerine nasıl baktım hatirlamiyorum
Hayır canım ikimiz duştayken eve geldilernasıll ya duştan çıkarken mi gördüler?
Hayır canım ikimiz duştayken eve geldiler
Ve kaynanam dururmu biz çıktıktan sonra dediki gidelim evlerini taşıyalım o karısıyla duşa girsin bizde hasta sanip evde birakmistikDaha fenası.
Of of of
Ve kaynanam dururmu biz çıktıktan sonra dediki gidelim evlerini taşıyalım o karısıyla duşa girsin bizde hasta sanip evde birakmistik
Yok canım hiçç dururmu laf çarpmazsa tek kv olsaydı utanmazdım gıcık verir gibisindenLafınıda hiç durmamış çarpmış
Yok canım hiçç dururmu laf çarpmazsa tek kv olsaydı utanmazdım gıcık verir gibisinden
Yok kız görümcem bekar olduğundan bisey diyemedi zaten kp nasıl bir gelin aldım diye geçmiş bi köşede düşünüyor du eminimEvet diğerleri de varmış görümce falan gülmedi mi benim görümcelerim görse öyle krize girerlerdi eminim
Yok kız görümcem bekar olduğundan bisey diyemedi zaten kp nasıl bir gelin aldım diye geçmiş bi köşede düşünüyor du eminim
Hep evliler yazmış biz yazmayalım taşlarlar
Bu kız evli olsa beğenirsiniz dimi bu kız evli olsa severdiniz dimi ama bu kız bekar ve hızlı tamam mı hsjsjsjBenim anım evli değilkendi. Henüz bir taş gelmedi.
Bu kız evli olsa beğenirsiniz dimi bu kız evli olsa severdiniz dimi ama bu kız bekar ve hızlı tamam mı hsjsjsj
Hızlı ve bekar beni de ekleBu kız evli olsa beğenirsiniz dimi bu kız evli olsa severdiniz dimi ama bu kız bekar ve hızlı tamam mı hsjsjsj
Hahah benim kaynana olsaydı vallaha nöbet tutardıVe kaynanam dururmu biz çıktıktan sonra dediki gidelim evlerini taşıyalım o karısıyla duşa girsin bizde hasta sanip evde birakmistik
Kız buda bilseydi rahat durmuyacaz nöbet tutardı da bilemediHahah benim kaynana olsaydı vallaha nöbet tutardı