Sevişmeyi bilmeyen koca??

Ben sanalda cok edepsiz oluyorum ama hic oyle tanidiklarimla kuzenlerimle arkadaslarimla oyle ozellere giremiyorum belkide ondan sanalda cok rahatim keşke reeldede bu kadar rahat olsam
haytım sal gitsin.amaaaaan

Bence eşinizle oturup konuşun.
Ben böyle haz alamıyorum.
Şu şekilde yaklaşabilirsin de.
Birlikte olurken onun en sevdiği şeyleri hangi pozisyonlardan hoşlandığını sorun. Siz söyleyin.
Heyecanlandığı zaman pozisyon değiştirin.
Hep aynı yerde birlikte olmayın. Farklı yerler deneyin. Koltuk yer salon vs.
Bazen tahrik edici olmak da çok faydalı oluyor. Deneyin.
Bıkmış gibi duruyorsunuz.
Tatmin olamamak zor anlıyorum bunu ama.
Birşeyler belki sizin değiştirmeniz gerekiyor.
Uslubunuzu şefkatli ama ciddi bir tonda tutun.
Konuştukça düzeleceğine inanıyorum.
Egzersizlerde siz yardımcı olun eşinize.
Hem ilişkinize renk katar hem de ona değer verdiğinizi hisseder.
Ve birliktelik olmasa bile koltuğa uzanın birbirinize dokunun öpün koklayın.
Sevişmek denen şey illa cinsel organlarla olmak zorunda değil.
Teniniz dokunsun birbirine
Zamanla bazı şeyleri aşarsınız

Eşiniz bilmiyor siz biliyorsunuz madem siz ne yapıyorsunuz?
ben hiç bişey yapmıyorum yapamıyorum çünkü yapmama izin vermiyor erken boşalma sorunu olduğu için adama dokunsam boşalıyo dokunma ses çıkarma şöyle yapma böyle yapma ne yapsam etkileniyor o istediğimi yapmıyo benim yapmama izin vermiyor napayım ben söyleyin?

Kendinizi tatmin edin cidden uğraşılmaz böylesiyle. Bunca sene bir çözüm bulunabilirdi isteseydi

Öncelikle eşinizin problemin kendisinde olduğunu kabul edip tedavi görmesi lazım ve verilen tedaviyi uygulaması daha önce de yazdım bilinç altı temizliğine dair access bars yada theta healing de etkili olucaktır. Sonra bir ilişki terapistine birlikte gidebilirsiniz. Bir de kitap önermiştim, şimdi eşimin okuyup kendine bir çok şey kattığı benim de bazılarını okuyup kendime bi çok şey kattığım kitapların fotoğraflarını atıcam size umarım size de ışık olur

Sıtkı Uluç/ Seksofil
Garry Chapman / Beş Sevgi Dili
Dr. Sylvain Mimmoun- Rica Etienne / Seks & Duygular
Dr. Akif Poroy/ Orgazm
Dorian Solot- Marshall Miller/ Yaşasın Orgazm
Merilyn Tunneshende/ Don Juan ve Cinsel Enerji Sanatı
David Deida / Üstün Erkeğin Yolu

Bence mutlaka düzelmeli bende burda yazdım bir taraf yapamazsa felaket yakındır bosanma an meselesi diye Şimdi düzeldik biraz.. Ama ben o kadar isteksiz iken bile böyle bir kocayı istemezdim çünkü sadece zevk meselesi değil kadın arzuladığını hissetmek ister

Bir kez boşalmasına izin verin, hemen sonrasında birbirnize masaj yapın, hoş kokulu yağlar kremler kullanın, ve birinciden sonra ikincisi için süre çok daha uzun olacaktır, bu sürede birbirinizi sevin dokunun, illa hayvan gibi sevişmek değil, aceleye getirmeden birbirinize dokunun. belki odanızın ambiyansını değiştirebilirsiniz, ya da bi hoş bi otel odasına gidin yani yatak odanızdan çıkın, örneğin ben başkasının evine yatılı misafirliğe gittiğimde bile çok acayip oluyorum, tam sevişemiyoruz da sessiz sessiz öpüşmeler felan bu da libidomu artıran bişey

Farklı bir doktora mı gitseniz acaba. Arkadaşların da dediği gibi erken boşalmamak için ön sevişmeyi minimumda tutuyor olabilir. Ayrıca çok heyecanlanıyor dediniz, erken boşalmasının bir etkeni de bu mu acaba? Belki de bir psikologdan yardım alınabilir bu konuda, araştırmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…